Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Rescaria.pl Od Graczy do Graczy!

GrOmErO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Braxes Uuu Widzę, kolejny dzieciak który nie był na serwerze a mówi że kopia Azarona , jak nie Azaron to Tuor co wy z tym macie, powtarzamy wam że tylko mapy są z Tuora,Azarona , nic więcej reszta , jest robiona przez nas , wymieńcie nam co jest jeszcze z Azarona , naprawdę to się nudnę robi wejdziecie na serwer, zobaczycie wtedy mówcie Pozdrawiam.

Troche dziwne te forum ;x moze to byc tylko moje zdanie , i pozatym to na jakims forum innym :/ i do tego zjebaynym oczywiscie tylko to moje zdanie

1365698635-U816738.jpg

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Foxik, jest to na dużym forum kolegi, nie opłaca nam się płacić IPB 300zł za licencję skoro mamy fajnę forum za darmo + rangi, do tego dodamy tam Duży banner serwera + pare małych reklam. :) także są duże korzyści z tego, lepsze to niż MyBB. :)

Teraz mamy pomysł dodać na serwer:

Komnatę V3 z Dungeonem.

Odzielną mapkę z Eventami.

Mapkę z metkami.

Mounty.

Kostiumy oraz Fryzki typu Irokez.

Nowe Roski.

Pare nowych Questów oraz Edytowany autorski biolog.

To na razie tyle co dodajemy na serwer z nowośći, z czasem będziemy pisać co nowego dodajemy, dodaliśmy.

Opublikowano

Foxik, jest to na dużym forum kolegi, nie opłaca nam się płacić IPB 300zł za licencję skoro mamy fajnę forum za darmo + rangi, do tego dodamy tam Duży banner serwera + pare małych reklam. :) także są duże korzyści z tego, lepsze to niż MyBB. :)

Teraz mamy pomysł dodać na serwer:

Komnatę V3 z Dungeonem.

Odzielną mapkę z Eventami.

Mapkę z metkami.

Mounty.

Kostiumy oraz Fryzki typu Irokez.

Nowe Roski.

Pare nowych Questów oraz Edytowany autorski biolog.

To na razie tyle co dodajemy na serwer z nowośći, z czasem będziemy pisać co nowego dodajemy, dodaliśmy.

A mozecie usunąć te reklamy bo bokach ;>

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

FireFoxik to jest forum na którym za posty i tematy zarabia się pieniądze które można wymienić na orginalne gry. Domyślić się więc można że ktoś musi być tego sponsorem. Dlatego też pojawiają się na forum te banery i reklamy. Racja nie są one etyczne ale forum korzystnie wpływa na użytkowników forum którzy "mają coś za nic" . Mam nadzieję że teraz rozumiesz naszą decyzję. ;)

Opublikowano

Enkate, Beta Testy zostały zamknięte. Wybraliśmy beta testerów, którzy będą testować serwer od dzisiaj.

Pozdrawiam

Ps : Przypominam o naszym FanPage ! https://www.facebook.com/rescaria

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Enkate, Beta Testy zostały zamknięte. Wybraliśmy beta testerów, którzy będą testować serwer od dzisiaj.

Pozdrawiam

Ps : Przypominam o naszym FanPage ! https://www.facebook.com/rescaria

Jeżeli jeszcze kogoś szukacie, daj znać . Mam więcej czasu niż Wy ''razem wzięci'' Pozdrawiam

PS: Tak, mam klienta . I mogę grać, tyle ile chcę :D

PW jak coś .

Opublikowano

Kolego, będzie beta Otwarta do Czwartku, nie pobierajcie tego Klienta!! Będzie nowy z Łatką .

Pozdrawiamy Team

Lajkujcie:

Opublikowano

Kolego, będzie beta Otwarta do Czwartku, nie pobierajcie tego Klienta!! Będzie nowy z Łatką .

Pozdrawiamy Team

Lajkujcie:

A jak już ktoś pobrał dawno?? Tak z wczoraj xD

beztytuudkt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...