Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Multiclient po dzisiejszej aktualizacji juz nie dziala wyskakuje blad:

Blad:Klient nie posiada najnowszej wersji.

Prosze sciagnac i zainstalowac aktualnego klienta ze strony.

Opublikowano

Pierwszy raz korzystam z tego i mi nie działa. Klikam w ikonę NosTale, pojawia sie launcher Gameforge potem launcher NosTale, klikam Graj i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc

Opublikowano

Pierwszy raz korzystam z tego i mi nie działa. Klikam w ikonę NosTale, pojawia sie launcher Gameforge potem launcher NosTale, klikam Graj i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc

Bo w nie tą ikonke klikasz... Tą pobraną wrzucasz do głównego folderu z grą i nią odpalasz ile chcesz okien nt.

giphy.gif

Opublikowano

Jejku musiałem przeinstalować winde7 bo trojan, po otwarciu waży 174,2gb nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 997

Nie ten temat, nie ta storna. Ten multiclient nie ma trojana ani tyle nie waży. Za pewne nawet go nie pobrałeś i piszesz takie głupoty...

giphy.gif

Opublikowano

Nie ten temat, nie ta storna. Ten multiclient nie ma trojana ani tyle nie waży. Za pewne nawet go nie pobrałeś i piszesz takie głupoty...

w dodatku 1 post.. ;) Działa! 

Opublikowano

Działa, ale po evencie zimowym szykuj nową aktualizacje :)

Aleś dojebał xD

Chyba logiczne, że po każdym evencie jest aktualizacją bo muszą ten event wyłączyć? :X

Btw. Działa, działa. ;d

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...