Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]World of Metin2

Emichu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziesz grał w Shinsoo?

@Topic : Czy tutaj jest polepszony drop na zdobycie broni 30lvl? A no i sprawa w kuniem.. co ile godzin? Bo słyszałem, że zredukujecie :>

Tak, gram w czerwonych:P

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwie się, że tylko 3CH, przecież przy takiej ilości ludzi to na spocie jak znajdziesz 1 pieska to będzie dobrze.

Opublikowano

Postarałbyś sie zrobic wh na ten serwer?

Powinno działać zwykłe wh to co na plu:P

Co do tego jak się gra nie zauważyłem rożnic poza 2 nowymi pasywnymi skillami:P jeden dodaje hp druki kryta:P

Opublikowano

Powinno działać zwykłe wh to co na plu:P

Tam są podzielone pliki na klasy. :/

warrior_pc.epk/eix i tak dalej. Trzeba też podzielić :P

photo261314.png

Opublikowano

Z tego co widzę to liczba graczy nie przekracza nawet 300 osób. Myślałem, że na 11 tys. ludzi lajkujących fanpage wejdzie chociażby 3000 z nich.

Opublikowano

Ta, dokładnie :P Zaraz potestuję starsze i nowe hacki z opcją lurowania i może któryś zadziała. Jedno jest pewne - multihack by kamer nie działa .. no przynajmniej mi :P

photo261314.png

Opublikowano

Bardzo przyjemny serwer, sporo polaków odbyły się już dwa eventy OX i Zrzut metinów Wielkanocnych !

Polecam grę na tym serwerze, jedyny minus to to, że niektórzy nie potrafią się dogadać <3

footer_logo.png

Opublikowano

serwer fajny ale nie ogarniam go bo to taki pl i ciężko się przyzwyczaić do tego . Ogólnie polecam wszystkim

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale przydały by się tak naprawdę buty wiatru , lub jakieś potki na speeda , bo masakra chodzę jak ;d za mocno przyzwyczajony do prywatnych serwerów. Ale tak naprawdę elegancko all, zajebiste jest niebo wieczorem ;d

xD 

Opublikowano

11k lajków na fb, serio myślałem że to jakiś konkretny projekt, że będę rywalizował z przynajmniej 3 tysiącami graczy, a tu 200 :D Szajs.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Własnie jest fajnie , zajebiste questy , na każdej mapie inny wygląd Nieba i w ogóle , Dzisiaj dropią szkaty Blasku i Heksa do tego ox , zuo ;d Fakt jest parę bugów , ale już poprawiają , więc jest git ;d

xD 

Opublikowano

To ile w końcu graczy na starcie było?

Bugi wszystkie zostały usunięte?

200 godzine po starcie (slownie dwieście :P ) , te lajki na fb raczej nie zostaly zbyt uczciwie zdobyte co w moim przekonaniu nie stawia w najlepszym swietle administracji

Własnie jest fajnie , zajebiste questy , na każdej mapie inny wygląd Nieba i w ogóle , Dzisiaj dropią szkaty Blasku i Heksa do tego ox , zuo ;d Fakt jest parę bugów , ale już poprawiają , więc jest git ;d

jak narazie to jest to okrojony global z garstka ludzzi grajacych, a questy takie same jak na plu rozniace sie jezykiem, chyba ze cos przeoczylem bo zbyt dlugo tam nie gralem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbiłem wszystko fajnie jak za starych czasów, ale liczyłem na 2k + a tutaj piszę do gm'a ilu online po czym otrzymuję ODP : 200 ;> POMPA !!!

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...