Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu - jak zarobić 500kk-800kk w jeden dzień.

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik bardzo przydatny.

RĘKAWICA ZŁODZIEJA JEST WYMAGANA ?

graphic.png

Opublikowano

Zaraz zaraz, dlaczego autor dostał warna? Przecież to forum jest poświęcone Cheatom?

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Zaraz zaraz, dlaczego autor dostał warna? Przecież to forum jest poświęcone Cheatom

Nie dostał warna tylko -5% (jak ściągają % to też jest pasek)

Jak odpalić ten waihack ? są 2 pliki a autor nic nie napisal..

nnie używaj WH tylko samego expbota

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Poradnik spoko, tylko że gdy wkleję te pliki z item ravia do folderu mod, to nie widze ani zalozonego eq ani dropu. Aha, i tak na marginesie to ktos kto dopiero zaczyna gre na tym serwerze od zera i chcialby zarabiac tym sposobem to bardzo ciezko bedzie mu kupic te rekawice zlodzieja do 2x dropu bo i skad na starcie moze wziac te 6kk na rekawice (nie gram tam ale zapytalem kolesia ktory je sellaj i tyle chcial) i do tego ulepszyc to pierwsze eq na +6 zeby w miare spokojnie bez padania bic. Chyba ze jest i na to jakis sposob, to prosze o odp :)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Ja to mam tylko takie pytania jak ustawie bocika to mnie cochwila wywala jest cos takiego ze widze jak inni bijąmoby do nich biegną itp. itd a ja tak jak bym miał laga poczym mnie wywala. Prosze o pomoc posypią sie [+], Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W razie gdyby coś nie działało, proszę pisać w tym temacie bądź PW.

Tematu nie aktualizowałem od założenia, a clienta Ravii póki co nie mam.

Jeśli będzie coś nie tak, pobiore specjalnie dla was tego clienta Ravii, zaktualizuje pliki itd.

Do ekipy serwera ravia;

Jeśli chcecie, aby poradnik został usunięty wystarczy napisać.

­

Opublikowano

Stary elegancki i sprawny sposób podczas godzin szkolnych, chciałem to napisać gdy skończyłem grę na tym pseudo serwerze, ale nie miałem na to czasu. Oczywiście leci +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...