Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]World of Metin2

Emichu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za co otrzymuje ostrzeżenia??Moderator rozdaje ostrzeżenia jak ulotki.... A co do serwera to będzie dostępne spolszczenie klienta?

Poki co nie bedzie.

Back to BF3...

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po stronie klienta można spolszczyć nazwy przedmiotów, potworów itp. jednak misje można spolszczyć jedynie po stronie serwera, dlatego też pełnego spolszczenia z pewnością w żaden sposób nie uzyskasz.

Opublikowano

Za co otrzymuje ostrzeżenia??Moderator rozdaje ostrzeżenia jak ulotki.... A co do serwera to będzie dostępne spolszczenie klienta?

Niestety nie będzie. Jak będą jakieś problemy z questami/eventami możecie pisać na forum

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Klient w języku Angielskim ? Śmieszne , to jest serwer polski a nie zagraniczny ...

A jak ktoś nie zna języka Angielskiego ? Komu się chce latać na forum i pytać co to znaczy ...

Ogarnijcie to ...

Akurat ja sobie poradzę ale jak ktoś jest młodszy i nie da sobie rady ? ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Klient w języku Angielskim ? Śmieszne , to jest serwer polski a nie zagraniczny ...

A jak ktoś nie zna języka Angielskiego ? Komu się chce latać na forum i pytać co to znaczy ...

Ogarnijcie to ...

Akurat ja sobie poradzę ale jak ktoś jest młodszy i nie da sobie rady ? ...

To NIE jest serwer polski. To jest serwer międzynarodowy.

Już pisałam, że jakby ktoś miał problemy z questami/eventami czy czymkolwiek innym może zapytać na forum, po to ja tam jestem i po to tam jest specjalne miejsce na tematy nie-angielskie.

Jeśli nie chce im się latać po forach to niech napiszą do mnie w grze, tam też będe.

Jakby MODowie nie zmienili nazwy tematu byłoby wiadomo, że to nie jest serwer polski, za to przepraszam :)

"Ogarnijcie to" - Ogarnij się :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

pytanie:

jak będzie można zdobyć pelerynki?

będą u npc, będą dropiły czy z IS?

To samo co z innymi rzeczami z IS

Ze szkat, z eventów i z questów.

Aha, no i jeszcze z metków na 85/90 w lesie. Dropią po 20 :) to samo z PD na 1h, rękawicami na 2h, bodziami itd

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

To juz zmiencie drop z metkow w red zeby dropily rekawice na 3h zdejmowane, jak na globalach skoro tak bardzo chcecie byc podobni.

Back to BF3...

Opublikowano

To juz zmiencie drop z metkow w red zeby dropily rekawice na 3h zdejmowane, jak na globalach skoro tak bardzo chcecie byc podobni.

Nie. To by była przesada :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Czemu przesada? Chcieliscie byc jak global to tez zrozumcie graczy i upodobnijcie sie do tego globala, skoro ma byc ciezko o zmianki itd, to moze chociaz jakas pomoc zeby mozna bylo tymi rekawicami sobie pomoc..

Back to BF3...

Opublikowano

Czemu przesada? Chcieliscie byc jak global to tez zrozumcie graczy i upodobnijcie sie do tego globala, skoro ma byc ciezko o zmianki itd, to moze chociaz jakas pomoc zeby mozna bylo tymi rekawicami sobie pomoc..

Tyle ze rękawica nie umożliwi Wam dropienia częściej zmianek i dodań bo nie będą dropić ani z mobów ani z metków.

Nie znam serwera na którym rękawice zdejmowane dropią z metków, jeśli jest to na GF (na którym nie grałam przez chyab 3 czy 4 lata więc nie wiem czy się to nie zmieniło) to już wiesz dlaczego ich serwery są takie jakie są.

Rękawica zdejmowana na 3h ma być czymś 'specjalnym' i 'wyjątkowym', głównie zdobywana w eventach. Rękawice na 2h będą ogólnodostępne i łatwo zdobywane więc nie widze problemów...

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Priv identyko jak global który w każdej chwili może upaść , szczerze to już bym sobie wolał na sg pograć

Opublikowano

A jak z ox'ami ? będą jedynie po angielsku ? Dla mnie to nie będzie problem, ale problem będzie u tych którzy nie znają dobrze angielskiego.

Opublikowano

A jak z ox'ami ? będą jedynie po angielsku ? Dla mnie to nie będzie problem, ale problem będzie u tych którzy nie znają dobrze angielskiego.

To się podszkolą:p

Kiedy bedzie klient? i moze zmiencie na glownej, ze to nie jest beta bo wiele osob tak mysli, w sumie to nie dziwne.

Back to BF3...

Opublikowano

To się podszkolą :P

Kiedy bedzie klient? i moze zmiencie na glownej, ze to nie jest beta bo wiele osob tak mysli, w sumie to nie dziwne.

Klient będzie dzisiaj w nocy albo jutro, jest prawie skończony, mamy tylko pare małych poprawek

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Dziwi mnie ilosc lapek w gore na facebooku cos czuje ze to fake w pewnym stopniu.

Jezeli zmianki i dodania nie poleca co z mobow to co wy sobie myslicie ze ludzie beda to kupowac w IS? he he smiechu warte na priwku

Nawet najwieksze hardy maja drop zmianek oraz dodan dodany z metkow/mobow/szkat ktore dropia z mobkow.

Pamietajcie jako Team ze jezeli bedziecie zbyt pazerni na hajs to skonczycie z 2 osobami online.

Ja czekam na server zawitam zobaczyc co i jak bo jestem ciekaw jak Polski team ogarnie server w calosci po Angielsku ^^

ofc powodzenia i postaram sie zalatwic ekipa dobrych graczy

Opublikowano

Dziwi mnie ilosc lapek w gore na facebooku cos czuje ze to fake w pewnym stopniu.

Jezeli zmianki i dodania nie poleca co z mobow to co wy sobie myslicie ze ludzie beda to kupowac w IS? he he smiechu warte na priwku

Nawet najwieksze hardy maja drop zmianek oraz dodan dodany z metkow/mobow/szkat ktore dropia z mobkow.

Pamietajcie jako Team ze jezeli bedziecie zbyt pazerni na hajs to skonczycie z 2 osobami online.

Ja czekam na server zawitam zobaczyc co i jak bo jestem ciekaw jak Polski team ogarnie server w calosci po Angielsku ^^

ofc powodzenia i postaram sie zalatwic ekipa dobrych graczy

A wiec tak, zaczne od tego, ze chodzilo nam o to zeby serwer byl jak global tylko z ulepszeniami ktore bardziej zbalansują grę. Chcieliśmy zrobić globala, ale pare firm nie bylo zainteresowanych aby sprzedać nam licencje a od GF nie chcemy. Tak o to wyszedł nam priv

Jeśli chcesz łatwego privka gdzie zmianki i dodania są albo u handlarki albo dropią prosto z mobów, nie musisz grać jeśli Ci się to nie podoba. My zrobiliśmy tak aby kupowanie tego wszystkiego nie było potrzebne z IS, bo można równie dobrze porobić pare questów i zabić pare bossów. Eventy też będą często - sama będę dużo robić. Na wybonowanie EQ i sprzedanie pary zmianek/dodań wystarczy. Jeśli komuś się jednak nudzi i nie chce mu się w ogóle pracować - oczywiście może wydać kase. Nie zajdzie tym aż tak daleko bo usuneliśmy pare rzeczy z IS takich jak perły czy monokle. Nie będzie robienia biologa na szybko, nie będzie też wbijania eq przez is. Żadne ulepszacze nie będą udostępniane w is.

Znam bardzo dużo privków gdzie zmianki i dodania nie dropią z mobów ani nie ma ich u handlarki, ale tam też jedynym sposobem jest kupowanie ich w is lub wygrywanie eventów, które są raz na rok ruski; a jednak cieszą się popularnością.

I warto dodać, że jedyną osobą z Polski w teamie jestem ja. Reszta jest z innych krajów. Mamy osoby z hiszpanii, niemiec, portugalii, serbii itd. Ten serwer nie ma się opierać na polakach, bo jest międzynarodowy - co powtarzam już po raz pięćdziesiąty w tym temacie.

Jeśli jednak się zdecydujesz, że jesteś gotów na wyzwanie zamiast na jakieś łatwe privki bez przyszłości, serdecznie zapraszam :) Komitet powitalny już czeka

580262_569691639749236_1195289089_n.jpg

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

No no no jak taki komitet czeka na mnie na starcie to ja juz sie pisze na gre tutaj ^^

zostały 3 dni czekania, mysle ze warto.

pozdrawiam

Opublikowano

Po becie konta bądź postacie będą resetowane?

W pierwzym poście wszystko jest wyjaśnione. Powtarzam po raz setny - to jest już oficjalny start. Nie będzie resetowania kont, nie będzie testowania. Prosze, czytajcie co napisałam..

emiiq.png

metin2.co.nz

Opublikowano

Gdybyście chociaż trochę pomyśleli... w sumie to lepiej będzie miej "mało sprytnych" na serwerze :). Serwer europejski czy bardziej amerykański?

Serwer europejski

Wybaczcie za opóźnienie z klientem. Klient będzie dzisiaj, mieliśmy pare problemów na serwerze live które nie pojawiły się na teście, więc chcieliśmy to poprawić zanim wypuścimy klienta :)

emiiq.png

metin2.co.nz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...