Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu - jak zarobić 500kk-800kk w jeden dzień.

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up,

Oj tam... :D Graj uczciwie, jak się nie da... Nie no, ale na poważnie. Isamu przegina pałkę... On śpi kiedykolwiek? ;x O 3-4 nad ranem można go spotkać.. ._. Ale te banicje, hmm.. To jest coś :D Kolega chciał przykoksić względem mojej postaci/eq to założył dropa na hematy do m1, ustawił bota i przechadzający się Isamu swoim ZakutymLbem go zbanował :D Na ip hah ;>>

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś bądź zrobi mi ktos jeszcze takie pliki zeby było widac hematy poty muszle miecz +6 (na 1 lvl) ?

i jeszcze mam problem bo nie działa mi cguild

Opublikowano

Cześć, sposób świetny, korzystałem z niego przez jakiś czas.

Teraz wracam na Ravie, ale żaden wh nie działa na modzie, dosłownie, wklejam i do /mod, i do /pack zawsze dla upewnienia,

a z waita w grze i tak nic, proszę o pomoc.

Opublikowano

Nicee, szkoda że bez tagów latają, bo jakiś GM-Off'er by się przydał

osN9s9j.jpg - Jeżeli wiesz skąd to pochodzi, oznacza to że miałeś zajebiste dzieciństwo xD

Opublikowano

Fajny poradnik tylko mam problem z WH niby już wszystko ładnie ale gdy włączam WH przez ten start to wyskakuje błąd metin2modclient coś tam coś tam dobra pobrałem ten pliczek wrzuciłem go i odpalam przez start i nagle włącza się i od razu wyłącza Help plox poleci like i jak dostane pomoc leci także lajk dla tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...