Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu - jak zarobić 500kk-800kk w jeden dzień.

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak to dopisać??

29001 ETC icon/item/50037.tga

Wchodzisz do folderu z clientem, pozniej folder mod i szukasz pliku item_ravia odpalasz notatnikiem i dopisujesz to...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jakbyście mogli to zaznaczcie na mapce jinno gdzie mogę ustawić te boty ponieważ mam fajnego spota ale jak zostawiam na noc to one biegną na białe tygrysy bo są blisko nich...

Nowicjusz
Opublikowano

Ravia jest to najlepszy serwer do zarobku PLN. :) Nwm jak wy ale ja bym zrobił all to co na proadniku i tylko bocił to " złoto ".

Nawet jeśli tam nie grasz zrób postać i zastaosuj się jak w poradniku.

PS: Jest dobra tylko do zarobku PLN serwer jako taki jest denny i nudny nie wpsomnę o Adminostracji do której już od kilku miesięcy mam spory " uraz ".

wSK.png

Opublikowano

Ravia jest to najlepszy serwer do zarobku PLN. :) Nwm jak wy ale ja bym zrobił all to co na proadniku i tylko bocił to " złoto ".

Nawet jeśli tam nie grasz zrób postać i zastaosuj się jak w poradniku.

PS: Jest dobra tylko do zarobku PLN serwer jako taki jest denny i nudny nie wpsomnę o Adminostracji do której już od kilku miesięcy mam spory " uraz ".

Zgadza się ja dropiąc 3kontami tylko żeby mieć złoto na swoją postać wczoraj wyjątkowo 8h bociłem i zarobek 1,4kkk złota a 100kk 6/7zł więc ładnie idzie się dorobić.

Gdybym tylko był pełnoletni i miał konto w banku :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Marihuana a na jakich spotach dropisz? I czy z rękawicami ?

Oczywiście że na rękawiczkach, spota nie zdradzę bo i tak 2/3 osoby potrafią ksuć ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

dzisiaj 3 kontami przez pół godziny z rękawicami 96 szkat także jest good:D Co się bardziej opłaca sellać szkaty czy to co z nich wypadnie?

Opublikowano

dzisiaj 3 kontami przez pół godziny z rękawicami 96 szkat także jest good:D Co się bardziej opłaca sellać szkaty czy to co z nich wypadnie?

Jeśli chce Ci się bawić w sprzedawanie dropu...

Ja osobiście wystawiam 100sztuk za 80kk, schodzą szybko i nie musisz się bawić w wystawianie xxx itemów.

A i nie zawsze zarobisz więcej z dropu niż z samych szkat.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zgadza się ja dropiąc 3kontami tylko żeby mieć złoto na swoją postać wczoraj wyjątkowo 8h bociłem i zarobek 1,4kkk złota a 100kk 6/7zł więc ładnie idzie się dorobić.

Gdybym tylko był pełnoletni i miał konto w banku :D

Są banki, bodajże mBank, gdzie można mieć konto od 13 r.ż :)

Opublikowano

Są banki, bodajże mBank, gdzie można mieć konto od 13 r.ż :)

Już opierdalam za doładowania do fona, 500kk - 30zeta sprzedałem już takich 7 paczek :>

Teraz można przejebać wszystko na is xD

Dostałem banika :P

Ktoś nakablował ;(

Ustawiaj boty z przerwami np użyjesz rękawicy na 2h z 30 min(ten co poszedł na ts do Nymfy czy Isamu zobaczy że Cie juz nie ma i sobie pójdzie) i znowu 2h ustawiaj.

Niestety sporo ludzi już stawia botki tutaj i w dzień ksują strasznie, ale tak od 1-2 w nocy już pełen luz.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A jak mam zrobic gildie jesli /cguild nie działa ...

Latasz po m1 i szukasz kogos kto by Cie dodał do gildii.

Szkoda, że wiele osob widzi ten tut, a potem spoty pozajmowane...

Opublikowano

Gdy pobieram serverinfo do moda to pobiera mi jakby instalke i jak wklejam do moda z metkiem nic nie wyskakuje by podmienic pliki czy cos. Po prostu wkleja i tyle.... A Ravia nadal nie dziala ;/

pobiera plik .exe . Mam windows 7 czy to ma jakis wplyw?

Opublikowano

Latasz po m1 i szukasz kogos kto by Cie dodał do gildii.

Szkoda, że wiele osob widzi ten tut, a potem spoty pozajmowane...

Nom, sporo ludzi w dzień, na szczęście w nocy jest luz i da się spokojnie dropić :)

A jak mam zrobic gildie jesli /cguild nie działa ...

Przeinstaluj moda czy coś bo cguild działa :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Stary zawodny nie w swoim rodzaju ten zarobek :)

Sam z niego korzystałem i jest na prawdę dobry :).

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...