Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][HARD]Masakra zaczyna sie w nocy[WL][Sloty 20+][DynMap][Życia][OtherDrops][Ts3][Typ Kwadratowej Masakry 4]

Mgkus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: BlackFacePL

Doświadczenie: Gram od wersji 1.3_01

Coś o sobie: Mam na imię Cezary, interesuję się informatyką, moje hobby to naprawa komputerów oraz ich diagnozowanie.

Dlaczego Ty: Uważam że jestem osobą o wysokim poczuciu humoru i nie obrażam się za byle co :P, potrafię szybko złapać kontakt z innymi i grać wspólnie (współpracować ;D). No i szukam servera "na poziomie" czyli z ogarniętą administracją oraz przyjemnymi graczami :) A ten server sprawia takie wrażenie.

Opublikowano

Nick: BlackFacePL

Doświadczenie: Gram od wersji 1.3_01

Coś o sobie: Mam na imię Cezary, interesuję się informatyką, moje hobby to naprawa komputerów oraz ich diagnozowanie.

Dlaczego Ty: Uważam że jestem osobą o wysokim poczuciu humoru i nie obrażam się za byle co :P, potrafię szybko złapać kontakt z innymi i grać wspólnie (współpracować ;D). No i szukam servera "na poziomie" czyli z ogarniętą administracją oraz przyjemnymi graczami :) A ten server sprawia takie wrażenie.

Dodany do WhiteListy.
Opublikowano

Nick:Baxio

Doświadczenie:2 lata gry

Coś o sobie:Mieszkam w Angli i Nazywam sie Eryk

Dlaczego Ty:Poniewaz ogarniam i lubie takie servery ;]

mca.png
Opublikowano

Nick:Baxio

Doświadczenie:2 lata gry

Coś o sobie:Mieszkam w Angli i Nazywam sie Eryk

Dlaczego Ty:Poniewaz ogarniam i lubie takie servery ;]

Dodany.
Opublikowano

Nick:MrMarchewkaa
Doświadczenie:Mam swój serwer minecraft Mam wielkie doświadczenie w budowie i w minecrafcie gram od bety :)

Coś o sobie:Nazywam się Adrian chodzę do szkoły ogarniam mam skype i teamspeak oraz dużo czasu na nawalanie z wami w masakre
Dlaczego Ty:Dlaczego nie? mam duże doświadczenie jestem miły dla innych

Jak się dostałem pisać pw

Opublikowano

Nick:MrMarchewkaa[/size]

Doświadczenie:Mam swój serwer minecraft Mam wielkie doświadczenie w budowie i w minecrafcie gram od bety :)[/size]

Coś o sobie:Nazywam się Adrian chodzę do szkoły ogarniam mam skype i teamspeak oraz dużo czasu na nawalanie z wami w masakre[/size]

Dlaczego Ty:Dlaczego nie? mam duże doświadczenie jestem miły dla innych[/size]

Jak się dostałem pisać pw[/size]

Dodany.
Opublikowano

Nick: xXx
Doświadczenie: gram rok ale ogarniam
Coś o sobie: Jestem ogarnięty, miły posiadam zarówno TS3 jak i mikrofon

Dlaczego Ty: wyżej ^^

Opublikowano

Nick: Igras3k
Doświadczenie: 2 Lata
Coś o sobie oraz dlaczego ty ?:Co tu powiedzieć znam sie na minecrafcie od podstaw ,pisaniu pluginow znam pare jezykow w tym java autoit ucze sie aktualnie C++.

Posiadam własnego ModPacka :

http://www.mpcforum.pl/topic/774801-dlmods-paczka-modyfikacji-by-uhek/

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Nick:Lexanin
Doświadczenie:duzee xDD
Coś o sobie:Mam na imię Łukasz I nielubie się turlać ;P
Dlaczego Ty:Dlaczego nie zwiedzam i trolluje xDD

mca.png

Opublikowano

Nick:Evocatus1337
Doświadczenie:Gram w mc od wersji 1.3 beta :)
Coś o sobie:Miły , ogarnięty.
Dlaczego Ty:Bo ten serwer wymiata :3

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nick: przemekx68

Doświadczenie: gram rok ale ogarniam

Coś o sobie: Jestem ogarnięty, miły posiadam zarówno TS3 jak i mikrofon

Dlaczego Ty: wyżej ^^

Możesz dodać mnie pod tym nickiem: przemekx68

Opublikowano

ej a bedzie reset zyc ? bo ja mam 0 ? :D

Po południu wszystkie zapisy eq, itemy, życia itp. zostaną wyczyszczone, więc żyć na start będzie 5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...