Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victima

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaaaa, ludzie! Zajmijcie się czymś przyzwoitym, odrobieniem lekcji czy zrobienie czegoś co mieliście zrobić później.

Zobaczycie, dzięki temu czas minie tak szybko, że zanim się zorientujecie a tu serwer odpalony.

Czekamy z cierpliwością, niech zrobią coś porządnie niż by później były kolejne problemy :)

"Know Your Place"

Opublikowano

Jak coś robią z serwerem to dobrze ;) .

Jak dzisiaj sobie nie pogramy to jutro sobie pogramy ^_^ .

Czekam i nie mogę się doczekać :P .

Pozdrawiam <3 .

Opublikowano

Ja np dziś się nie nudziłem bo miałem trochę zajęć. Czekamy aby dopracowali server. Bo nie patrząc lepiej aby zrobili go porządnie i żeby all śmigało dobrze niż miały by być ataki i tak byśmy sobie nie pograli i jeszcze bardziej wku*wiali się :P

Nic tylko czekać.

Teraz poszukać stabilnego, dobrego serva to ciężko. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szczerze to nie wiadomo. Ale myślę że jutro, najpóźniej w środę powinien być on, i powinien być zabezpieczony;)

Ale przynajmniej się nie poddają i walczą z atakami i coś robią. Graty za wytrwałość i dążenie do zrobienia dobrego serva:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co sie dzieje z serwerem? Jest ON?

Licznik pokazuje 100 osób online

EDIT: przy 30Mb pobiera się klient 2h :/ porażka..

Opublikowano

U mnie działa tylko jeden download i przy internecie 15mb/s pobiera się 60kb/s... słabo jak na razie.

quebocoelho

Opublikowano

Fakt, pobieranie jest niedopracowane, 4 mirrory z czego może 2/3 linki działają a dodatkowo baaa[...]aardzo wolno pobiera (net 30mb/s - pobieranie 110kb/s, gdzie normą powinno być ok. 2500/3000kb/s) - możecie coś z tym zrobić? Ja już się przemęcze, ale takie wolne pobieranie zapewne będzie w przyszłości odstraszać potencjalnych nowych graczy..

Opublikowano

Wrzucam wam klienta na speedyshare.. ;d Zrobie edita kiedy sie wgra :)

Co do serwera, fajnie się gra. Taka rada, przystopujcie z expem i róbcie biologa na bieżąco :D

Opublikowano

Ja pierdole, ustabilizujecie ten serwer w końcu? co chwila to inny channel pada.. I weź tu kur.w graj spokojnie.

PROSZĘ o informację czy będziecie przenosić serwer na silniejszą maszynę ew. kiedy to nastąpi. Od czego są te murzyny w administracji? Technik za was wszystkiego nie zrobi pazie..

@
Nie dość, że tutaj nie informują to jeszcze podczas gry, dropie sobie, dropie a tu "każdy zostanie wylogowany za x". Żałosne

sygnatura.png

Opublikowano

Pobrać nie można klienta bo pluje wirusami a jak miałem 2 sekundy do końca pobierania to wasz hosting z którego pobierałem został wyłączony ........

To ofnij antywira ... co drugi client ma niby " wirusa "

a tu masz link do MultiUpload...wiec o co ten krzyk

http://www.multiupload.nl/9C05T9ULPF

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...