Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Rescaria.pl Od Graczy do Graczy!

GrOmErO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko dodane będzie w nowej prezentacji, dopracowanej :)

Edit. Nie patrzcie na Is, on jest w budowie , zostanie podany przy starcie serwera , czyli 12.04.2013. :)

Co do Clienta, zostanie także wrzucony na inne hostingi.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odbugowane są, nie wiem co było z plikami Tuora, ale my mamy tylko mapy. Może i system jest podobny, ale każdy serwer może mieć taki ekwipunek zrobiony, nic nie mamy w mysql z tuora, ponieważ nie było ono udostępnione, jest wszystko odbugowane. Wejdziesz, a się przekonasz. :)

Sorry za dubl post.

juz nie rozsmieszaj , chyba wiem co było na tuorze, same mapy ?

przeczytaj post czarnaaa, bo nie chce mi się powtarzać :).

//og. czcionka w zapowiedzi tak odje, ze normalnie byscie zmienili na lepszą. w Zapowiedzi mało jest.

Opublikowano

juz nie rozsmieszaj , chyba wiem co było na tuorze, same mapy ?

przeczytaj post czarnaaa, bo nie chce mi się powtarzać :).

//og. czcionka w zapowiedzi tak odje, ze normalnie byscie zmienili na lepszą. w Zapowiedzi mało jest.

Czytaj komentarze, będzie poprawiona , dopracowana prezentacja :)

I na serio nie wiem, co bylo na Tuorze, bo nawet nie wszedłem na niego, niestety nie miałem okazji , nie masz co robić, tylko tu siedzieć i docinać ? :)

Już nie odpowiadam na takie komentarze, będę je puszczał... :)

Kto będzie chciał, to zagra, a kto nie , to trudno. :)

Dziękuję ^^

Opublikowano

Kurr..wa EscapeQ zajmij się swoim serwerem ,bo już dobijasz mnie . Niem musisz grać ,jak się nie podoba co poniektórym //Tuor był zajebistym serwerem ,ale coż lagi ,cofki itp .denerwowały .Na dodatek administracja zachowała się jak dzieci nie mówię tu o 2 osobach z teamu tamtego . Więc bez spin i czekać na betę bo warto będzie grać tutaj . A i do was Szanowna Administracją nie zepsujcie tego projektu ,choć serwer przypomina nieco Tuora to i tak POLECAM !!

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Wszystko to pliki Tuora moglibyście dać też coś ciekawszego od siebie . . .

Wywalcie zwój powrotu statusu, zielone roski, pokażcie ss'y zbroi do pvp a może coś wyjdzie z tego serwa ;s

Opublikowano

Roski na magię wywalone, Zwój powrotu usunięty, właśnie dodajemy pelerynkę która się nie kończy V3 Dungeon katakumby, zbroje Pvp są.

Opublikowano

Wszystko to pliki Tuora moglibyście dać też coś ciekawszego od siebie . . .

Wywalcie zwój powrotu statusu, zielone roski, pokażcie ss'y zbroi do pvp a może coś wyjdzie z tego serwa ;s

Roski wywalone zwój też.

Niedługo będzie ss.

Mam chęć walną głową w ścianę , jak czytam posty " wszystko z Tuora " jedynie mapy. Bo co do Ulepszania, spójrz ich prezkę , a naszą. Do tego, jak może być wszystko z Tuor, skoro tylko było udostępnione germany? :)

Pozdrawiam ;3

Opublikowano

Widze, że w ankiecie jest 6/7 na klasy pytanie, a 6/7 pod exp jest? Bo lepszym rozwiązaniem było by zostawić tylko pod exp

Chodzi w gre też na klasy, zaraz będzie ankieta.

Opublikowano

Nie stety , Beta officjalnie będzie jutro o godzinię 18:00 równo, klient dziś do 18 rejestracja będzie jutro o 17.

Opublikowano

Ten serwer jest podstawiony tylko i wyłącznie pod zarobek, po tygodniu zostanie wyłączony, możecie mi wierzyć lub nie ja wiem swoje.

Nie polecam.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Opublikowano

widać , że serwer na gotowcu ale jak wyjdzie i będzie działać to wbije i zobaczę

nie mam siły na takie komentarze, wejdziesz , wtedy pisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...