Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu - jak zarobić 500kk-800kk w jeden dzień.

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciągle dziwne poradniki jak zarobobić na ravi. Ale juz wiem skad ludzie maja na eq za 2kkk

teraz na ravii to nie jest taki dobry zarobek

w 1 nocke mozna miec 1.5kkk na wyzynie :) bijac metki diabla

lub poswiecic 1/2tygodnie na przepustki na diablo to wtedy jest kasa dobra ... mozna wyciagnac 5/10kkk za same ulepki

56096062140461666809.png

Opublikowano

dodal bys zeby mozna bylo widziec muszle ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

dodasz zeby bylo widziec muszle ?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

ma ktoś serverinfo do tego serwera bo jak wchodze na moda wybieram Ravia to pokazuje mi ch1 norm ch2 norm itd , ale mam caly czas zostaniesz polaczony z serwerem . . .

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Mozna uniknac bana na glowne konto poprostu zrob boty u kogos innego jak bedziesz np. u rodziny. A swoje masz bezpieczne u sb xD.

Opublikowano

No nie powiem przydatne :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Mógłby ktoś podrzucić serverinfo ? ponieważ ravia mi nie działa ;/ cały czas jest napisane Zostaniesz połączony z serwerem...

Opublikowano

Mógłby mi ktoś podać ID czy jak to się tam zwie do miecza na 1lvl lub spaczowac te item_ravia tak żeby było widać hematy/rękawiczki/poty i bronke:D?

Opublikowano

Mam pytanko. Jak np założył bym konta, zrobiłbtm bota i ustawił bota w grze ale na innym kompie (mojej siostry) to też dostane bana na główną postać?

Tak, bo macie takie same IP i jak dostaniesz na IP to wszystkie konta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...