Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moje spostrzeżenia co do serva:

1. Exp banalny szybko można wbić max lvl

2. drop ulepszaczy MASAKRA bez IS nie podchodź ( mam 156lvl i nie udało mi się zdobyć najważniejszego ulepka na noże i zbrojkę nie wspomnę o bizu)

3. a co najgorsze to administracja ma sorka za wyrażenie WYJEBANE na wszystko, ważne że kasa z IS leci

Opublikowano

Serw super, wszystko gra i dopasowane . W grze Mitch,pozdrawiam ;)) zapraszam do gry

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwer lipny, ważne że hajs się zgadza.

Takie pytanie - dlaczego jakiś npc(kobieta) nazywa się Minotaur?

Po co te zwoje bezpieczeństwa?

Prezki nawet ładnej nie zrobiliście :/

Opublikowano

Działa wszystkO? ;x

jak tak to gram,i to od zaraz ;o

co do prezentacji,ładna,udana,porządna w każdym razie.

Zapraszam Chunjo :D

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Powiedz cos wiecej o tej ukrytej mapce ;d

GM wspomnial o niej w swoim lets play szukalem ale nie znalazlem i liczylem na waszą pomoc, podobniez bardzo szybko tam leci expi mozna wejsc na kazdym poziomie

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do gry :) Jeśli mogę coś pow, o serwerze to jest zaletą na pewno to.że Gm często są w grze interesują,się graczami na każde pytanie opowiedzą. Bez Is tez można coś osiągnąć a większość mówi,że nie każdy ulepszacz dropi z bossów które są umieszczone na każdej mapie. Codziennie odbywa się OX i co 2-3 dni Zuo. Nie zrażajcie się,ze niektórzy mają już full eq można tak samo zrobić to bez Is w około tydzień moim zdaniem no chyba,że wolicie Is to proszę bardzo ceny w Is na moje oko są rozsądne :)

Jeszcze raz gorąco zapraszam wszystkich na Serwer Linares :D

Opublikowano

Serwer jest po prostu do DUPY ! Wogole ludzi nie ma , nie ma od kogo kupywac ulepszaczy a jak jest to drogie , ulepszacze do itemow jakies nie ziemskie niewiadomo gdzie dropic gowno z tego jezu ! TYLKO NACIAGAJA NA WYSLANIE SMS'A NA IS NIE POLECAM GRAC NA TAKIM SERWERZE BO MNIE DEPRESJA PRAWIE ZLAPALA BY GDYBYM TAM JESZCZE CHOCIAZ Z 5 MIN POGRAL !

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Ludzie ?! Kurrr co wy tak krytykujecie a 90%+ z was nie zrobi lepszego serwa ! Zrobi ?! Dawajcie ! Jestem ciekawy jak wam wyjdzie ... Mnie client pobrał się w 16 min (Internet kabłowy - Pulnet - 100mb) nie narzekam ... Wypakuje się client zagram, nawet jak nie będzie działał Gratuluje Administracji ładnej reklamy i ładnie zapowiadającego się serwa ... Zobaczę, a w razie coś edytuje ten post :P

@EDIT

Serwer śmiga jak F1 ! 0 Lagów, 0 Problemów z Logowaniem, 0 Błędów ! Cudo nie serwer ! Naprawdę mnie się podoba !

Opublikowano

U mnie dokladnie jak UP, internet 6mb/s, pobralem w ciagu 28 minut. Zadnych laggow, 0 logow, wszystko dziala poprawnie. Ludzie hejtujacy pewnie jeszcze nawet nie zagrali.

Zapraszam na serwer.

Zbieram Minusy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...