Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, upewniłem się parę razy i jestem pewien, że wszystko powinno działać ;/ No ale cuż, tak nie jest.

Dodam iż poprzednie działały bez zarzutów, więc nie wiem w czym tkwi problem, może ktoś jeszcze sie wypowie ?

Opublikowano

Jak macie problemy z multiklientem to wystarczy zrobić drugie konto użytkownika naszego systemu i tam otworzyć nowe okno NosTale...

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNaNaTraTra można, tylko po co? Tutaj możesz włączyć nieograniczoną liczbę(teoretycznie) clientów, a w dodatku jednym kliknięciem możesz się po nich przemieszczać i nic nie musisz zakładać.

Co do osób którym nie działa ten multiclient, przez lunchera wchodzcie normalnie? Nic wam się nie pobiera?

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Wszystkie wcześniejsze wersje działały poprawnie, tylko z tą jest jakiś problem.

Oczywiście, że normalnie działa przez zwykly laucher :)

@EDIT:

Dla tych co nie działa, znalazłem na pewnej niemieckiej stronie (Niektórzy znają adres) działającego multiclienta :)

Oczywiście daje link:

http://speedy.sh/mT6Bn/multiclient.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a1e35a2728891bd8571854f78db63aabdc43a1a1069a8029d8e48604a83b02fd/analysis/1427902776/

Mi on działa, jakby ktoś chciał znać dokładnie zródło to priv ^^

Opublikowano

Ja także mam z tym problem ponieważ wklejam to do nostale włączam i pisze mi ze nie mam najnowszego klienta ... Znaczy nie mam przez gameforge to mi sie crashuje mam przez starego launcher'a (Wcześniej mi działalo na tym cliencie) Przez ten event czy cóś

Opublikowano

Ja także mam z tym problem ponieważ wklejam to do nostale włączam i pisze mi ze nie mam najnowszego klienta ... Znaczy nie mam przez gameforge to mi sie crashuje mam przez starego launcher'a (Wcześniej mi działalo na tym cliencie) Przez ten event czy cóś

Pobierz mojego, od MistrzMastera i od Emila, któryś może zadziała. 

QtiV6xY.gif

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...