Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexanity

Kains Kirighaya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdę tu jak wszystko się ogarnie, rejestracje zrobią i nie będzie im padać, bo cały czas mam website offline :)

Opublikowano

Mamy spory atak DDoS nie wiem czy dzis wystartujemy ...

To Nie jest admin !!!!!!!!!!!!! sprawdzcie sobie z osoba zakladajaca ten temap zapowiedz

Opublikowano

Ja pier!!!! mówią żeby sie rejestrować a kurw.. siedze nad tym gównem 30 minut i dupa NIC myślicie, że ludzie będą nad tym siedzieć 2h? Każdy się wkur.. po 10 minutach i poprostu usunie metina i poszuka czegoś innego więc lepiej coś z tym zróbcie.

Opublikowano

OBSTAWIAM ZE DO 22:30 ZAGRAMY :D

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Trza poczekać na sprawną rejestracje. ;c

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie dziala

reje nie działą

Jak napisale ten post to zlozylem konto wiec rejestracja dzialala :> wezcie probujcie kilka razy xD

Opublikowano

Mam taki błąd podczas proby instalacji clieta może ktoś wie co z tym zrobić??

Nie można otworzyc pakiety instalacyjnego.Skontaktuj sie z producentem aplikacji.............................

Opublikowano

Mam taki błąd podczas proby instalacji clieta może ktoś wie co z tym zrobić??

Nie można otworzyc pakiety instalacyjnego.Skontaktuj sie z producentem aplikacji.............................

zainstaluj na jakims innym dysku niz c :>

Opublikowano

Ja pier!!!! mówią żeby sie rejestrować a kurw.. siedze nad tym gównem 30 minut i dupa NIC myślicie, że ludzie będą nad tym siedzieć 2h? Każdy się wkur.. po 10 minutach i poprostu usunie metina i poszuka czegoś innego więc lepiej coś z tym zróbcie.

Oj zdziwiłbyś się..

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...