Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObernosMT2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahhaha i to ma być team któremu zależy na graczach?, hahah gówno a nie team jak ktoś zobaczy co tutaj napierdalasz Metin2Priv to ci nikt na serwa nie wejdzie szczeniaku kłamiesz w żywe oczy..

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co i to mają być gracze? Spina za spinom, nikt nie ma nic konkretnego do dodania.

Na takich osobach nam nie zależy. Po co nam jakieś zadymy na serwerze, które po 1. są fake'iem, a po 2. prowadzą do niczego?

Dziękuję i dobranoc.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

widać Priv.. i Pho.. to są napinacze internetowe już :D cisną

adhd macie hahaha:D

Fryzury eq rozdają kolegom, a jak ktoś chce fryzurkę to nie :)

pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziwne, ze nagle pare osob was ma w dupie... Pisaliscie ze bedzie 20 graczy on, a gra max 3-5 ...Prosze ... Co ?! pisalem o moim quescie tobie hahaha? Czlowieku jestescie fake jak cholera... Nie umiecie prawdy pisac tylko jakies historyjki z nie tej planety.. Wyzywacie graczy... TGM Destroy pare osob wyzywal ' Wasz technik ' Buszek eq rozdawal? Co to ma byc... Fake i fake... Ja moge zrobic nawet ss-a z tej rozmowy, wiec dowodzik mam ;).

Powiedz Priv co ty zrobiles?

Drop i handlarzy nic wiecej e_e

Ja cos rozdowalem poprosze o jakis konkretny dowod. Nie wierze ze ludzie po 18 zachowuja sie jak ludzie w wieku 10-13 ( rozpieszczeni, bez kultury )

Po 1 nie hejtuje, lecz napisalem 1 post na temat serwera ktory jest prawda;..; . Z nikim sie nie ugadalem o hejtowanie tego serwera. Jedynie napisalem to co chcialem i mial byc koniec. Jak zwykle kontynuujesz rozmowe bez podstaw... Zamknijcie ten temat, iz sie spam robi od cholery, lecz nie wyczyszczajcie niech sie gracze dowiedza na jakim serwie beda moze chcieli grac. PS: Ta prezentacja nie przedstawia obrazu na serwerze.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Zostałeś wyrzucony z teamu, to teraz się mścisz.

Tak, wysłałeś mi rzekomo "swojego questa", gdzie w tytule pisało kwiatmix.

Zrozum, że takim spamem niczego nie zmienisz, a jedynie sam siebie upokarzasz.

Prezentacja jest jak najbardziej na miejscu. Pamiętam co pisałeś do mnie, będąc w teamie. Porównując to z wypocinami, które piszesz teraz nasuwa się tylko jeden wniosek - jesteś zazdrosny i mścisz się na administracji.

Opublikowano

Dokładnie, Adek3n powiedz za to co jest Twojego na servie i co Ty zrobileś? 3x zadalem Ci pytanie jak i prosiłem o dowody do Twoich argumentów, ani jednego ani drugiego się nie doczekałem, więc za przeproszeniem idź dalej do gimbazy i mamie pod sukienke zaglądaj 14 latku :) pozdrów swoich gimbazjalnych rówieśników ; )

Opublikowano

Zostałeś wyrzucony z teamu, to teraz się mścisz.

Tak, wysłałeś mi rzekomo "swojego questa", gdzie w tytule pisało kwiatmix.

Zrozum, że takim spamem niczego nie zmienisz, a jedynie sam siebie upokarzasz.

Prezentacja jest jak najbardziej na miejscu. Pamiętam co pisałeś do mnie, będąc w teamie. Porównując to z wypocinami, które piszesz teraz nasuwa się tylko jeden wniosek - jesteś zazdrosny i mścisz się na administracji.

ta.. wez skończ pierdolić bo śmieszny nie jesteś, idz na swój zjebany serwerek i rozdawaj eq koleżkom jebany 19latku

serwera nie polecam bo to jest najgorszy syf jaki mógł być MrDamage jedzie na czyjaś matke na hamachi od szmat.. zeby zdechła ....załosny typ

Opublikowano

Tak napisałem? PODAJ MI KURWA SS GÓWNIARZU bo nigdy bym czegoś takiego nie napisał, bo mój kolega nie ma matki i wiem jak to jest szczylu, masz dowody? PODAJ JE TU wszyscy jesteśmy ciekawi, Btw to wyżej pisał Phoenix i nie ma 19 lat, więc nie wiem czego się tak doczepiłeś tej 19'nastki :)

Opublikowano

Ja juz skonczylem. Nie polecam i tyle, a ty Damage ogarnij slowka, iz Cie to kiedys zniszczy. Po rodzicach co za ludzie. Hmm ? Mozesz pho... skonczyc? Co mam zmienic? Sam odpisujesz. Najwyrazniej trzeba glupszym ustapic e_e. Podeslij mi tego ss-a z questem to moze Ci uwierze, ze jakis taki mialem;) Ok.. Prezentacja na miejscu? Gdzie sa dungeony? Loteria, questy etc.? Proszę widać ze nie ma co tutaj pisac

Teraz po matce jechales, wiec chlopie sam nie zaczynaj klotni. Sam mi za nic konto usunales z 10x, wiec chlopie nie masz nawet graczy, a spamujesz... Szkoda mi reputacji na takie pie****

Zamknijcie ten temat bo tu jest spam nic wiecej

Skonczylem tu pisac pis jol.. Pogadamy jak cos tutaj dodacie po za 1 gowniana mapka co byla juz w plikach.

Opublikowano

Banowałem Cię za antyreklame servera idioto, to normale, za spam mi na pw i prośbe o powrót do teamu= BAN na moich zasadach jesteś smieciem bez umiejetenosci i tyle :)

Opublikowano

Ja juz skonczylem kochany. Daj ss-a z ta antyreklama;). Pis jol .Nie klam tutaj i koncze pisac ostatecznie.

Opublikowano

Ja juz skonczylem. Nie polecam i tyle, a ty Damage ogarnij slowka, iz Cie to kiedys zniszczy. Po rodzicach co za ludzie. Hmm ? Mozesz pho... skonczyc? Co mam zmienic? Sam odpisujesz. Najwyrazniej trzeba glupszym ustapic e_e. Podeslij mi tego ss-a z questem to moze Ci uwierze, ze jakis taki mialem;) Ok.. Prezentacja na miejscu? Gdzie sa dungeony? Loteria, questy etc.? Proszę widać ze nie ma co tutaj pisac

Teraz po matce jechales, wiec chlopie sam nie zaczynaj klotni. Sam mi za nic konto usunales z 10x, wiec chlopie nie masz nawet graczy, a spamujesz... Szkoda mi reputacji na takie pie****

Zamknijcie ten temat bo tu jest spam nic wiecej

Skonczylem tu pisac pis jol.. Pogadamy jak cos tutaj dodacie po za 1 gowniana mapka co byla juz w plikach.

Myślisz, że teraz każdy będzie Ci wyskakiwał z SS na twoje żądania? Dobrze wiesz co zrobiłeś lub czego nie, nie uwieczniamy twoich występków za każdym razem.

Co do prezentacji.

Loterii na serwerze nie było, więc w prezentacji jej nie ma.

Dungeony miały być jak jeszcze ty byłeś w teamie, i co? Gówno ci z nich wyszło, same zbugowane questy "pro techniku", w dodatku nie twoje.

Mówiłem ci już, skończ tą błazenadę, bo naprawdę robisz z siebie debila.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny! Miły Team jesli nie wiesz co i jak lub masz problem jakiś chętnie Ci pomogą, mnóstwo Eventów: Zuo, OX (Świetne nagrody).
Stalki i bronie są łatwo do zdobycia. Przyjemnie się expi.
Jutro moją być dodane nowości: Nowe EQ, boss! Serdecznie zapraszam na serwer!

Pozdrawiam Team i graczy, Off[To jest nick:)]

Opublikowano

I to jest przykład dobrego gracza :)

A nie, tak jak niektóre osoby wyżej - non stop marudzą, w dodatku kłamią i oczerniają serwer.

Powodzenia dalej Off :)

dał mu eq +9 i tera go pozdrawia i poleca hahaha

Ten Serwer to Dno, Team Jerzdzi po rodzicach, Wyzywa Graczy W Grze miało grać 20osob niby a grało 3/4 + 1 /2 GA HA :))

Serwer nie ogarnienty.. banują za nic.. Graczy pierw ich Cisną a później banują

Nowe zbroje i bronie to już robisz 3/2dni oszuście Na pewno nie umie dodać ich XDDDD, bo to jest taka kaleka że nowych zbroji broni nie umie dodać

Albo Mieliscie zmienić bony w bizu po 54lv.. I nic :) na pewno Kaleko nie umiesz tego zrobić

Nie polecam tego Serwera Bo to totalne Zero jak Caly dzieciny Team

Opublikowano

no nie umiem :) czemu już są? tylko nie macie plików pod clienta bo nie wbiło dużo osób max lvla, :) szkoda za adek3n nie umiał naprawić biologa i wgrac dungeonow, ** JEGO ** dungeonow z podpiskami kwiatmix itp ;* po 2'gie Off'a widzialem 2x na serverze i nic mu nie dałem :) zresztą spytaj reszty, kiedy pojechaliśmy komuś po rodzicach? TWOJE zdania nie trzymają się kupy, masz max 15 lat i hejtujesz jak terrorysci prezydenta dzieciaku, co Ci tak zależy zniszczyć server? Zazdrościsz ze nie umiesz dodać dropu do dzikiego psa? Kaleka jesteś Ty, bo coraz wiecej graczy przybywa niż ubywa dzięki waszym hejtą ^^

Opublikowano

Dobra nie spamcie tutaj już ! Wiadomo że serwer DNO najlepiej jak by zamknęli temat bo tylko spam !

Do serwera nic nie mam tylko do Team :) jak zmienicie team to napewno wrócę /

Opublikowano

Ty noobie spamisz i robisz zamęt! Serwer jest dobry. Zrób sobie lepszy.

Dziecko kurwa naucz się czytać : Do serwera nic nie mam tylko do Team :) jak zmienicie team to napewno wrócę /

Japierdole to ty coś zrób swojego pewnie bedzie jakiś derinv2, rykoxv2 bo samemu napewno nie zrobisz bo jestes noobem i dzieckiem idz pograj w pilke z kolegami . :)

Opublikowano

Wy to naprawdę jesteście jacyś inni... Oo

Co post piszecie zupełnie inne rzeczy zaprzeczając poprzednim. Gratuluje inteligencji.. A i dla waszej świadomości te wszystkie niby "opinie" latają nam koło nosa - czysta ściema, nawet nie potraficie swojej tezy poprzeć argumentami :)

Zapraszam na serwer!!!

Opublikowano

Wy to naprawdę jesteście jacyś inni... Oo

Co post piszecie zupełnie inne rzeczy zaprzeczając poprzednim. Gratuluje inteligencji.. A i dla waszej świadomości te wszystkie niby "opinie" latają nam koło nosa - czysta ściema, nawet nie potraficie swojej tezy poprzeć argumentami :)

Zapraszam na serwer!!!

Ty jesteś Debi.. idz się lecz, Serwer by był Dobry Jak by się zmienił ten osrany team deb..ny.. Który Banuje Za nic Rozdaje eq kolegom,+ Navi,,, WYzywa po rodzicach

jak by był inny każdy by grał :) a teraz to gówno a nie serwer .pełne nie ogar...

PhoEnix Idz na serwerek daj kolegom EQ NAVI NARKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...