Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObernosMT2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ON - ZAPRASZAM !!!

Były lekkie problemy, lecz wszystko już w porządku :]

Jakby coś, zapraszam na CH2, ponieważ są problemy z CH1 (po restarcie zostanie naprawione :) ).

W niedługim czasie pojawi się mały update:

Gdy co najmniej 5 osób wbije maksymalny, 99 poziom, level ten zostanie zwiększony do 105 :)

Niewykluczone, że pojawi się nowy set eq :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie polecam serwera.

Aby zrobić eq na wyższy poziom potrzeba ulepszacze, które potrzeba z bossów. Bossy zrzucają admini. Wiele graczy ma już eq porobione na maxxa ( dziwne, że tak fastem, ale wszystko możliwe ). Prosić można i można a bossów nie zrzucą, chyba im się niechce. Wystarczyło by ustawić resp bossów w jakimś miejscu co jakiś czas i było by git, nikt by nie musiał nic robić i prosić. Może to zbyt wymagające dla tego Team-u : )

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Aby zrobić eq na wyższy poziom potrzeba ulepszacze, które potrzeba z bossów. Bossy zrzucają admini. Wiele graczy ma już eq porobione na maxxa ( dziwne, że tak fastem, ale wszystko możliwe ). Prosić można i można a bossów nie zrzucą, chyba im się niechce. Wystarczyło by ustawić resp bossów w jakimś miejscu co jakiś czas i było by git, nikt by nie musiał nic robić i prosić. Może to zbyt wymagające dla tego Team-u : )

Chłopaku, przecież są Katakumby, co na końcu? Azrael. Co z Azraela? Ulepszacze.

Z metinów 90 (2x resp w red lesie) dropi mapka zin (bardzo często), więc pójście na rippera to kwestia 5 min.

Z beranem setaou jest lekki problem, ale wszystko będzie dodane na dedyku.

Dodatkowo została dodana mapa metinów w przedziale 15-90.

ZAPRASZAM SERDECZNIE !!!

Opublikowano

Chłopaku, przecież są Katakumby, co na końcu? Azrael. Co z Azraela? Ulepszacze.

Z metinów 90 (2x resp w red lesie) dropi mapka zin (bardzo często), więc pójście na rippera to kwestia 5 min.

Z beranem setaou jest lekki problem, ale wszystko będzie dodane na dedyku.

Dodatkowo została dodana mapa metinów w przedziale 15-90.

ZAPRASZAM SERDECZNIE !!!

Chłopaku Chyba coś Ci się pomyliło. Ubijenie 1 azraela na 30 min to bym musiał chyba ze 100 razy iść by zrobić całe eq, a ty na pewno byś nie chciał łazić na azraela czy prosić i bez rezultatów. Szkoda gadać : ) Zresztą już trudno client w koszu, kosz wyczyszczony.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ja Ci nic nie usuwam...

Wyłącz antywira i ściągnij, launcher jest dobry.

no jeżeli chcę się mieć komputer zasyfiały salitami i innymi ch******* no to oczywiście. Launcher jest dobry ;)...
Opublikowano

Chłopaku Chyba coś Ci się pomyliło. Ubijenie 1 azraela na 30 min to bym musiał chyba ze 100 razy iść by zrobić całe eq, a ty na pewno byś nie chciał łazić na azraela czy prosić i bez rezultatów. Szkoda gadać : ) Zresztą już trudno client w koszu, kosz wyczyszczony.

Jakbyś zauważył... masz teleport DO katakumb w pierścieniu, więc żaden czas nie obowiązuje.

A po drugie, na tym to polega. Ci co mają eq widocznie grali, brali udział w eventach to im się udało.

Jeśli ty nie potrafisz, to już niestety nie moja broszka.

no jeżeli chcę się mieć komputer zasyfiały salitami i innymi ch******* no to oczywiście. Launcher jest dobry ;)...

Dobra, launcher zostanie poprawiony, spokojnie.

Sieci dorobione do ~35 !

Opublikowano

Up@

2x pomyśl zanim napiszesz ;) A i z tego co wiem admini też grają i posiadają eq z navi ;) używają je tylko do expa, bicia metów, ale jednak navi ;) ale wiadomo, że zaprzeczysz.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dwóch adminów nie ma dostępu do bazy, reszta nie ma wcale eq navi. Zaprzeczam, bo taka prawda.

A jeśli nawet zdarzył się jakiś item, to służył on jedynie do testowania po nocach nowych rzeczy na serwer.

Tak więc nie psuj opinii i skoro nie chce grać, odejdź.

Opublikowano

Nie polecam tego Serwera Ponieważ

1. Administracja nie miła
  2. Mało Graczy
  3. Słaby Drop Ulepszaczy
  • 1- GA/GM/TGM- Cisną po graczach Wyzywają się z graczami, a później banują ich.. <facePalm>

nie lepiej gnoja Za banować od-razu i zero Gadania a nie obrażać się Ciągle, Wszedłem tylko na serwer 10/20 min zagrałem i mi się już odechciało grania.

• 2- Graczy bardzo mało gra w czasie po obiadowym ponad 7/10 A połowa to GM TGM GA HA :)
  • 3- Na tym Serwerze Cięszko na czym dorobić się, Jakieś Wymyślone ulepszacze z kosmosu ja się go pytam z skąd to dropnie to on nie wie ;p

nie lepiej zrobić jakąś 1 mape co bossy różne są albo 1 bossa co all dropi . perły i stalki bronie 65 ładnie tylko drapią z metków 90lv :)

• 4- Eq navi Niby są ale tego nie mogę powiedzieć bo za rękę nie złapałem .

To na tyle, nie hejtuje nikogo ale to są same Fakty :)

Pozdrawiam-Gruzilek

Opublikowano

1. Administracja nie miła
  2. Mało Graczy
  3. Słaby Drop Ulepszaczy
  • 1- GA/GM/TGM- Cisną po graczach Wyzywają się z graczami, a później banują ich.. <facePalm>

nie lepiej gnoja Za banować od-razu i zero Gadania a nie obrażać się Ciągle, Wszedłem tylko na serwer 10/20 min zagrałem i mi się już odechciało grania.

• 2- Graczy bardzo mało gra w czasie po obiadowym ponad 7/10 A połowa to GM TGM GA HA :)
  • 3- Na tym Serwerze Cięszko na czym dorobić się, Jakieś Wymyślone ulepszacze z kosmosu ja się go pytam z skąd to dropnie to on nie wie ;p

nie lepiej zrobić jakąś 1 mape co bossy różne są albo 1 bossa co all dropi . perły i stalki bronie 65 ładnie tylko drapią z metków 90lv :)

Pozdrawiam-Gruzilek

A w tej bajce były smoki?

Co jeszcze wymyślisz, hm?

Wszystko jest na miejscu, ulepszacze dropią normalnie. Nie wydziwiaj, dobra?

Opublikowano

• Administracja nie miła
  • Mało Graczy
  • Słaby Drop Ulepszaczy

Pozdrawiam-Gruzilek

Chyba nie tylko ja tak uważam xD

1377863814-U611928.png

Opublikowano

A w tej bajce były smoki?

Co jeszcze wymyślisz, hm?

Wszystko jest na miejscu, ulepszacze dropią normalnie. Nie wydziwiaj, dobra?

już widać po wypowiedzi ze bardzo miła administracja ....FacePalm

Od dzisiaj dostęp do navi został wyłączony, a wszystkie itemy, które jakkolwiek się w grze znalazły zostały usunięte.

:))

Opublikowano

Nie ma co hejtowac tylko serw.

1. Malo graczy

2. Nie mila administracja. Patrząc po postach chce się płakać, a jak zobaczyłem parę kłótni z graczami w grze to już naprawdę...

3. Ten serw ma przejść na dedyka buahahah ;x. Śmieszne... Administracja na stronie inna niż w grze wohoho... Może tamta była lepsza?

Przynajmniej na początku hejtowania nie było. Teraz jakiś buszek doszedł co nic nie robi, Destroyer nie wiem kto to, lecz widziałem jak graczy wyzywał. Syn3k jest w teamie, lecz tutaj wyzywa każdego :). Jedynie ten HA coś tam umie, lecz też na początku był inny ( grałem ). Zróbcie na nowo start pod inną nazwą znajdzcie technika i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...