Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Rescaria.pl Od Graczy do Graczy!

GrOmErO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec jak wszystkie ulepszacze , bony , bronie itp dropia z metinow to mam nadzieje ze bedzie zwiekszony ich resp , najlepiej dodac mapke z metinami :)

właśnie przydała by się taka mapka np:

1 mapa od 80 lvl + wejście 100-200kk

a znajdowały by się takie metki jak

85/90

2 mapka od 130 lvl + wejście jakaś przepustka

metki 125 +

3 mapka od 170 + wejście jakaś przepustka

metki 160 +

fajnie by było :D w końcu to nie medium tylko easy : P

ludzie na każdym lvl mogli by coś zarobić po co robić dropki i po 20 kont to bez sensu zróbcie coś aby serwer się wyróżniał od innych bo jak na razie to mnóstwo jest takich serwerów a różnią się tylko nazwami -.-

Nima :rolleyes:

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem na cóż bezsensowne komentarze typu '' nie zagram, pliki tuora ''

kogo to obchodzi ze nie zagrasz?. Kazdy jak zagra na serwerze i mu sie spodoba to wiadomo, że zostanie

i sam go oceni ....

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Co do metinów , pisałem chyba na którejś stronie , że zostały porozrzucane po av1 , av2 więc nie martwcie się :)

Opublikowano

Co do metinów , pisałem chyba na którejś stronie , że zostały porozrzucane po av1 , av2 więc nie martwcie się :)

Tak ale znajac zycie i neosow z przeciwnych krajow to bedzie jedno wielkie ksucie lepiej zrobic tak jak kolega wyzej napisal dodac osobne mapy na poszczegolny lvl i bedzie MIODZIO :P

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Informacja co do bety...

Postanowiłem, że odbędzie się jednak beta zamknięta. Wybrałem kilku beta testerów. Przepraszam za tak nagłą zmianę.

Tak ale znajac zycie i neosow z przeciwnych krajow to bedzie jedno wielkie ksucie lepiej zrobic tak jak kolega wyzej napisal dodac osobne mapy na poszczegolny lvl i bedzie MIODZIO :P

Co do mapy, będzie później ankieta . Myślałem nad tym , by wprowadzić 2 mapy z metinami w przedziale 90 - 130 i 140 - 200 .

Opublikowano
Chciałbym
Wam ogłosić, że Beta jednak będzie zamknięta. Nie będą mogli wziąć
wszyscy, którzy chcą w niej udział < za co bardzo przepraszam > .
Wybraliśmy już kilka beta testerów, mam nadzieję, że jednak nie
zmienicie zdania co do serwera. :)

będzie aktualizowana, już dzisiaj w nocy wprowadziłem kilka nowości, niedługo zostaną one podane w zapowiedzi.

Co do startu serwera, odbędzie się on tak, jak zaplanowano, czyli 12 kwietnia, w godzinach wieczornych.

Przepraszam i jednocześnie zapraszam na Oficjalny start. Pozdrawiam !
Opublikowano

Informacja co do bety...

Postanowiłem, że odbędzie się jednak beta zamknięta. Wybrałem kilku beta testerów. Przepraszam za tak nagłą zmianę.

Co do mapy, będzie później ankieta . Myślałem nad tym , by wprowadzić 2 mapy z metinami w przedziale 90 - 130 i 140 - 200 .

No i tak tez moze byc :D Wazne zeby byla osobna mapa bo tak to bedzie porazka z dropem :D

bez linków wychodzących.

Opublikowano

LOL juz mialem miec co robic i nagle zamkneita beta co za fail..

Czy jesli nic nie wychwycicie mozliwy start wczesniej?

Opublikowano

LOL juz mialem miec co robic i nagle zamkneita beta co za fail..

Czy jesli nic nie wychwycicie mozliwy start wczesniej?

Start był zaplanowany na 12.04.2013 i się tego dnia odbędzie.

Opublikowano

Start był zaplanowany na 12.04.2013 i się tego dnia odbędzie.

A czy mozna znac powod czemu beta jest zamknieta?

Opublikowano

Ponieważ , chcemy na razie zrobić betę dla 10-20 osób , zobaczyć czy najważniejsze rzeczy są dopracowane oraz czy nie ma większych błędów bugów, zrobimy może Betę w Środę dla wszystkich na 2 dni i w Piątek offical start. :)

Opublikowano

o co za roznica czy beta dla 20 osob czy otwarta ? nie sadzicie ze wiecej ludzi znajdzie wiecej bledow?

i juz sie nie tlumacz ze wszedzie wejdziecie i wszystko zobaczycie...

o co za roznica czy beta dla 20 osob czy otwarta ? nie sadzicie ze wiecej ludzi znajdzie wiecej bledow?

i juz sie nie tlumacz ze wszedzie wejdziecie i wszystko zobaczycie...

a tak pozatym to wy se z wasza grupka mozecie potestowac co chcecie a inni se potestuja cop oni chca

Opublikowano

Kolego, poczekaj na offical wszystko będzie naprawione i sobie pograsz, wytrzymasz ja ciebię nie trzymam nie chcesz nie graj prostę.

Opublikowano

Kolego, poczekaj na offical wszystko będzie naprawione i sobie pograsz, wytrzymasz ja ciebię nie trzymam nie chcesz nie graj prostę.

jesli do mnie piszesz zebym poczekal bo chce pograc to sie mylisz poprostu niewiem czy slyszeliscie co bylo na nexanity wiec wole sam zobaczyc czy naprawione wszystko i niema zadnego durnego buga...

Opublikowano

Wejdziesz, to zobaczysz, uwierz że nie wypuścimy serwa z Bugami błędami, dopracujemy wszystko do Piątku. :)

Edit: Dodano nową ankietę głosujcie. :)

DZIŚ BĘDZIE NOWE FORUM IPB , WKRÓTCE STARE FORUM ZAMKNIEMY I DZIŚ OTWORZYMY DO DYSKUSJI NOWE IPB :)

Opublikowano

Wejdziesz, to zobaczysz, uwierz że nie wypuścimy serwa z Bugami błędami, dopracujemy wszystko do Piątku. :)

Edit: Dodano nową ankietę głosujcie. :)

DZIŚ BĘDZIE NOWE FORUM IPB , WKRÓTCE STARE FORUM ZAMKNIEMY I DZIŚ OTWORZYMY DO DYSKUSJI NOWE IPB :)

Zróbcie bete dla all...

Będzie lepiej a nie wybieracie sobie testerów ;)

beztytuudkt.png

Opublikowano

Dodano nową ankietę głosujcie. :)

Dla
sprostowania ! Beta jest zamknięta na dzień dzisiejszy. Robimy wiele
restartów serwera gdyż wgrywamy nowe rzeczy, zmieniamy questy i to
wpływałoby niekorzystnie na wasze testy. Otwartą betę zrobimy we wtorek
lub środę , dokładną informację podamy wieczorem! Pozdawiam ! ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...