Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja natomiast mam jakies napisy po niemiecku Datei Konnte cos tam, ktos wie co na to? :)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MI ZACZĘŁO PACHOWAĆ. PRóbójcie jakby się wbić z pacherem uruchamiajcie cały czas i zaczyna pachować :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Może odpal jako admin?

Nie da się. Zresztą podczas instalacji prosi mnie o pozwolenie więc jest jakby odpalenie przez admina. Jakieś inne sugestie?

58815786.jpg

Opublikowano

Mi sie spatchowalo, ale jak klikam start game; Datei Konnte nicht geoffonet werden.

I nie moge sie jeszcze zarejestrowac.

Cos slabo wychodzi ten start serwera ...

sygnals.png

Opublikowano

Nie mogę wejść na Ts'a powód:

<22:06:15> You are banned permanently. Reason: "Zakaz korzystania z serwerów VPN!"

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

<22:06:15> You are banned permanently. Reason: "Zakaz korzystania z serwerów VPN!"

dostales bana na ts dlatego nie mozesz wejsc

Opublikowano

POWINNI DAĆ JAKĄŚ ŁATKĘ NA SZYBKO... BO TO BEZ SENNS , DALI WSZYSTKO NA OSTATNIĄ CHWILĘ - REJE I PACHER I DZIWIĄ SIĘ ŻE NIE DA SIĘ BO DDOSY :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Dla mnie to już trochę śmieszne... Co za sens czekać do tak późnej godziny... Ani tym graczy nie zachęcicie ani nic z tego dobrego nie wychodzi... Jak wystartujecie dzisiaj to będę ogromnie zdziwiony...

Pozdrawiam

Opublikowano

mam podobnie tylko niby za reklame ts3.... admin sie pyta czy zna ktos ts3 który ma wiecej ludzi... to napisałem mu na pw.... dał mi perma za reklame.... smiech na sali...

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

LUDZIE ALE SPALILI START... JAK MOZNA BYC TAK NIEODPOWIEDZIALNYM ZA SWOJE SLOWA. BYLA DATA DZIS START SERVERA. NIE MA ODPOWIEDZI NIKOGO Z TWORCOW SERWERA NIKOGO ODPOWIEDZIALNEGO, MAJA NAS SZEROKO W DUPIE. WLASNIE STRACILI SPORO GRACZY. JA DZIEKUJE POCZEKAM NA COS PEWNIEJSZEGO. JAK TAKIE CYRKI SIE DZIEJA NA STARCIE TO POTEM JUZ BEDZIE WOGOLE KASZANA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...