Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu - jak zarobić 500kk-800kk w jeden dzień.

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 324
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No spoko tylko że mobber mi w kamerze nie działa ;/ . Pomoże ktoś?

Pobierz aktualnego moda i jeśli nie zadziała wszystko od nowa zrób .

Kliknij F6 W lewym dolnym rogu będzie takie cos jak mobber i tam sb ustaw ... albo wpisz /mobber i powinno smigać . :)

[P] : Pobrałem wszystko tak jak opisane , WH działa git . Ale te 2

pliki które powinny pokazywać poty, rekawice i hematy ... pokazują

wszystko i bot zbiera nie dokładnie hematy , lub wcale .

( prosze o odp , beda lajki :D )

Opublikowano

Nie widać eq tylko hematy i poty i rekawice .

Mógłby ktoś zrobić te 2 pliczki item_ravia tak zeby bylo widać eq na 1/5lvl i poty hematy i rekawice ??

Bedzie dużo lajków :)

Opublikowano

Poradnik bardzo fajny ale sporo osób złapie pewnie bana na główne postacie (powiązanie).

Ale jeśli ktoś chce ryzykować to może nieźle zarobić.

Opublikowano

Wszystko pięknie działa tylko, że mam dla was radę : nie ustawiajcie za dużego zasięgu w mobber hacku bo wyskoczy błąd C++, a czas najlepiej zostawcie 10s :)

PS Zna ktoś co zrobić żeby szybciej podnosił hematy? Bo czasem zdarza się, że ktoś bije obok mnie i mu dropnie syf typu "dzwonek" i nie mogę podnieść hemata bo pisze, że to nie moje bo pickup chce podnieść dzwonek :D

photo261314.png

Opublikowano

Joł joł , nowy problem ;)

Pobralem all pieknie .. wklejam 2 pliki nie dziala waitchack

usuwam 2 pliki dziala waithack wtf? ?

Opublikowano

Opisałem wszystko jak najlepiej mogłem, nie ma możliwości żeby coś nie działało, chyba że Ravia na tym kamer modzie bo co iles tam trzeba IP zmieniać.

Ale jeśli nie działałaby Ravia na tym serverinfo co dalem, to piszcie, postaram się wrzucić nowe.

Co do widzenia itemków.

Korzystałem na zasadzie tych poradników:

http://www.mpcforum.pl/topic/785103-tut-autopickup-na-wybrane-itemy-zrob-to-sam-poradnik-dla-srednio-zaawansowanych/
http://www.mpcforum.pl/topic/811289-dl-autopickup-na-wybrane-itemy-v3-wersja-zoptymalizowana/

No a później do wszystkiego doszedłem sam.

Żeby dodać / usunąć widzenie itemków wystarczy rozpakowac item_ravia (przy pomocy pakerów), a ten drugi edytować notatnikiem.

Jak dodać? Wystarczy rozpakować też inny item_proto - i dodać potrzebne rzeczy do item_ravia.

Usunąć niepotrzebne rzeczy, spakować, podmienić.

W sumie to zajmuje jakieś 30min.

Dlatego - troche logiki i dojdziecie do wszystkiego sami.

­

Opublikowano

Jesli zrobie all od nowa z pkt 1 do 17 bedzie dzialac ?

@Edit tego wailhacka wgrac odrazu do folderu mod ? i dziala ?

Opublikowano

Jesli zrobie all od nowa z pkt 1 do 17 bedzie dzialac ?

@Edit tego wailhacka wgrac odrazu do folderu mod ? i dziala ?

Waithacka wgrywa się do folderu pack. Pobierz najlepiej waithack by 1ooPrOYT2, ma mały zasięg więc 0 kicków z tego powodu, a przecież i tak kamer mod ma pelerynki :)

A jak nie chcecie się bawić z WH (większe szanse na bana są na wh) to odpalcie bez wh, a w grze wpiszcie /start_bot i postać będzie biła automatycznie moby - macha mieczem :)

photo261314.png

Opublikowano

Wailhacka odpalać przez start_bat ?

Jesli tak otwieram pisze " System Windows Nie Może Odnaleźć piku "metin2.client.bin". Upewnij się ze wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie . Co jest ? ; o

Opublikowano

Do założyciela tematu :

Mógłbyś wrzucić ten twoj folder z botem na speedy.sh - nie trzeba sie rejestrować , a ile byś lajków dostał itp . + skan do tego ? To lepsze niż pomoc i podanie linków :D

Opublikowano

Ta. Ja jestem tego przykładem, nie wiem czy po IP ale wszystkie konta powiazane znaleźli..

A próbowałeś założyć nowe konto i grać dalej? Bo mnie interesuje czy potem można zacząć grać z czystą kartą...

No a powiązania to masz na myśli to, że np. przez handel przerzucałeś eq z dropka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...