Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObernosMT2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, nie jest to typu 2-3 dni. Szanse w pvp są wyrównane. Nie zwracajcie uwagi, że exp na hamachi, ponieważ dzięki temu gra staje się ciekawsza. Do wszystkiego można dojść, wystarczy chcieć. Jeszcze raz polecam również ze względu na team, gdyż jest ogarnięty. xD

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisalem 15 poniewaz moze sie odrobine opoznic start, lecz watpie. Punktualnie bedzie na 99%. Moze malutki poslizg... Prawie zaden dobry serw nie startuje punktualnie ;)

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Napisalem 15 poniewaz moze sie odrobine opoznic start, lecz watpie. Punktualnie bedzie na 99%. Moze malutki poslizg... Prawie zaden dobry serw nie startuje punktualnie ;)

hmm :) Było pełno serwerów że Punktualne, ale rozumiem tez miałem serwery . tez Poślizgi :) lepiej później niż serwer na bugach i błędach :

Opublikowano

up

Ty i 560+ osob hahahah ;x. Boże takie wkręty to nie dla mnie drogi.. Wiem jakie masz umiejętności i ty ledwo podstawy ogarniasz.. Nie wypowiadaj się jako hejter w tym temacie, iż twoje posty to hejt, iż nie ogarniasz niczego; o

Wiesz jakie mam umiejętności ?! Proszę Cię . Ciekawe skąd to wiesz . Dojebałeś mnie teraz . Pozdro .

cgbz.jpg

Opublikowano

Wiesz jakie mam umiejętności ?! Proszę Cię . Ciekawe skąd to wiesz . Dojebałeś mnie teraz . Pozdro .

To zrób serwa hamachi, chętnie na nim zagram, z twoimi UMIEJĘTNOŚCIAMI

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Ja mam Noda (jeden z lepszych) i pobieram i jakoś nic nie wykrywa. A jeżeli jest wirus w pliku to odrazu pobieranie przerywa a jak miałem avasta to we wszystkim prawie mi wirusy wyszukiwało nawet w programach oryginalnych :]

PS. Ten serwer ma TS czy nie ? Bo nigdzie nie widze

Zbierasz "Lubię to" ? To daj mi, a ja ci też dam ;>

Opublikowano

Bo mają narazie robote z przygotowaniem do startu może ?

bedzie start to i reje włączą.

Luncher:

http://www.speedyshare.com/Bu2ex/lUNCHER.rar

Może ktoś zrobić skan ?:3

Tego sie pobrać nie da, przy końcu się wyłącza zrób reupload może.

Zbierasz "Lubię to" ? To daj mi, a ja ci też dam ;>

Opublikowano

Ja też nie mogę launchera pobrać przy 99% zatrzymuje się.

Jakimi postaciami gracie ja body :P

ravia4.gif

Opublikowano

Zapaszam na forum w oczekiwaniu na start. Start może się opóźnić o 10-15 minut, ponieważ poprawiamy questy od Wymiarów Władców, metinomani, pierscienia tp. Reszta jest gotowa . Posiadamy również 10-15 questów fabularnych + biolog dla urozmaicenia gry. Przepraszamy za problemy.

Technik aka Quester Helper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...