Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu - jak zarobić 500kk-800kk w jeden dzień.

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A próbowałeś założyć nowe konto i grać dalej? Bo mnie interesuje czy potem można zacząć grać z czystą kartą...

Ta..

Przeczytaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/667446-raviaeu-dedyk/page-83

zacznij grac, jak dostaniesz bana znow za nic to pisz wtedy do GodWelesa na jego forum.

Co do powiazania. Jak mi zbanowali konta, to zbanowali te konta co dawno dawno temu zakładałem a nimi nie handlowałem wiec raczej na IP. Ciezko jest okreslic :/

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić od nowa link żeby naprawić by ravia działała? Gdyż ten link nie działa /

Co nie działa?

Sprawdziłem wszystkie linki - działają.

Chyba, że chodzi Ci o nowe ip żeby wkleić :)

­

Opublikowano

Przyda się na pewno komuś.

Aktualnie zajmuję się tworzeniem plików serwerowych metin2 pod serwer hamachi.

Opublikowano

Ciekawy poradnik, a sprawdzając go gdy ustawiałem opcje wyłapałem bana bo stałem w M1 i ustawiałem i w SafeZone zaczęło mnie bić ludzi :P

Opublikowano

No fajny poradnik , ale ryzykowny :)

A co jeśli GMów nie ma w grze ani na ts ? Czyli wszystko git można bocić nie ? Ale okazuje sie ze nie :) Bo jest wielu graczy którzy lataja i sprawdzaja czy ktoś boci :) Wystarczy ze nagraja i leci ban na IP .

Opublikowano

Mam problem. Mam moda + wh= działa ładnie mod+podmienione pliki aby widać było tylko hematy rekawice i potki +wh = wh nnie działa i nie mam pojęcia czemu, ktoś miał taki problem?

imetin_logo.png

Opublikowano

Mam problem. Mam moda + wh= działa ładnie mod+podmienione pliki aby widać było tylko hematy rekawice i potki +wh = wh nnie działa i nie mam pojęcia czemu, ktoś miał taki problem?

Jak jesteś pewien, że wszystko dobrze zrobiłeś i Ci nie działa to masz tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/644518-dl-waithack-by-1ooproyt2/

Mi także nie działał, jednak ten, który Ci podałem już daje radę :)

Opublikowano

stare, ale jare i działa jak należy już od dawna lepsze to niż siedzenie na wyżynie czy ciągle latanie na metki

Opublikowano

Cześć, mam pytanie odnośnie moda na Ravi, a mianowicie :

Pobralem najnowszego moda, podmienilem te pliczki, dzięki czemu mogę się zalogować, ale wpisując komende /hack, lub klikająć f6 nie ma tzw. "Pelerynek", dzięki czemu kiedyś można było lurać moobki. Jest jakiś sposob żeby to oddać, lub moze po wklejeniu Wh do clienta Ravi ta funkcja się pojawi?

Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi. ;)

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że nie pozostaje mi nic innego, jak grać na normalnym cliencie i lurac tylko Pelerynkami?

Jezeli ktoś nie zrozumial - dokładniej chodzi mi o to, czy jest jakiś sposob, by przywrocic opcje pelerynek do moda?

Opublikowano

Ehh, staram sie od wczoraj to odpalić, i nie ma opcji..

Mam zainstalowanego clienta Pla wraz z aktualnym modem, podmienione serverinfo.py, wklejone dwa pliki odnośnie hematów i rekawic do folderu Mod, wypakowalem te 3 pliczki z Wh do folderu pack wraz z start.bat, i odpalając przez start.bat wyskakuje mi błąd : "System Windows nie może odnaleźć pliku "metin2client.bin" Upewnij się, że wpisana nazwa jest prawidłowa"

Jest jakis sposob, zebym wkoncu to odpalil?

Dodam, że nie patchowałem Pla przed wgraniem moda ani po przez torrenta.

Opublikowano

OJ bocicie na własną odpowiedzialność, ale można sie ładnie dorobic ja jakąś trute eq do groty czy na wyżynę,

Za poradnik Like bo napracowałeś się, wszystko przejrzyście zrobione oby tak dalej !:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...