Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Temat do usunięcia ;)

Temat będzie do usunięcia gdy wszystkie boty definitywnie ogłoszą swoją upadłość.

Co do tematu to o dziwo mi też za pierwszym razem na obu kontach zadziałało i latają już sobie godzinkę :) Miejmy nadzieję że problem znikł

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Temat będzie do usunięcia gdy wszystkie boty definitywnie ogłoszą swoją upadłość.

Co do tematu to o dziwo mi też za pierwszym razem na obu kontach zadziałało i latają już sobie godzinkę :) Miejmy nadzieję że problem znikł

Nie, problem jest okresowy. Raz działa raz nie, sądze że to wina ilości osób jaka korzysta z kbota.

Opublikowano

Mi się jednak wydaje że całe te problemy z poprawnym działaniem KBota zaczęły się wtedy gdy Ivan przeniósł server licencji z jabber'a na gmail ... rozumiem DDos'y szły więc usprawiedliwia mu się to jego działanie ale na jabberze działanie bota było lepsze ( brak errorów przy checking license )

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

to kbot w koncu działa czy nie?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Działać działa, ale możesz napotkać się na błąd podczas logowania do bota.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Mi wczoraj nie chciał działać ale po zmianie nicku 2 konta latają :D

A tak wgl. to kbot jest darmowy czy mi się wydaje ?

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Mi wczoraj nie chciał działać ale po zmianie nicku 2 konta latają :D

A tak wgl. to kbot jest darmowy czy mi się wydaje ?

Niestety już nie, nie mam opcji robienia GG na koncie więc wszystko wskazuje na to że błąd naprawiony a KBot nie jest już darmowy

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ej, a dlaczego mogę na trailu bocić już 3 dzień :) ?

Poczekaj aż Ci się jakiś reconnecting zrobi albo do padnięcia ;) Wyłącz i włącz jeszcze raz zobaczymy czy pobocisz :D jeśli tak no to kbot nadal jest darmowy

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Poczekaj aż Ci się jakiś reconnecting zrobi albo do padnięcia ;) Wyłącz i włącz jeszcze raz zobaczymy czy pobocisz :D jeśli tak no to kbot nadal jest darmowy

Ja nie mam licki, boce 3 dzień i bo relogu dalej mogę :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

No to wniosek taki że KBot nadal jest darmowy :) Korzystać póki działa normalnie no i rzecz jasna, jest darmo :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Informacja od Ivana : Kbot jest chwilowo darmowy z powodów częstych aktualizacji i problemów z serwerem licencji . Jest to aby chwilowe .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Od kiedy PBDO jest offline bo ja już sporo nie patrze na jego aktualki i w ogóle i tak ile on był online?

EDIT: a jego aktualna wersja to ta z kwietnia czy jaka?

Opublikowano

To nie było mądre posunięcie ze strony Ivana bo po każdej aktualizacji PBDO był pierwszy a KBota przez najbliższe 3 dni nigdy nie było. Teraz gdy nie ma PBDO Bota to Ci którzy na nim sobie bocili mogą nadal bocić na KBocie i to za darmo gdzie tu sprawiedliwość?

jp8p35.png
Opublikowano

Well, some news! Your choice whether you take it as good or not.

I've finished my part of the job. Over the last ~6 weeks I've been chasing after bigpoint with all their code base changes but I've finished my updated code. I now pass over the rest of the work to Peperov, Predat0r and Mr.Smith whilst I study for exams.

Prosto o jD, wiadomo proszę o przetłumaczenie.. Bedzie lajczek

Opublikowano

@up
Chodzi mu że nie mógł nadążyć za aktualizacją kodu gry ale już skończył teraz resztę będą robić Peperov, Predat0r i Mr.Smith a on będzie się uczył do egzaminów :D

Opublikowano

Well, some news! Your choice whether you take it as good or not.

I've finished my part of the job. Over the last ~6 weeks I've been chasing after bigpoint with all their code base changes but I've finished my updated code. I now pass over the rest of the work to Peperov, Predat0r and Mr.Smith whilst I study for exams.

-jD

Trochę newsów. To twój wybór czy Ci się spodobają, czy nie.

Skończyłem moją część pracy. Przez ostatnie ok. 6 tygodni ganiałem za bigpoint, by dowiedzieć się wszystkiego o zmianach ich bazy danych/kodów/ i w końcu ukończyłem mój kod. Teraz przekazuję resztę pracy do Peperov'a, Predat0r'a i Mr.Smith'a a sam muszę uczyć się do egzaminów

Zajebiście...

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...