Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]World of Metin2

Emichu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja mało ciekawa.. nic o systemie ulepszeń..

przecież jest napisane w prezentacji , że system ulepszeń jest identyczny tak jak na Globalnym serwerze.

xD 

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer będzie po polsku? Głownie chodzi mi o misje, na stronie piszę ze do końca bety 1 dzień? Dobrze czytam xD

Wbije na pewno

Opublikowano

Serwer będzie po polsku? Głownie chodzi mi o misje, na stronie piszę ze do końca bety 1 dzień? Dobrze czytam xD

Wbije na pewno

serwer jest po angielsku na pierwszej stronie było poruszane jak będziesz mieć z czymś problem to masz pisać na forum serwera jeden z adminów jest polakiem i ci pomoże

Opublikowano

powinni zrobić tak , że przy zainstalowaniu wybiera się język w jakim chce się mieć grę polski angielski itp

Opublikowano

Wszystko ok, wbiję na 100pro, do tego patrząc na Fanpage stwierdzam iż ludzi trochę na serwerze zawita ale martwi mnie brak spolszczenia.. Jeżeli client będzie tylko po ang. raczej odpuszczę po chwili.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

lol po miesiącu grania w metina już na pamięć wszystko znałem a co dopiero jak ktoś gra parę lat ... po co wam spolszczenie ? angielski to teraz podstawa ...

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

I tak przeważać będą Polacy, misje powinny być też tłumaczone po Polsku :\

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdro

Nie, bo większość graczy zarejestrowało się zanim w ogóle wstawiłam posta tutaj. Serwer nie będzie się opierał na Polakach, prezentacja została pokazana na paru głównych stronach z grami, każda w innym języku. Polacy to nie bogowie, nie zachowujcie sie już tak :/

powinni zrobić tak , że przy zainstalowaniu wybiera się język w jakim chce się mieć grę polski angielski itp

W takim razie proszę do mnie, i prosze mi wszystko co do jednego słówka przetłumaczyć na 5 innych języków, w tym polski i hiszpański. Za trudno? Ojej...

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Emichu zasugeruj tam żeby dodali klienta na główną stronę, bo nie każdy ogarnie, że link jest na forum :D

Dodamy jak będziemy mieli taką możliwość.

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Po angialsku w dzisiejszych czasach najmniejsze dzieci ogarniają, a wy jęczycie o ten język jak stare babki:P

Słuchaj, prawda angielski to podstawa i nie będzie większego problemu. Jedynie martwią mnie questy z którymi niestety będzie problem no ale w końcu od czego jest translator..;) Dobra, widzimy się na starcie GUYS ! POLAKÓW ZAPRASZAM DO SHINSO, BĘDZIE KONKRETNA EKIPA Z TS'EM 3 !!!

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Ilu graczy będzie na starcie około?

Podejrzewam, że bardzo dużo bo to nie jest polski serwer, a "międzynarodowy" że tak to ujmę. Chodzi mi o to, że to jest takie coś jak metin2.sg tylko, że podobno nie dostali jakiejś tam zgody na to aby to był global więc jest privem :D

Raczej zawitam dzisiaj ale mam nadzieję, że będzie się miło grało - konkurencje, 5 osobowe PT na BO.. :)

photo261314.png

Opublikowano

@up próbowałeś obydwa linki? Najlepiej do ściągania używać chrome

Serwer startuje za 1h 12 min :P

emiiq.png

metin2.co.nz

Budowniczy
Opublikowano

zagraj wp bo bodych bd od zajebania zobacz na fb jest napisane kto kim będzie grac

ja osobiście bd grał mentalem

Opublikowano

Powiem tak. Tyle lajków na fb fajna sprawa, podejrzane jest ot jednak bo na stronce jest założone 1.1k kont 30 min przed startem, więc ciekawe czy doknca te lajki są prawdziwe..

imetin_logo.png

Opublikowano

Z direct linka flashgetem pobierałem jakies 10 minut:P

Będziesz grał w Shinsoo?

@Topic : Czy tutaj jest polepszony drop na zdobycie broni 30lvl? A no i sprawa w kuniem.. co ile godzin? Bo słyszałem, że zredukujecie :>

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...