Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][HARD]Masakra zaczyna sie w nocy[WL][Sloty 20+][DynMap][Życia][OtherDrops][Ts3][Typ Kwadratowej Masakry 4]

Mgkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Nokitiab
Doświadczenie:Gram w mc od bety 1.5_0.1
Coś o sobie: W miare ogarnięty i trollujący :D.
Dlaczego Ty: Szukam serwera z dobrą atmosferą, ten może być tym szukanym.

56237goku+vs+vegeta_2.jpg Dajcie mi co chcecie, bo to jest nieważne.

Sorry, sygnatura coś nie chce działać.

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:melon090
Doświadczenie:Od wersji Alphy
Coś o sobie:Jestem Miły,Denerwujący Ludzi,i pełen wyobrazni
Dlaczego Ty:Ponieważ lubie takie servery jak KW Masakra :).

jkj31c.jpg

Teraz GramBezNicku lub TesTerowy

Opublikowano

Nick: rozekpro
Doświadczenie: hmm.. w minecrafta gram od wersji 1.2 z przerwami
Coś o sobie: Nazywam się Daniel interesuję się grami, tworzę własnę filmy.
Dlaczego Ty: Jestem osobą śmieszną, lubię się śmiać , żartować itp. w moim towarzystwie nigdy nie jest nudno.

Nie wyzywam , jestem ogarniętym typem. Bez rejga.

Opublikowano

Nick: rozekpro

Doświadczenie: hmm.. w minecrafta gram od wersji 1.2 z przerwami

Coś o sobie: Nazywam się Daniel interesuję się grami, tworzę własnę filmy.

Dlaczego Ty: Jestem osobą śmieszną, lubię się śmiać , żartować itp. w moim towarzystwie nigdy nie jest nudno.

Nie wyzywam , jestem ogarniętym typem. Bez rejga.

Dodany.
Znawca
Opublikowano

Nick: goldpliz
Doświadczenie: bardzo duże , grałem 2 lata temu już w tą grę i teraz miałem 6 miechów przerwy i nadal chcę zacząć ;)
Coś o sobie: Jestem normalnym 15latkiem, interesuje się informatyką, minicraftem i piłką nożną

Dlaczego Ty: Myślę , że się nadaję bo jestem ogarnięty, nie trolluje i broń boże nie używam żadnych cheatów

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nick:Sonny
Doświadczenie: Koło pół roku, lecz ogarniam ^^.
Coś o sobie: Mieszkam w woj.Opolskim. Jak widać ^, mam 17 lat.

Dlaczego Ty: Mam dość randomowych serwerów które nudzą się po 2 dniach. Potrafię się bawić i... lubię robić pułapki D:.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

serio jeszcze wam się nie znudziła kwadratowa masakra i milion serwerów które są nieudaną kopią tego serwera? To już jest gorzej niż żałosne, zamiast zrobić coś swojego to każdy zżyna pomysł od skkf, rzygać się chce ;<

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

serio jeszcze wam się nie znudziła kwadratowa masakra i milion serwerów które są nieudaną kopią tego serwera? To już jest gorzej niż żałosne, zamiast zrobić coś swojego to każdy zżyna pomysł od skkf, rzygać się chce ;<

Na takim serwerze z "normalnymi" ludźmi jest zawsze co robić,w porównaniu do gównianych free build czy survival +frakcje czego już jest 782346253. Widocznie nie potrafisz współpracować, jeśli nudzą cie takie serwery.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Nick: KrakerSS

Doświadczenie: Mam duże doświadczenie, grałem na dużo serwerach tego typu, oglądam kwadratową masakre.

Coś o sobie: Lubię jeść kalafior, grać wspólnie. Jestem spokojny, cierpliwy i kulturalny.

Dlaczego Ty: Hmm ja? Ja dlatego iż szukasz serwera tego typu, pograłbym z ludźmi na takim serwie.

Opublikowano

Nick: Lex
Doświadczenie: Gram w mc od 1.7 bety.
Coś o sobie: Lubie tuningowane auta, interesuje się driftem. Lubie współgrać z innymi itp. :D
Dlaczego Ty: Bo mam zamiar otworzyć bank dla ludzi lub też zrobić sobie większą farmę, gdzie będzie troche puapek a dla smakoszy nie będzie to za miłe :D

zu439g.jpg

Opublikowano

Jest sporo osób, które chciałyby zagrać na kwadratowej, co jest praktycznie nie możliwe. Sam próbowałem grać na kilku z tego "miliona", jednak na żadnym nie dało się grać dłużej, niż dwa dni, więc zrobiłem taki serwer, który postoi te kilka miesięcy. Serwer jest wzorowany na kwadratowej, bo moby tam to sielanka, u nas nie ma dnia bez kilku zgonów od creeperów i dodatkowo trzeba uważać na pułapki TNT, bo nikt nie zamartwia się o to, że będzie musiał odbudowywać dziurę po wybuchu, więc miłego rzygania, nikt nie musi o tym wiedzieć.

Wszyscy powyżej dodani.

Opublikowano

Wzór podania:
Nick: MrKarlos
Doświadczenie: 9/10
Coś o sobie: Jestem miły, Ogarnięty nie Griffuje :D
Dlaczego Ty: Bo Lubię Tego Typu Servery, Od Paru dni szukałem takiego serva.

.

Opublikowano

Wzór podania:

Nick: MrKarlos

Doświadczenie: 9/10

Coś o sobie: Jestem miły, Ogarnięty nie Griffuje :D

Dlaczego Ty: Bo Lubię Tego Typu Servery, Od Paru dni szukałem takiego serva.

.

Dodany.

Opublikowano

Nick:NinjaWPizamie
Doświadczenie:2 lata
Coś o sobie:Mam na imię Jakub , jestem 16 latkiem.Moje hobby to piłka nożna oraz minecraft.
Dlaczego Ty:Lubie serwery takiego typu i chcę spróbować pograć na takim serwerze.

2.png

Opublikowano

Nick:NinjaWPizamie

Doświadczenie:2 lata

Coś o sobie:Mam na imię Jakub , jestem 16 latkiem.Moje hobby to piłka nożna oraz minecraft.

Dlaczego Ty:Lubie serwery takiego typu i chcę spróbować pograć na takim serwerze.

Dodany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...