Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObernosMT2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co hejtowac tylko serw.

1. Malo graczy

2. Nie mila administracja. Patrząc po postach chce się płakać, a jak zobaczyłem parę kłótni z graczami w grze to już naprawdę...

3. Ten serw ma przejść na dedyka buahahah ;x. Śmieszne... Administracja na stronie inna niż w grze wohoho... Może tamta była lepsza?

Przynajmniej na początku hejtowania nie było. Teraz jakiś buszek doszedł co nic nie robi, Destroyer nie wiem kto to, lecz widziałem jak graczy wyzywał. Syn3k jest w teamie, lecz tutaj wyzywa każdego :). Jedynie ten HA coś tam umie, lecz też na początku był inny ( grałem ). Zróbcie na nowo start pod inną nazwą znajdzcie technika i tyle.

Rację masz ziomuś, Ten Buszem i Syn3k oberon ...To Są jakieś napinacze internetowe Szukają kłótni z Graczami a później ich banują ...

Rozdają koleżką swoim eq, i jeszcze wszystkich biją na wolnym i się cieszą.

Serwer na początku był Super/miodzio, ale tylko doszło tych nowych do teamu . to już serwer poszedł się jeb...na 90% Serwera Dedykowanego nie będzie ponieważ Jak zrobią to kto im zagra z taką reputacją ;]

TYLKO .Destroy oni coś próbowali robić na serwerze pomagali gracza i dodawali nowości

HA Też był na początku jakiś porządku a później się zamienił na gnojka..Rozpieszczonego bachora

To na tyle.. Nie polecam tutaj grać

Radzę wam zrobić nowy serwer z nowym Team.. :) zagram na 100%

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

buaahahahahah.

Wyzwiska Wyzwiska. Zjebany serwer pierdolic to hahahah. Najwieksze gowno przez aktualny team... Czytajac up-y mysle To pojebane gowno idzie na dedyka? Dobreee

Opublikowano

Pare razy UP GIMBAZA ATAKUJE, mam pełno ss i filmików jak zaczynacie prowokujecie, cisniecie na dorphacku i prosicie o eq navi na pw :) Ci co siedza na ts i graja z nami wiedza jak grać i ogarniaja, wy GIMBUSY bez doswiadczenia co probujecie zniszczyc server i jestescie tacy raptem dorosli, serdecznie zapraszam, Gruzila twierdziłeś na hamaku ze umiesz skrypty pisac i umiesz napisac takie forum jak mpc, nawet angielskiego nie znasz i raptem piszesz to wszystko po niemiecku? chciałeś się dissować na tsie bez wejscia na ts'a, nagle na hamku, bo wstydzisz sie głosu 14 latku? później używałeś translatora niemieckiego bo sam go znam :) i składnia Ci nie wyszła, ponad to w środku zdania było słowo polskie, które źle przetłumaczył Ci wujek google, pozdrawiam i zachęcam do powrotu do gimbazy ! ;)

2x up, 1x up, koledzy zmowieni, bo w pewnym momencie napisało do mnie 5 os o przypadkowym nicku, prowokujacych na wyzwiska, przepraszam nie uda wiem się gimbusy, zapraszam na ts do wyjaśnienia sprawy, jeżeli nie wejdziecie = GIMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAZA <3 <3

Opublikowano

@up

Ciekawe ciekawe to pokaż te ss i filmiki....

PS. Serwer DNO Bugi w ch*j ha banuje,usuwa konta. Administracja to totalny bród chłód i ubóstwo same dzieci :) NIE POLECAM SERWA na dedyka to się nie nadaje ! !

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Sieci istnieją można wchodzić.

Ja tutaj nikogo nie wyzywam. Mówię jak jest. Prowokujecie przez swoje głupie teksty, a potem płacz, że administracja do dupy, że serwer jest zły, że gracze to dzieci... A Wy to za przeproszeniem kto? Skoro jedynym Waszym przesłaniem jest hejtowanie, to albo wbijacie na TS, albo żegnam z tematu.

Dla przyszłych graczy:
Proszę nie słuchać opinii wyżej, bo co poniektóre osoby nie potrafią grać. Wbijesz na TS, to dowiesz się wszystkiego, zaczynając na serwerze a kończąc na administracji.

Przez głupi spam na MPC niczego nie wskórasz :)

Pozdrawiamy.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Pare razy UP GIMBAZA ATAKUJE, mam pełno ss i filmików jak zaczynacie prowokujecie, cisniecie na dorphacku i prosicie o eq navi na pw :) Ci co siedza na ts i graja z nami wiedza jak grać i ogarniaja, wy GIMBUSY bez doswiadczenia co probujecie zniszczyc server i jestescie tacy raptem dorosli, serdecznie zapraszam, Gruzila twierdziłeś na hamaku ze umiesz skrypty pisac i umiesz napisac takie forum jak mpc, nawet angielskiego nie znasz i raptem piszesz to wszystko po niemiecku? chciałeś się dissować na tsie bez wejscia na ts'a, nagle na hamku, bo wstydzisz sie głosu 14 latku? później używałeś translatora niemieckiego bo sam go znam :) i składnia Ci nie wyszła, ponad to w środku zdania było słowo polskie, które źle przetłumaczył Ci wujek google, pozdrawiam i zachęcam do powrotu do gimbazy ! ;)

2x up, 1x up, koledzy zmowieni, bo w pewnym momencie napisało do mnie 5 os o przypadkowym nicku, prowokujacych na wyzwiska, przepraszam nie uda wiem się gimbusy, zapraszam na ts do wyjaśnienia sprawy, jeżeli nie wejdziecie = GIMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAZA <3 <3

Sam na to Zapracowałeś (że ci wchodzą Gimbusy na Serwer )

Może mi powiesz że ja jestem tym GImbusem

rozkazujesz wszystkim jak nie wejdą na ts-a Są Gimbusami . jesteś naprawdę jakimś chorym niedorozwiniętym człowiekiem Zgłoś się do psychiatry.Po co Komu drop hack na hamachi .....

Jacy kto ? nie znam ich wgl

Skończ pier..:)

Ten Serwer to totalne dno. widać po wypowiedziach adminstracji

Opublikowano

Napisze tutaj prawde o serwerze, lecz tak czy siak dobrze, ze gm-a tutaj nie mam ;x. Serwer zapowiadany na dedyka z takimi plikami? Tutaj nic nie ma 0.. Sam system ulepszen 1 mapka na metki i nie ich biolog co 0 sec e_e. Ostatnio są usuwane konta, banowane za nic, a Igor sobie tylko siedzi i nic ban/delete konto i tyle ;). Bugów jest pelno, a pisze ze nie ma. ' Pisal do Technika na mpc' Wchodzi kryt do tarczy, a nie wiedza jak to naprawic..

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Dobra, skończcie te błazenadę.

Nie wiesz jak jest na prawdę, bo Cie nie ma na serwerze/TS. Więc proszę się tak nie wypowiadać. A to, że usunięte zostało Twoje konto - widocznie Igor musiał mieć poważny powód :)

Co do dedyka to nie twoja sprawa, nie wiesz nic na ten temat, więc nie udzielaj się.

Opublikowano

Nie wiem? Nic nie wiem? Ciebie caly dzien nie bylo, a je siedzialem. Prawdopodobnie wiem wiecej niz ty. PS: Skad wiesz, ze mnie nie ma? Masz dostep do navi? :) Nie sadze. Nie kloc sie ze mna, jesli nie znasz prawdy e_e

Opublikowano

NieUgryze, zostałeś wywalony z administracji bo gówno zrobiłeś, te zbugowane bony to Twoja wina :) po drugie, bugów nie ma, są błędy których nie usunąłem przed wgraniem nowych plików przed dedykiem, Gruliza, uważasz się za informatyka, miałeś wejść do bazy, groziłeś że, server się nie uruchomi, zresetowałem go :) i jakoś śmiga, twierdziłeś że, masz eq 999 start z navi :) dziwne sprawdziłem Twoje konto, nawet 1% expa nie wbiłeś, do navi nie wszedłeś, all logi sprawdziłem nawet nie sprawdziłeś co jest na servie a hejtujesz, kolejny dzieciak od NieUgryze, btw NieUgryze to Adeken, 14 latek który twierdzi że, jest technikiem !

Metin2Priv@
Kolego, nie wiem co ty bierzesz, ale radze zmniejszyć dawke. Z nikim nie jestem zmUwiony nie wiem co ty masz za filmy.

Btw, pozdrawiam :)

Opublikowano

NieUgryze, zostałeś wywalony z administracji bo gówno zrobiłeś, te zbugowane bony to Twoja wina :) po drugie, bugów nie ma, są błędy których nie usunąłem przed wgraniem nowych plików przed dedykiem, Gruliza, uważasz się za informatyka, miałeś wejść do bazy, groziłeś że, server się nie uruchomi, zresetowałem go :) i jakoś śmiga, twierdziłeś że, masz eq 999 start z navi :) dziwne sprawdziłem Twoje konto, nawet 1% expa nie wbiłeś, do navi nie wszedłeś, all logi sprawdziłem nawet nie sprawdziłeś co jest na servie a hejtujesz, kolejny dzieciak od NieUgryze, btw NieUgryze to Adeken, 14 latek który twierdzi że, jest technikiem !

Btw, pozdrawiam :)

O proszę jakie ładne kłamstwa, już poprosiłeś zęby twoi koledzy cie bronili albo robisz se multi Konta...

Ja wgl Nie mam Nicku Gruzila Na Hamachi < Mója Nazwa hamachi to xAve666x Proszę mnie tu nie oczerniać . po 2 na tamtym serwerze grałem od początku.

Ten Serwer to już jest skończonym zerem każdego Banujecie jak wam się humorek popsuje , Niby DropHack? <Heheszki>

Jak można Sprawdzić w log.. ze co jest na serwie? co niby twoje wypowiedzi tutaj to naprawdę są Załosne/Śmieszne

Koniec z tb dyskusji , nikomu nie zabraniam tutaj grania, ale to są fakty jaki tu jest ogarnienty team widać po wypowiedziach

Pozdrawiam..

Opublikowano

Igor... To nie ja chcialem ukrasc clienta od nervila ;). Mozesz zachowac troche odwagi?... Client nie jest twoj e_e. No i co, ze mam 14 lat, lecz wiecej potrafie niz ty i to duzo wiecej ;o. ' Zrobiles na nowo serw ' . Bug jest ten nadal. Nie umiesz go naprawic? Nie moja wina, ze sie podajesz za technika, lecz jedynie umiesz dropkiem sie bawic i takimi pierdolami e_e.... Piszesz, ze sie znasz troche na questach, a glupiego questa na drop nie napisales .... Co ty ludziom za kity sprzedajesz. Nie zostalem wywalony przez Ciebie, iz koles siedzial na team viewerze i sie pobawil. Nie dosc ze klamali to ty jeszcze mozgu nie uzyles :O. Ja gowno zrobilem ahhaha? Ty glupiego p tp nawet nie umiales naprawic ;x? Ciezko Ci bylo znalezc warpy od a v2 i zmienic w quescie. Boże takiego czegos to nie slyszalem dawno. Mam nadzieje, ze nie przejdziecie na dedyka, a jak przejdziecie to moze z 30 graczami hu hu. Koniec gadki

Jak Gruzilla !

Pozdrawiam..

Dzis mialy byc pliki od Buszka, a widze, ze nie ma fake czlowiekiem jestes i dobrze, ze nie chce wrocic, iz to jest glupie.

Opublikowano

Ta? dziwne, każdy ma życie ! hehe wczoraj wróciłem o 3 do domu, byłem na 18-nastce graczy dalej przybywa, jeżeli na hamaku gra 20+ osób to na pewno na dedyku wejdzie mniej, pozdro, co dodałeś na server? pisałeś że dodałeś questy, każdy miał stopkę od Bambuska, albo innych questerów, jedyne co zmieniłeś to nazwe servera w quescie heh, tu macie screen od Fripka od czego się zaczęło, tak to ja znów wywołałem kłótnie z nim, groził że rozwali server, nawet sie włamać nie umiał :) dziwne, że nawet nie umiałeś, edytować tego pierścienia tp :< szkoda że go zmieniłem : ) kolejna rzecz, te bony buszek kazał zostawić zanim wgramy pliki które robiliśmy na innej maszynie ; )))))) gówniarz zapatrzony w siebie, były miliony spamów od Ciebie jak prosiłeś o powrót do teamu dzieciaku ;)

81162989555369834281.png

PS; Client od nervila był wzięty, bo czemu miałem wziąść np panga? To bez różnicy jakiego clienta edytujesz ;) więc '' smieciu '' tam wyżej jeżeli zrobiłem multikonto z postami 800+ to pozdro ^^

Opublikowano

Ta? dziwne, każdy ma życie ! hehe wczoraj wróciłem o 3 do domu, byłem na 18-nastce graczy dalej przybywa, jeżeli na hamaku gra 20+ osób to na pewno na dedyku wejdzie mniej, pozdro, co dodałeś na server? pisałeś że dodałeś questy, każdy miał stopkę od Bambuska, albo innych questerów, jedyne co zmieniłeś to nazwe servera w quescie heh, tu macie screen od Fripka od czego się zaczęło, tak to ja znów wywołałem kłótnie z nim, groził że rozwali server, nawet sie włamać nie umiał :) dziwne, że nawet nie umiałeś, edytować tego pierścienia tp :< szkoda że go zmieniłem : ) kolejna rzecz, te bony buszek kazał zostawić zanim wgramy pliki które robiliśmy na innej maszynie ; )))))) gówniarz zapatrzony w siebie, były miliony spamów od Ciebie jak prosiłeś o powrót do teamu dzieciaku ;)

81162989555369834281.png

PS; Client od nervila był wzięty, bo czemu miałem wziąść np panga? To bez różnicy jakiego clienta edytujesz ;) więc '' smieciu '' tam wyżej jeżeli zrobiłem multikonto z postami 800+ to pozdro ^^

ładne Podrobiony nick :) on Miał Nick FriPek

WIdać Ze to są same oszusty ..

MrDamage

Powiem ci coś jestem Skończonym zerem Próbujesz coś naprawić? robić jakieś postacie z podrobionymi Nickami i wysyłasz :) SS

widac po jeszcze zachowaniu Teamu że są bardzo ogarnięci próbujesz coś nam udowodnić a sam sie toczysz..

Ten Serwer To sam gotowiec okradli Clienta. Każdy na tym serwerze robił za cb wszystko a ty ich wypierd....

Zerem jesteś i tyle.. a ty co zrobiłeś Zainstalowałeś hamachi Pobrałeś pliki gotowca Tr... :)

Ten Serwer to kupa. jak Team :) MRDamage

Opublikowano

Wiadomo, 800 postów nabić to 5 min roboty :D

Nie ma tu żadnych multikont, Ci co nie są obeznani w temacie gadają bzdury, a po co? Żal dupe ściska? Może chcą graczy odstraszyć? Kto to wie...

NieUgryze, questy miałeś pro. Piszesz mi, że napisałeś questa, a w tytule: quest by kwiatmix -.-

Także w tym temacie tyle do powiedzenia.

Opublikowano

Hah HA Nawet głupiego znaczka GM nie umie Edytować. A takie kity to możesz 10 latkowi wciskać :) SERWER DNO.! NIE POLECAM

Ps. tutaj sygnaturka dla tych co myślą to samo co ja, Gruzila, NieUgryze i inni :P : dc0e4efefb5d4.gifpozdrawiam :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

OberonosMT2 Nazwa napewno ukradziona

Nick MRdamage też ukradziony

Client Ukradziony

Pliki- Gotowiec Wgrany tylko zmieniony exp i nazwa Serwera

Team-Lamusy I gimbus :) napinacze internetowe

Nie polecam naprawdę Zobaczycie ze to są neosy :)

CZEKAMY NA SUPER ICH DEDYKA KTÓREGO NIGDY NIE BEDZIE HAHHAA

Opublikowano

Taki jak ty Warum to dziękujemy. Widziałem Twój post, że polecasz ble ble.. teraz patrze edytowany i przestawiony na hejt.

Sorry, ale to już wykracza ponad poziom. Uwzięliście się na serwer, na administracje. Wszystko jest dopracowywane, a wy pier****cie od rzeczy, nie wiadomo jakie cyrki się tu dzieją.

Co do Gruzilli i podrabiania kont...

Do czego zmierzasz? Twierdzisz, że tworzymy sobie konta, żeby siebie obrażać? Hahaha.. żałośni jesteście - tyle wam powiem.

Opublikowano

Taki jak ty Warum to dziękujemy. Widziałem Twój post, że polecasz ble ble.. teraz patrze edytowany i przestawiony na hejt.

Sorry, ale to już wykracza ponad poziom. Uwzięliście się na serwer, na administracje. Wszystko jest dopracowywane, a wy pier****cie od rzeczy, nie wiadomo jakie cyrki się tu dzieją.

Co do Gruzilli i podrabiania kont...

Do czego zmierzasz? Twierdzisz, że tworzymy sobie konta, żeby siebie obrażać? Hahaha.. żałośni jesteście - tyle wam powiem.

Tak tak :) co jeszcze

polecałem bo naprawdę na początku był W sumie ogarnienty fajnie sie grało

a pózniej się zamienił w wielkie gówno .. i Syf + team

Nie Twierdze bo widać ze Podrobiony nick ma ;) miał po 2 inny niż ten

Załosny to ty jesteś i twój chory serwer

:) powinni wam zamknąć ten temat bo to samo fake i oszustwo Wirus + launcherze

Opublikowano

NieUgryze haha wyjebałem tych co za mnie zrobili? POWIEDZ CO ZROBILES BO TYLKO TY WYLECIALES ZA KONFLIKT Z INNYMI graczami rozdawałes fryzury itp, pierdolony gimbusie i dzieciaku, Nazwa servera pochodzi od naszego najstarszego członka teamu, Oberon'a, z tym nickiem MrDamage gram od 5 lat :) na pewno ukardziony, nazwa servera też, ukradziona/ znajdz mi taki na rynku bedziesz kozak :) pozdro pierodlone szczeniaki, nawet pisac nie potraficie, i wiem jaki miał nick :) zapytaj innych graczy, bronicie sie jak możecie, ale wasze zarzuty sa bezpodstawne, czekam na ss filmy z waszymi dowodami :) 3 gimbusy koledzy hejtuja server i to wszystko haha

Opublikowano

Daj im spokój Damage. Póki nie przedstawią jakiegoś dowodu na te oskarżenia, miej ich gdzieś. Gadać w necie to oni sobie mogą, szkoda tylko, że wymyślają niestworzone historie :)

Tak, mowa tu o jakiejś gruzili, warumie i nieugryze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...