Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObernosMT2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty jesteś Debi.. idz się lecz, Serwer by był Dobry Jak by się zmienił ten osrany team deb..ny.. Który Banuje Za nic Rozdaje eq kolegom,+ Navi,,, WYzywa po rodzicach

jak by był inny każdy by grał :) a teraz to gówno a nie serwer .pełne nie ogar...

PhoEnix Idz na serwerek daj kolegom EQ NAVI NARKA

G*wno wiesz, a się wypowiadasz...

Na serwie nie ma czegoś takiego! Sam to sobie ubzdurałeś.

Poza tym, nie mam dostępu do navi, więc właśnie widzę jakimi fake'ami rzucasz.

Nigdy team nie rozdawał eq, banów za nic również nie było. Co do wyzwisk - tym bardziej.

Nie chcę Cię już w tym temacie, nie udzielaj się.

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Debilny team? chcesz zmienić team? widzę zarzuty do mnie tylko a to ja jestem HA, jak chcesz zmienić team? mam odsprzedać komuś cały komputer z serverem czy tylko dysk? bo nie rozumiem Twoich idiotycznych wypowiedzi :)

Opublikowano

Serwera Nie polecam najgorszy syf, co jeszcze reklamują na innych serwerach hamachi .

Wysle Zara Wam SS Z Serwera QuateMT2

Spamowali NA CZAT...

*Zapraszamy na najlepszy serwer OberonsMT2 MIŁA adminstracja* coś takiego

nie polecam tego syfu

Opublikowano

Sprawa z teamem wyjaśniona, muszę przyznać rację up co do jednej osoby, nie ma jej już w teamie, ich całe konta i postacie zostały usunięte, dostęp do plików servera jak i bazy zastrzeżony przed jaką kol-wiek ingerencją tych osób, po tylu postach zmusiliście mnie do sprawdzenia tego. Więc każdy z was ma 2gą szansę się wykazać i zapraszam na server :) ! Jutro będzie parę nowości, nowe metiny na 90lvl +, oraz szukamy jakiś fajnych itemków unikalnych na nasz server na set ekwipunku 90+

Mam nadzieję że, na tym ten spam się zakończy, przepraszam za wszystkie niemiłe sytuacje związane z Buszkiem... -.-

Pozdrawiam [HA]MrDamage

Opublikowano

Sprawa z teamem wyjaśniona, muszę przyznać rację up co do jednej osoby, nie ma jej już w teamie, ich całe konta i postacie zostały usunięte, dostęp do plików servera jak i bazy zastrzeżony przed jaką kol-wiek ingerencją tych osób, po tylu postach zmusiliście mnie do sprawdzenia tego. Więc każdy z was ma 2gą szansę się wykazać i zapraszam na server :) ! Jutro będzie parę nowości, nowe metiny na 90lvl +, oraz szukamy jakiś fajnych itemków unikalnych na nasz server na set ekwipunku 90+

Mam nadzieję że, na tym ten spam się zakończy, przepraszam za wszystkie niemiłe sytuacje związane z Buszkiem... -.-

Pozdrawiam [HA]MrDamage

Zrób Od Nowa all Reset kont, zagram na 100%: )) jak się zmienił Team

Opublikowano

Najpierw gada, że na pewno zagra, później padł syf, Ty już nie dostaniesz 2 szansy dzieciaku, mam dość Twoich dziecinnych zagrywek, jesteś zerem i tyle , nie masz nic do roboty lepszego tylko sprawdzać server co sekundę i siedzieć tu w temacie zagrzybiały NO-LIFE?

Opublikowano

Będzie on jutro rano, server będzie on praktycznie tylko w weekendy, z powodów iż mam mature w czerwcu i w tygodniu nie mam w ogóle czasu ;x

Opublikowano

Naprawdę server warty uwagi, Dobrze zorganizowana Administracja. Lecz ja nie zagram bo mam dość expienia na jakiś czas ;D

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...