Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie nie wyobrażasz sobie jakie ataki muszą lecieć na serwer/stronę, którego prezentacje przegląda ponad 500 osób. Po prostu są bezbronni w tej sytuacji. Przynajmniej ja to tak wnioskuje.

Opublikowano

LUDZIE ALE SPALILI START... JAK MOZNA BYC TAK NIEODPOWIEDZIALNYM ZA SWOJE SLOWA. BYLA DATA DZIS START SERVERA. NIE MA ODPOWIEDZI NIKOGO Z TWORCOW SERWERA NIKOGO ODPOWIEDZIALNEGO, MAJA NAS SZEROKO W DUPIE. WLASNIE STRACILI SPORO GRACZY. JA DZIEKUJE POCZEKAM NA COS PEWNIEJSZEGO. JAK TAKIE CYRKI SIE DZIEJA NA STARCIE TO POTEM JUZ BEDZIE WOGOLE KASZANA

Serwer jest odpalony :x... Tylko patcher szwankuje .

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Powinni :

1. Wyłaczyć pachera co by odlagowało stornkę...

2. Dać łatkę..

I jazda a nie.. teraz na ostantia chwile przy 700-900 osobach napalonych na grę nagle wszystko włączają

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Ludzie zamiast tutaj oczerniac serwer i adminów wejdzcie na ts3.net.pl i zobaczcie. Oni robia co sie da :) Jakies pliki podsylaja z patchera na 7 hostingow aby mozna bylo sciagnac. na ts siedzi najwiecje ludzi ile widzialem w zyciu na kanale. z 200+ gdzies. Pozdro. Jak nie dzis to jutro, na poczatku zawsze sa problemy

Opublikowano

niestety serwer nie jest w ogóle zabezpieczony przed cheatami :/

Oni niestety chyba wgl nie ogarniają co się dzieje :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano
Dodaj skan i link ponownie.

Podane było na stornie głównej - zassysać..

Opublikowano

Gówno pomaga ta łatka jak i tak patcher nie działa

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...