Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Atrix, dzięki za tego multiclienta, póki co z niego będę korzystał.

A właściciela tego tematu proszę o zaktualizowanie postu..

Opublikowano

Boże, ogarnij tego multiclienta to już czwarty raz kiedy jest aktualizacja a jest stary klient na forum, koniec rezygnuje z tego twojego.

Opublikowano

Dziękuje za MultiClienta przyda sie na robienie 30 ND xD Like xD

Opublikowano

Dzia i tak mam go od dawna ale będe tu zerkał albo na inne forum o to ^^ Dzięki za update'a :) Wesołych Świąt :D

@edit Panie KlauS potrzeba teraz nowego MultiClienta czyli proszę o aktualizację bo już mi multiclient nie chce działać bo pisze że błąd:Klient nie posiada tej wersji bla bla bla a dziś jest 8.01.2014 a event zimowy się skonczył niestety więc proszę o aktualkę ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

AKTUALIZACJA 08.01.2014

Przepraszam, ale wrzuciłem na speedyshare, bo hostuje coś mi nie działa ;_; Mam nadzieję, że nie stanowi to żadnego problemu :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie możesz wrzucać na DropBoxa? Mniej problemów i masz pewność że link nie wygaśnie.

Nie znam serwisu, na hostuje także pliki nie znikają, ale jeśli chcesz, to mogę następnym razem tam wrzucić.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Okey, pobrałem wpierw multiclienta z tej strony i jak wpierw 1 nostale norm włączyłem, zalogowałem i kanał wybrałem i wbiłem i potem 2 nostale (multiclient)włączyłem, wpisuje passy i co mi pisze? :Błąd : Klient nie posiada najnowszej wersji ,Proszę pobrać z najnowszej strony czy jakoś tak i nwm dlaczego :( Myślałem że będzie działać jak wcześniej a tu dupa nie wiem dlaczego i nie wiem co może być przyczyną ;// Proszę o pomoc!

Opublikowano

Dobra, w ciągu 30 minut będzie dostępna aktualizacja, co prawda pozostało mi tylko wrzucić i zeskanować, ale mogę być przez chwilę zajęty :P

AKTUALIZACJA 10.01.2014

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Proponuje napisać w temacie WIELKIMI LITERAMI - TO NIE HACK

To niby jak to nazwiesz w prefiksie? W końcu odpalanie dwóch NosTale to normalka, a ten temat nikomu się nie przydaje.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mi nie działa pisze : "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się,ponieważ nie znaleziono EWDL.EWS Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem." proszę o pomoc

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co się stało ze speedyshare, ale wcześniej dało się pobrać ten plik za darmo.

Postaram się jutro/pojutrze wrzucić od nowa, bo teraz nie mam czasu.

Przepraszam za zaistniałą sytuację.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...