Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dużej chmury mały deszcz...

Wszystko pięknie ładnie...

Map w chu* dużo, bossów itemów.....

Ale zapomnieliście o najważniejszym - zabezpieczenia :X

To tak jak mecz bez kibiców ;d

To bardzo ciekawe co piszesz, bo mamy 0 % packet lossów, ani 1 ataku, a co najlepsze, to ilość graczy która wciska f5 w jednym momencie blokuje ruch na stronie. Zabezpieczenia są w porządku, serwer gry działa bez najmniejszego laga, dlatego nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia

Pozdrawiam,

RzNk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze gildia Fearlles dalej bawi sie w zajmowanie nicków... pzdr śmiecie.

P.S. mój nick xHarryPotter

co do serwa... paczka ze strony głownej dziala.

My zajmujemy nicki ? od nas z gildii gra 10 osób ? reszta nie może nawet konta założyć ;) + nam też nicki pozajmowali więc nie oskarżaj nas bez dowodów

W przeciwieństwie do niektórych nie zajmujemy nicków ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Zajebiście, że niektórzy jeszcze konta nawet nie założyli <3

Faktycznie nie ma to jak "profesjonaliści" ;)

Zajebiście, że niektórzy jeszcze konta nawet nie założyli <3

Faktycznie nie ma to jak "profesjonaliści" ;)

Wybacz, nie jesteśmy facebookiem i nie dysponujemy budżetem rzędu kilkudziesięciu milionów by obsłużyć ruch. Połowa ludzi już się zarejestrowała i gra, dlatego bądźcie cierpliwi, każdy zdąży się zarejestrować i zagrać, nie wciskajcie nachalnie F5 i zachowujcie się w normalny sposób ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak odpalając clienta mam mnóstwo szalejących pasków kolorów , wie ktoś co zrobić? :P

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Moim zdaniem powinien być restart kont dlaczego ? otóż był bug yang i ludzie sobie zarobili po 1kkk więc taka gra nie ma sensu

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Kiedy Ten Start.?

Serwer jest ON, ale reje zamula bo gimbusy ciągle F5 napierdalają -.-

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Obecnie na każdym channelu jest już po 200 - 300 osób, to potwierdza, że serwer ma się dobrze i działa. Bądźcie cierpliwi i czekajcie na rejestracje, staramy się cały ruch na stronie rozładować, by dać możliwość rejestracji.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinien być restart kont dlaczego ? otóż był bug yang i ludzie sobie zarobili po 1kkk więc taka gra nie ma sensu

Hahahha, no rzeczywiście na serwerze nie ma żadnych bugów.

Chyba jednak podziękuje, a jeszcze nie zacząłem.

Opublikowano

A wyjebane w ten serw, rejestracja powinna być włączona kilka godzin wcześniej, by każdy mógł równo wystartować, a co do klienta, to żenada. Dobra prezentacja oraz reklama i nic więcej.

Opublikowano

Omg wziąłem niebieską flagę a to czerwonki... jaki jest kod usunięcia postaci ??

Opublikowano

Jak odpalając clienta mam mnóstwo szalejących pasków kolorów , wie ktoś co zrobić? :P

Ponawiam pytanie :P

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Mam taki błąd podczas proby instalacji clieta może ktoś wie co z tym zrobić??

Nie można otworzyc pakiety instalacyjnego.Skontaktuj sie z producentem aplikacji.............................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...