Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linares.pl [Dedyk] [Easy]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest anty exp na serwie ?

niema

co do servera jak najbardziej polecam mila atmosfera mila i pomocna administracja malo cziterow latwo zarobic szybko lv wbicc i latwo eq zrobic ;)

Skoro w kilka godzin mozna wbic waksymalny poziom wnioskuje,ze serwer nie postoi dlugo.Nie zagram.

wnioskowac to sb mozesz w domu ale nie tu

nie wbijesz bo co bo zaszybko lv sie wbija ? czlowieku to nie xenox czy divineworld chociaz na divine w 6 godzin max lv wbijesz a w 2/3 180 ... wiec pozdro

Opublikowano

No zasysam i mam nadzieję, że nie będzie jak z Uniblu.

Czy tylko u mnie na głównej nie ma plików do pobrania? Wiem, że da się bezpośrednio z linku podanego, ale pytam z ciekawości. :)

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

8000 exp?? To chyba Hiper Super Easy ... Takie serwery to strata czasu.. Chyba,że ktoś chce pograć 4 h i mieć wszystko

Opublikowano

Server może fajny ale pobieranie Clienta to jedna wielka porażka... A na stronie nawet nie ma DL :)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Da mi ktoś linka do clienta?

Bo jak klikam ten co jest w prezce to mi wywala błąd..

A, na stronie nie ma plików o.O

Bardzo bym prosił będzie lajk :)

1361622928-U485574.png

Opublikowano

gram tu około 2h

Ninja Archer... 75lv ... i nie expie dalej.... why??

Bo z tych jebanych skrzyneczek wgl nie leci Łuk stalowego Kruka i Łuk Żółtego Smoka....a, co się dowiedziałem ?? że jak mi się chciało grać Archerem to mam jako jedyna klasa zapierdalać do red lasu i dropić Łuk !!! A co lepsze... truty i inne na 75lv nakurwiają co z drugiej szaty... a kruk ?? takiego chuja, wypierdalaj na DT, bo jak nie to o kruku to mogę pomażyc... jeszcze gdyby to truta nie leciała to bym poszedł i dropił, ale nie bd zapierdalał archerem i robił dt by za 50x dropnąć kruka... pozdrawiam.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

gram tu około 2h

Ninja Archer... 75lv ... i nie expie dalej.... why??

Bo z tych jebanych skrzyneczek wgl nie leci Łuk stalowego Kruka i Łuk Żółtego Smoka....a, co się dowiedziałem ?? że jak mi się chciało grać Archerem to mam jako jedyna klasa zapierdalać do red lasu i dropić Łuk !!! A co lepsze... truty i inne na 75lv nakurwiają co z drugiej szaty... a kruk ?? takiego chuja, wypierdalaj na DT, bo jak nie to o kruku to mogę pomażyc... jeszcze gdyby to truta nie leciała to bym poszedł i dropił, ale nie bd zapierdalał archerem i robił dt by za 50x dropnąć kruka... pozdrawiam.

Harry, podpowiem Ci coś .Łuk kruka, dropi z wiedźmy na mapie 95+[ na mapie są 3 wiedźmy i nie tylko] .. Wbij ten lvl, i masz wszytko.. ulepszacze,perły, itp itd .. Gra zaczyna się od 95 lvl'a . Pozdrawiam ..

PS: Nie liczę na ''lajki'' xD

PS: nie, nie gram tu.. Strata czasu . :)

Opublikowano

Harry, podpowiem Ci coś .Łuk kruka, dropi z wiedźmy na mapie 95+[ na mapie są 3 wiedźmy i nie tylko] .. Wbij ten lvl, i masz wszytko.. ulepszacze,perły, itp itd .. Gra zaczyna się od 95 lvl'a . Pozdrawiam ..

PS: Nie liczę na ''lajki'' xD

PS: nie, nie gram tu.. Strata czasu . :)

a czym mam bić tą wiedzme ?? ^^ Kozikami ?? FMS-em ?? a to i tak nie zmienia faktu ze bron 65 i 75 powinny leciec z tych jebanych skrzyń...

thx za info :) pozdrawiam.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

a czym mam bić tą wiedzme ?? ^^ Kozikami ?? FMS-em ?? a to i tak nie zmienia faktu ze bron 65 i 75 powinny leciec z tych jebanych skrzyń...

thx za info :) pozdrawiam.

Trutą, skoro masz 75 lvl :D wbij byle jakie średnie na ''BS'' +40 i ubijesz na lajcie :D

a co do łuku na 65? sam nie wiem..

pozdrawiam i nie ma za co . :)

Opublikowano

Ten serwer 100% kopia serwera Camerion...

Why? to wszystko co macie na tym serwerze jest wzięte z Camerionmt2..

Systep ulepszeń fryza, broni to samo co Camerionmt2 tylko na mniejsze lvl.

Ulepszacze? Hmm 1 wielki shit z Camerion.

Panowie nie postaraliście się :( Byście włożyli trochę pracy i wysiłku w ten serwer, a nie stawiacie na gotowcu...

Czy te pliki macie udostępnione z Camerion?... Przecież to jest ewidentna KOPIA!!. Osobiście jak bym był właścicielem Camerion'a,

to za przeproszeniem dobrał bym Tobię się do Dupy. Nic nie włożyliscie swojego w ten serwer. No oprucz mobów...

No ale to wasz problem. Osobiście nie zagram.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Serwer zarąbisty jednym słowem. Miło się gra, łatwy. Szczególnie zapraszam do gildii BlackOrWhite na królestwie Shinsoo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...