Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ObernosMT2 [Hamachi]

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest aktualnie offline. Rejestracja zostanie wlaczona tuz przed startem. Zapraszamy na stronę http://oberonsmt2.feen.pl/ (modzie to nie jest strona pod gry mmorpg etc. Nie wiem po co wy piszecie, żeby nie dawać linków.

Rejestrujcie sie i badzcie na bierzaco.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Nie nie ma, lecz powiększony został resp 2/3 krotnie, więc exp oraz drop problemem nie będzie.

Opublikowano

Zagram ;D

Super server muszę przyznać ;P

Planujecie może dedyka?

nie bądź taki pewien, bedzie start zalogujemy się i dopiero Ocenimy :)

ja tez tak gadałem kiedyś serwer super,a pozniej okazało się ze totalne gow.. bugi.. gm nie ogar..

Opublikowano

up

Zalezy to od hostera kiedy wróci, iz poszedł na święconkę , lecz start odbedzie sie o 14-15 na pewno. Bugów nie ma wszystko było sprawdzane.

Chyba, ze jakies drobniutkie.

Hoster już wrócił. Start odbędzie się o planowanej godzinie. Miłego czekania na serwer zapraszamy na forum .

Opublikowano

sssnake maly hejterku pilnuj swoich słów. Nie chciałem Cie jako grafika bo bys zrobil taka prezentacje, ze bym zalowal do konca zycia. Twoje serwry sa koszmarne. Jak ja robię przynajmniej mam czym się chwalić, iż każdy twój serw to był gotowiec, aczkolwiek nie edytowany teraz pytania

1. 2-3 dni masz max-a

2. Skille dostajemy na p ( jesli znajdzie sie sponsor ulegnie to szybkiej zmianie )

3. Drop yang jest bardzo dobrze dopasowany, iż na początku u npc się niczego nie dorobisz i zostanie Ci exp, bicie metków, aby zdobyć zmianki dodania. Urok tego serwera pewnie w tym tkwi

4. Roski zdobywamy z metinów powyżej 50 oraz boss-ów

5. Client zostanie up-nięty najwcześniej dziś po 24 lub jutro przed startem 2h.

6. Serwer jest na miesiac dlatego, że możliwe jest przejście na serwer dedykowany i z hamachi odejdziemy

7. Tak dostajemy. Poprawie tylko linijke w quescie bo wkradl sie blad.

Moje serwy są koszmarne ? Ciekawe dlaczego na dedyku grało 560 osób + ?

cgbz.jpg

Opublikowano

up

Ty i 560+ osob hahahah ;x. Boże takie wkręty to nie dla mnie drogi.. Wiem jakie masz umiejętności i ty ledwo podstawy ogarniasz.. Nie wypowiadaj się jako hejter w tym temacie, iż twoje posty to hejt, iż nie ogarniasz niczego; o

Opublikowano

Up, i 2x Up, ten temat nie jest założony do kłótni, server będzie on o planowanej godzine, na FORUM zostaniecie poinformowani o naszym KANALE na ts3 jezeli chcieli byscie byc na bieżąco i być w stałym kontakcie ze mną, lub innymi członkami administracji.

Opublikowano

Moje serwy są koszmarne ? Ciekawe dlaczego na dedyku grało 560 osób + ?

gGAHAHAHAHAH O JA PIERDOLE - TY NAWET SERWA NIE UMIESZ ZROBIĆ.

a jk by co, to zagram.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...