Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wyskakuje informacja ze " The program can't start because EWDL.EWS is missing from your comuter. Try reinstalling the program to fix this problem "

Odpalałem go jako administrator oraz funkcja " troubleshoot compatibily" nic nie daje.

Opublikowano

Mi wyskakuje informacja ze " The program can't start because EWDL.EWS is missing from your comuter. Try reinstalling the program to fix this problem "

Odpalałem go jako administrator oraz funkcja " troubleshoot compatibily" nic nie daje.

Musisz program wsadzić do folderu z NosTale, a nie z GameForgeLIVE.

QtiV6xY.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Klaun a możesz wyjaśnić mi dlaczego mi tak laguje jak mam odpalonego tego mc ?? :P, a i dzisiaj będzie potrzebna aktualka ponieważ konserwacja jest !. Liczę na szybką odpowiedź, jak mi pomożesz rozwiązać problem z lagami daję + :)

Opublikowano

Klaun a możesz wyjaśnić mi dlaczego mi tak laguje jak mam odpalonego tego mc ?? :P, a i dzisiaj będzie potrzebna aktualka ponieważ konserwacja jest !. Liczę na szybką odpowiedź, jak mi pomożesz rozwiązać problem z lagami daję + :)

nie będzię potrzeba (chyba)

co do mc - polecam używać "99nosBot - Cracker", bardzo prosty, działa jak dawny crackmaker i potrafi również zaktualizować już posiadane na liście pliki (jeśli był np update).

znajdziesz na znanym niemieckim forum

Opublikowano

nie będzię potrzeba (chyba)

co do mc - polecam używać "99nosBot - Cracker", bardzo prosty, działa jak dawny crackmaker i potrafi również zaktualizować już posiadane na liście pliki (jeśli był np update).

znajdziesz na znanym niemieckim forum

Sasu, ja nie pytałem co polecasz tylko chciałbym wiedzieć dlaczego mi tak laguje 1 odpalone nostale poprzez odpalenie 2 nostale na mc :). Jeżeli potrafisz mi to wytłumaczyć ponieważ jestem w tym ciemny to proszę bardzo o pomoc :). Z góry dziękuje :DD

Opublikowano

nawet nie sprecyzowales co ci laguje.... albo internet albo grafika. Jeśli grafa to pewnie dlatego że slaba karta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...