Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]World of Metin2

Emichu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro serwer jest międzynarodowy tzn. że klient będzie po polsku angielsku itp? bo nie wydaje mi się :>>

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekaj,bo nie rozumiem.Czy to serwer międzynarodow,tworzony przez polską ekipe? Jak tak mam pytania :

1. Jak to międz. to pewnie jakaś paczka z językami będzie tak?

2 Jakie raty?

3. Max lvl?

4.Sex?

5.Dragi?

6.O którejn godzinie ,wystartuje?

7.Jesteś pedałem ( prima aprilis ) :D

Opublikowano

skoro serwer jest międzynarodowy tzn. że klient będzie po polsku angielsku itp? bo nie wydaje mi się :>>

międzynarodowy= dla wszystkich narodowości, ale mamy też ludzi z różnych krajów w teamie którzy mogą pomóc jeśli ktoś nie mówi po angielsku.

Czekaj,bo nie rozumiem.Czy to serwer międzynarodow,tworzony przez polską ekipe? Jak tak mam pytania :

1. Jak to międz. to pewnie jakaś paczka z językami będzie tak?

2 Jakie raty?

3. Max lvl?

4.Sex?

5.Dragi?

6.O którejn godzinie ,wystartuje?

7.Jesteś pedałem ( prima aprilis ) :D

1. Nie będzie paczki z językami, przynajmniej na razie, bo nie mieliśmy czasu żeby cokolwiek przetłumaczyć w grze. Możliwe że kiedyś przetłumaczymy questy, jak będzie na to zapotrzebowanie :)

2. 200% expa, reszta troche wieksza niż na GF ale nie jakies super duper

3. Max lvl to 105

4. Nie dziękuje

5. Nie skuszę się

6. na http://metin2.co.nz/index.php jest countown do otwarcia. 4 dni, 1 godzina, 25 minut :D

7. Jak już to pedałka :D

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Hmm czyli mamy rozumieć, że 70 lvl w 2 tygodnie odpada ? Czy da radę ? :D

Chyba specjalnie dla tego serwera wrócę sprawdzić jak się gra.

@

Wydaje mi się, że lesbijka to lepsze określenie :D

@

Dzięki o taki serwer chodziło!

Opublikowano

Hmm czyli mamy rozumieć, że 70 lvl w 2 tygodnie odpada ? Czy da radę ? :D

Chyba specjalnie dla tego serwera wrócę sprawdzić jak się gra.

@

Wydaje mi się, że lesbijka to lepsze określenie :D

No właśnie chodziło nam o to, żeby wbicie tego lvla nie było takie proste jak na większości priwach, żeby wbicie do topki coś znaczyło a wbicie dużego lvla zajeło więcej niż tydzień czy dwa :) możesz się starać ale nie wiem jak to wyjdzie :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

To jest polski projekt ?

Gra jest po angielsku jeśli o to Ci chodzi

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

To jest polski projekt ?

Międzynarodowy, czyli administracja pochodzi z różnych krajów w tym jeden z administratorów jest polskiego pochodzenia.

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie, jak z slubem? i proponuje dodac jakies szkaty z ktorych beda dropily dodania/zmianki, ew dodac ich drop do metkow.

@@ A jak z bronmi 75? tylko z ripa czy w grocie jak na plu tez beda dropic/

Back to BF3...

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie, jak z slubem? i proponuje dodac jakies szkaty z ktorych beda dropily dodania/zmianki, ew dodac ich drop do metkow.

Radze przeczytac zapowiedz jeszcze raz, bo jak pisałam, rzeczy z is dropią ze szkat bossów, można je też zdobyc z eventów i questów.. Rzeczy z is wliczają w siebie zmianki i dodania. Nie będą one zbyt popularne, żeby nie było przesady, ale powinno wystarczyć na wybonowanie na spokojnie eq i na sprzedaz. Slub jest tak samo jak wszędzie, chociaż możliwe, że pare rzeczy zmienimy, jeszcze nie ma pewności.

A tak w ogóle to warto wspomnieć, że nie będzie czegoś takiego jak maska emocji, a Wy będziecie mogli używać emocji bez niej gdzie tylko będziecie chcieli

Pytanko do autora, czy Polacy są w teamie tego serwera?

to pytanie padło wcześniej, i tak są. Konkretnie to jest 1 osoba, ja = Karliah

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Te 10k lajków na fb przyciąga i to bardzo. Może być fajnie, zagram napewno.

@ edit

ile Channeli będzie?

Prawdopodobnie norma, czyli 4. Możliwe, że na początku będzie mniej, ale po jakimś czasie pare dodamy - zobaczy się kiedy się dowiemy ile będzie ludzi :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Zrobimy tyle ile będzie tego wymagać serwer :P

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Radze przeczytac zapowiedz jeszcze raz, bo jak pisałam, rzeczy z is dropią ze szkat bossów, można je też zdobyc z eventów i questów.. Rzeczy z is wliczają w siebie zmianki i dodania. Nie będą one zbyt popularne, żeby nie było przesady, ale powinno wystarczyć na wybonowanie na spokojnie eq i na sprzedaz. Slub jest tak samo jak wszędzie, chociaż możliwe, że pare rzeczy zmienimy, jeszcze nie ma pewności.

A tak w ogóle to warto wspomnieć, że nie będzie czegoś takiego jak maska emocji, a Wy będziecie mogli używać emocji bez niej gdzie tylko będziecie chciel

Tak wiem,ze rzeczy z is dropia ze szkat bossow eventow i questyow, ale

moglibyscie dodac tez jakas szkatke, aby szansa na jej drop byla mala, a

tez dropily itemy z isu, bo przeciez jakos eq trzeba wybonowac :P A i nie odpowiedzialac na pytanie co z bronmi 75? w grocie tez beda dropic?

Back to BF3...

Opublikowano

Tak wiem,ze rzeczy z is dropia ze szkat bossow eventow i questyow, ale

moglibyscie dodac tez jakas szkatke, aby szansa na jej drop byla mala, a

tez dropily itemy z isu, bo przeciez jakos eq trzeba wybonowac :P A i nie odpowiedzialac na pytanie co z bronmi 75? w grocie tez beda dropic?

Co do takich szkat to co miesiąc będą szkaty blasku :P Pozatym są jeszcze questy, to powinno spokojnie starczyć :)

A co do broni to powinny dropić, jeśli coś się zmieni to dam znać :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Jaką macie maszynę?

wybacz ale nie ja zamawiałam serwer i nie znam się za bardzo na tym więc nie potrafie na to pytanie odpowiedzieć. Wiem tyle, że jest to więcej niż potrzebujemy, tak na wszelki wypadek :D

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Prezentacja mało przyciągająca! Jak na razie mnie nie zachęca do gry!

Przepraszam, zgrzeszyłam :)

W preentacji nie tyle chodziło o wygląd co o treść, a myśle że treśc jest ważniejsza od estetyki.

Tak nawiasem mówiąc to nie lubie layoutu tego forum bo bardzo trudno zrobić coś estetycznego. Ta prezentacja wyglądała świetnie w wordzie :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...