Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli rozumiem że NerveGear odpada? :(

Pech, nie mam co zrobić z tym dziadostwem :P

Ni gier na to, ni serwerów :(

@offtopic

Mam nadzieje że klasy "PREMIUM" zostaną trochę bardziej zrównoważone, bo strasznie łatwo mają

76561198044975849.png

Best Member

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale skille też coś dają:

Spriggan (mi się wydaje najfajniejsza klasa i druga co do opanowania najtrudniejsza poprzez trudny początek, no bo weź tyle strzał na początek wytrzaśnij)

- ma bardzo fajną i praktyczną umiejętność, czyli niewidzialność co daje między innymi łatwą ucieczkę (taki ninja)

- teleportacja

- większe obrażenia łukiem

- zatruwanie

- oślepienie i zwiększenie prędkości

Undine (Najtrudniejsza z powodu tego że musi w miarę szybko znaleźć jakąś grupkę z którą będzie grać, osoba grająca tą postacią musi wiedzieć kiedy dany skill uruchomić, ataki skillami nic mu nie dadzą pod wodą, creepery utoną lub polecą na powierzchnię a pioruny nic nie zadadzą, no bo jak pod wodą. Nie zabijesz creeperów piorunem ani przywołanymi creeperami, musisz zdać się na mieczyki. Mimo trudności ja zostaje w tej klasie :) )

- nieziemsko wspomaga pobliskich sojuszników

- nietykalność z leczeniem

- przywołanie creeperów

- teleport

- pioruny

- uziemienie

Salamandra ("rybka" mu wskoczy do wody, "duszek" mu zniknie i koniec zabawy)

- podpalenie

- zrównoważony szał kosztem swojego zdrowia zadaje więcej wogowi

- blok ciosów

- czasowy całkowity blok ciosów

Jedyne co wy tu macie nie zbalansowane to najemnicy. Ale no przecież to premium, muszą choć trochę być lepsi

Ale jak się opanuje technikę jakiejś klasy to z każdym da się wygrać ^^

A ta kłótnia o zbalansowanie to nie ma sensu, przecież zawsze było tak że w jakimś miejscu ta klasa jest lepsza a w innym inna. Tak jak w niektórych mmorpg. Ten jest dobry do pvm a ten do pvp. Ten do wspomagania a ten do atakowania, ten zatruwa a ten podpala.

Jak już mówiłem kłótnia nie ma sensu bo wszystko jest dobrze.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Panowie obiecałem wam wcześniej że dzisiaj wstawię wieczorem do pobrania klienta, niestety przeliczyłem się, nastąpi to jutro rano, jestem wycięczony i śpiący, wybaczcie i miłej nocy wam życzę.

Opublikowano

Przynajmniej zdążę do startu obejrzeć całą serię ;p

Opublikowano

polecam Accel word i Btooom

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

@Up

Post niezbyt na temat. Aczkolwiek, Accel World oglądałem i mi się podobało. Botoom niestety nie oglądałem, ale zamierzam :D

Opublikowano

Jeśli mamy wychodzić do polecania innego anime, to polecam Bleach

Opublikowano

Ale z ciebie troll :P

Piszesz że nonpremium waży 112 MB, a do pobrania jest 113 MB!

Opublikowano

W niedziele prawdopodobnie, mówił rybeusz :P

@bez związku z tematem

Biedna Asuna :(

i Kirito :(

I czemu nie ma NerveGear-a jeszcze? :(

@wracam do związku

Spoutcraft - Gotowy

Texture Pack - gotowy

TYLKO ODPALAĆ SERWA

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Napewno zagram! Chyba na tym serwerze sie nie zawiode, bardzo mnie cieszy to ze pracowales Sam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

jak to sciągnąć ??? bo na stronie nie ma żadnych odnośników tylko zdj same

Wchodzisz w zakładkę "Jak grać?" i nasuwasz myszkę na przycisk Nopremium lub Premium po czym klikasz i zaczyna się pobieranie. Jeśli nie działają Ci przyciski powiedz jaką masz przeglądarkę bo możliwe jest że na niektórych mogą nie działać.

@doszły mnie słuchy że na firefoxie i internet explorer nie działają odnośniki więc zamieszam tutaj linki do pobrania:

Nopremium:

https://dl.dropbox.com/u/94301323/ALfheim%20Online%20Spoutcraft.rar

Premium: (oficjalna strona spoutcraft)

http://get.spout.org/Spoutcraft.exe

Skan:

http://img713.imageshack.us/img713/7315/skand.png

A tak w ogóle to radzę zmienić przeglądarkę na Chrome bo na niej wszystko działa i jest szybsza od pozostałych :)

Opublikowano

klient spoko a texture pack przjemny dla oka :)

brakuje tylko craftguide ^_^ i czegos co przyspieszy tam fpsy bo ze wszystkimi opcjami na ON bez dodatkowego ramu przy moim pro kompie dla playerow

mialem zaledwie max 50fps... wylaczajac wiekszosc zbednych opcji i dawajac 2048mb ramu na to i rezalutat wyszedl taki 200fps :D

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

A gdzie wkleić tego screena, spoutcraft.jar i instrukcję?

Opublikowano

A gdzie wkleić tego screena, spoutcraft.jar i instrukcję?

No nie mogę xD Instrukcja Ci wszystko tłumaczy a na screenie masz pokazane jak prawidłowo powinno to wyglądać. Gdy już wkleisz folder .spoutcraft tam gdzie trzeba to poprzez launcher spoutcraft.jar odpalasz grę a screen i instrukcję na pamiątkę możesz sobie zachować :)

Opublikowano

Boskie teksturki :)

Tylko jest jeden problemik, napis nad głową w polskiej wersji nie jest dośrodkowany.

Ale już na English jest normalnie.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Mam pytanie. Jesli mam Premium to jak zrobic zebym mial skrzydla ? Bede mogl to zmienic czy cos ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

:O Właśnie zacząłem oglądać SAO. Zajebiste! Początek 2 odc. :). Na serwie zagram, tekstury i spout pobrane, tera tylko czekać na serwer ;). ZApowiada się genialnie

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...