Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zazdroszcza polaczki serva i dosuja ;c

Taka prawda ...

Polacy po prostu zazdroszczą -.- i z tym się musisz liczyć.

Opublikowano

@2UP pobierz ze speedyshare tam napewno bedzie dzialc :)

Link na poprzedniej kartce

Dziala wam server? ;x

nie działa, a kolega wyżej offnij antywira !! to on cie blokuje.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

wyłączyłem antywirusa i dalej nie mogę wypakować

Wylacz antywirusa i dopiero na nowo pobierz clienta z linku na poprzedniej stronie, czyli tego speedyshare

xxx

Kur wa Istny to byl client z glownej strony, co za nieogar

Opublikowano

Haha, do tego jeszcze jakie śmieszne bany tam lecą :D ewidentnie widać na pewnym ss, że gracz x prowokował gracza y m.in "e gimbus co tam" lub "nie mow do mnie jak to swojej starej".
Wynik? gracz y ban na 2 dni ;D Żenada ;) pozdro dla

JustFair

@Shizune

Hhaha, no mam problem... Jedynie taki, że ja nie jestem żadną ze stron sporu więc to ty trzymaj język za ząbkami niedoinformowana dziewczyno ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Haha, do tego jeszcze jakie śmieszne bany tam lecą :D ewidentnie widać na pewnym ss, że gracz x prowokował gracza y m.in "e gimbus co tam" lub "nie mow do mnie jak to swojej starej".

Wynik? gracz y ban na 2 dni ;D Żenada ;) pozdro dla

JustFair

Widocznie masz problem, na drugi raz trzymaj język za zębami.

Konkurencja nie śpi i nie próżnuje, widocznie u siebie na serwerze na syf kiłę i mogiłę dlatego interesuje się czyimś.

Opublikowano

Ten serwer ma chociaż uptime rzędu 50%? Nie sądzę. Ataki atakami, ale to są jaja. Teraz pewnie 3/4 graczy (których i tak bardzo mało jest) odejdzie, bo tu się nie da grać.

Opublikowano

Rozdupcyli im server i po serverze. A szkoda bo fajny byl :D

@UP to nie ich wina ze akurat ten server atakuja i padl, fakt mogli zrobic lepsze zabezpieczenia, ale jak widac to im nie wyszlo. Bo server sam w sobie jest fajny. Tylko je zasrane polaki... Cipki bo boja sie o konkurencje ;x

Opublikowano

jak dla mnie serv okey, tylko administracja zjebana.. z NoMore i migotka wgl prawie kontaktu nie ma, na forum ich nie ma, na mpc 0 info, jedynie raz NoMore mi na pw odpisal, mapy bez sensu na mapie 85 1 boss, mapa 105 0 bossow, mapa 125 0 bossow, i gdzie ja mam ulepszacze dropic? mam zapierdzielac 1h na azraela po np czarna perle?
+ właczanie na siłe serva, jak wiedza ze padnie to po co odpalaja serva.. zrobil niby jakies zabezpieczenia pogralismy troche i potem off, 0 info ..

Opublikowano

Niestety nie zagram . Administracja jak dla mnie beznadziejna ;c

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...