Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbyś zaktualizować ?

Już ;)

Mi tam nie działa piszą zebym pobrał aktualną wersie ;DD

Aby odpalić multiclienta, musisz mieć pobrane aktualizacje z NosTale PL.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Po wklejeniu multiclienta, odpalam go i gra się odpala jak normalny klient ale fakt faktem nic się więcej nie dzieje zaloguje się, to nic się nie wyświetla i nie wiem jak to się obsługuje wgl xD Prosiłbym aby w 1 poście bardziej o tym napisać.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Po wklejeniu multiclienta, odpalam go i gra się odpala jak normalny klient ale fakt faktem nic się więcej nie dzieje zaloguje się, to nic się nie wyświetla i nie wiem jak to się obsługuje wgl xD Prosiłbym aby w 1 poście bardziej o tym napisać.

Normalnie odpalasz bez niczego i wpisujesz dane do zalogowania się.

Nic więcej :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Lolz co daje ten multiclient ? :D

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki wielkie stary za programik :D Tak wgl to on sie czymś różni pomiędzy Crack markerem ? oczywiśćie jest wygodnijeszy :) +dla ciebie :P

Opublikowano

Dzięki wielkie stary za programik :D Tak wgl to on sie czymś różni pomiędzy Crack markerem ? oczywiśćie jest wygodnijeszy :) +dla ciebie :P

Nie trzeba nic przy nim kombinować, tylko odpalić i grać :P

To jest różnica.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi nie działa jak chce uruchomić ten program wyskakuje mi taki error ,,Nie można uruchomić programu , ponieważ na komputerze nie znaleziono EWDL.EWS. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić problem''

Opublikowano

Mi nie działa jak chce uruchomić ten program wyskakuje mi taki error ,,Nie można uruchomić programu , ponieważ na komputerze nie znaleziono EWDL.EWS. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić problem''

Musisz wrzucić do folderu z NosTale, a nie GameForgeLIVE.

Prawdopodobnie to jest przyczyną Twojego problemu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Działa normalnie! plusik :D

@1 i 2 up nie wiem czemu wam nie działa ale ja sciągałęm z torrentów, jest taka opcja na stronie i nie mam żadnego gówna jak GameforgeLive :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

KlauS lub kto inny:Moglibyście zrobić edit tematu i wkleić nowego linka do Multiclienta?W tej chwili bardzo potrzebuję bo coś pilnego zrobić muszę a na forum innym jeszcze linka nie ma :( Daj proszę ja Ciebie nowego linka!! :)

@edit @ Artrix dzięki ;) I to działa cały czas jako multiclient? :O No nwm, taka sama nazwa jak NosTale czy jakoś tak ale boję się że jakieś błędy będą czy jak..narazie korzystam z 99nosbot Multiclient i narazie db jest, jak wyjdzie newka to pobieram odrazu...a nie chodzi mi o bocenie tylko o expienie na 2 nostale jednocześnie lub pomoc w cp czy coś w tym stylu takie rzeczy wiesz chyba o co kaman :D

A jak w NosBazarze nie ma sp6? :O Nie rozumiem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...