Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][HARD]Masakra zaczyna sie w nocy[WL][Sloty 20+][DynMap][Życia][OtherDrops][Ts3][Typ Kwadratowej Masakry 4]

Mgkus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Nick: MrVount
Doświadczenie: 2 lata w mc :D
Coś o sobie: Moją pasją jest minecraft & youtube i nic więcej :3
Dlaczego Ty: Mogę nagrywać filmy z serwera oraz jestem uczciwym przyjacielskim graczem.

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

Nick: MrVount

Doświadczenie: 2 lata w mc :D

Coś o sobie: Moją pasją jest minecraft & youtube i nic więcej :3

Dlaczego Ty: Mogę nagrywać filmy z serwera oraz jestem uczciwym przyjacielskim graczem.

Dodany.
Opublikowano

Nick: BlueJohny
Doświadczenie: Gram w minecraft od około 2 lat.
Coś o sobie: Na imię mi Adrian. Bardzo dobrze znam zasady ortografii, umiem współpracować z innymi oraz interesuje się motocyklami :).
Dlaczego Ty: Jestem kreatywny, umiem bawić się z innymi, czasami mam całkiem zmyślne pułapki z TNT oraz posiadam mikro.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Nick:MightyMega
Doświadczenie: 9/10 najnowszej wersji jeszcze nie ogranołem
Coś o sobie: Nazywam się Oskar chodzę do trzeciej klasy gimnazjum moją pasją jest

zostanie informatykiem.
Dlaczego Ty: Ogarniam lubię pomagać budować fajne budowle jedyną rzeczą której nie lubie w MineCraft jest okradanie i griefowanie budowli innych ludzi.

Opublikowano

Jakiś rozkaz?

Zapomnij już o pisaniu podania.

jak to nie rozkaz chodzisz na J.Polski? jaki ty pojebany napisalem żebys dodał ale nie to nie ja chciałem nagrywać na YT kuba ma 100 subów ja troszke mniej:D ale nie to nie ja nie rozkazuje ale tobie to chyba w dupe za mocno wchodzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak to nie rozkaz chodzisz na J.Polski? jaki ty pojebany napisalem żebys dodał ale nie to nie ja chciałem nagrywać na YT kuba ma 100 subów ja troszke mniej:D ale nie to nie ja nie rozkazuje ale tobie to chyba w dupe za mocno wchodzi

No i co z tego, że ma 100 subów? Miałby 10 tys. to nie zrobiło by to na mnie większego wrażenia. Podanie obowiązuje wszystkich.

Po tym poście widać, że i tak się nie nadajesz.

BlueJohny i MightyMega dodani.

Opublikowano

Nick: HempG
Doświadczenie: bardzo duże , grałem 2 lata temu już w tą grę i teraz miałem 6 miechów przerwy i nadal chcę zacząć ;)
Coś o sobie: Jestem w miare normalny 16-latkiem interesuje się sportem , informatyką , i motoryzacją
Dlaczego Ty: Myślę , że się nadaję bo jestem ogarniętą osobą pełną werwy i zapału do gry :)

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Nick: HempG

Doświadczenie: bardzo duże , grałem 2 lata temu już w tą grę i teraz miałem 6 miechów przerwy i nadal chcę zacząć ;)

Coś o sobie: Jestem w miare normalny 16-latkiem interesuje się sportem , informatyką , i motoryzacją

Dlaczego Ty: Myślę , że się nadaję bo jestem ogarniętą osobą pełną werwy i zapału do gry :)

Dodany.
Opublikowano

Nick: Nakafirus58
Doświadczenie: W minecrafta gram od startu bety.
Coś o sobie: Jestem normalnym 15 latkiem , interesuję się grami komputerowymi ( w tym minecraft) , lubie czytać książki ;d .
Dlaczego Ty: Chciałbym zagrać na tym serwerze aby się rozerwać , odpocząć , nie jestem grieferem , jestem w miare ogranięty.

Opublikowano

Nick: Nakafirus58

Doświadczenie: W minecrafta gram od startu bety.

Coś o sobie: Jestem normalnym 15 latkiem , interesuję się grami komputerowymi ( w tym minecraft) , lubie czytać książki ;d .

Dlaczego Ty: Chciałbym zagrać na tym serwerze aby się rozerwać , odpocząć , nie jestem grieferem , jestem w miare ogranięty.

Dodany.
Opublikowano

Nick:minecraftr
Doświadczenie:2,5lata[może 3 ] ;D
Coś o sobie:Lubie pograć sobie na komputerze, ale też wychodze na dwór mam ok. 500m na boisko szkolne i często tam chodze, aby sobie pograć[od pon do pt chodziłem, ale potem było u mnie za zimno ;D].
Dlaczego Ty: Lubie takie serwery jak twój.Chciałbym zagrać noi jestem ogarnięty jak na swój, wiek. Pozdrawiam i myślę, że się jeszcze zobaczymy ;D

Opublikowano

Nick:minecraftr

Doświadczenie:2,5lata[może 3 ] ;D

Coś o sobie:Lubie pograć sobie na komputerze, ale też wychodze na dwór mam ok. 500m na boisko szkolne i często tam chodze, aby sobie pograć[od pon do pt chodziłem, ale potem było u mnie za zimno ;D].

Dlaczego Ty: Lubie takie serwery jak twój.Chciałbym zagrać noi jestem ogarnięty jak na swój, wiek. Pozdrawiam i myślę, że się jeszcze zobaczymy ;D

Dodany.
Opublikowano

Nick: Graihia
Doświadczenie: Gram od wersji FULL 1.0.0
Coś o sobie: Mam na imię Maciek i mam 15 lat, mam swój kanał na YouTube ale z powodu tego że mi laguje to przestałem nagrywać. Lubie budować, jak coś buduje to zawsze mi wychodzi (nie zastanawiam się co buduje, nie myśle budując tylko buduje)
Dlaczego Ty: Ponieważ mam 15 lat, jestem ogarnięty, nie griefuje, nie cheatuje, jestem już po mutacji.

Opublikowano

Nick: Lime06
Doświadczenie: Taaaak xD
Coś o sobie: Jestem osobą kreatywną, lubię herbatkę, nie płaczę jak ktoś strolluje :D Myślę, że się nadaje :3
Dlaczego Ty: Bo jestem sweetaśny < 3

Opublikowano

Nick: Lime06

Doświadczenie: Taaaak xD

Coś o sobie: Jestem osobą kreatywną, lubię herbatkę, nie płaczę jak ktoś strolluje :D Myślę, że się nadaje :3

Dlaczego Ty: Bo jestem sweetaśny < 3

Dodany.
Opublikowano

Nick:FullSpeeDZ
Doświadczenie:Gram od bety 1.5
Coś o sobie: Nazywam się Hubert lubię tego typu serwery. Lubie piłkę nożną itp itd :)
Dlaczego Ty:No nie wiem nadaje się jak wszyscy inni ^^ Jak ktoś chce pograć razem też mogę skype mam itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...