Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rybeusz, mam pytanie : Na serwerze będzie można zostać ALFem? czy to będzie ściema tak samo jak w animie? ;p

Opublikowano

Będzie można potem w razie czego zmienić rasę?

Tylko Ci którzy wspomogą serwer.

A będziesz system ślubów itd jak w SAO, lub wypożyczanie domków. Bo nie wiem czy takie coś było w ALO.

A czy pisze coś takiego w prezentacji? Nie więc nie wiem skąd takie podejrzenia.

Rybeusz, mam pytanie : Na serwerze będzie można zostać ALFem? czy to będzie ściema tak samo jak w animie? ;p

Będzie można jeśli się zdobędzie Drzewo Świata.

Heh 6 głosów na beznadziejną prezentację, no cóż szanuję zdanie każdego ale chciałbym widzieć jaka według nich jest dobra ;)

Opublikowano

O właśnie, przydało by się poruszanie szybciej pod wodą, ponieważ z każdym będziemy przegrywać zazwyczaj na lądzie a pod wodą fajnie by było abyśmy mieli jakieś bonusy.

Tak dla wyrównania klas :)

@Down

Tak wiem, nie pisałeś, ale w jakiejś aktualizacji mógłbyś dodać?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Ile chcą ? Np 30 minut siedziec pod woda? :D

I czy poruszają się szybciej w wodzie ? :D

1.TAK mogą siedzieć ile chcą przecież mówię -_-

2.A czy pisze Ci gdzieś że szybciej się poruszają?

Opublikowano

A dlaczego nie moglaby byc rozgrywka taka jak w SAO, nie wypuscil bys nas od komputerow hehehe. Dlaczego akurat Alfheim?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kiedy ten start serwera??

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

No rybeuszu... jak dzisiaj będzie serwer to cię, aż uścisnę ze szczęścia xD

PS.: Komputer ucisnę ? : >

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

No rybeuszu... jak dzisiaj będzie serwer to cię, aż uścisnę ze szczęścia xD

PS.: Komputer ucisnę ? : >

Uściśniesz mnie jak nie będzie lagów ani bugów :)

Opublikowano

To powiesz mi jak odpalić mc w javie 64 bit? Bo zainstalowałem już a dalej odpala 32 bit... I do tego takie dziwne niebo wychodzi...

Opublikowano

Mam pytanie. Czy bedą skille tzn. powiedzmy moj skill tropienia jest lepszy od czyjegos krycia to bede mogl go wytropic, cos w tym stylu hehe. Jest cos takiego ?

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Jeżeli nie znacie fabuły Alfheim polecam obejrzeć odcinki SAO 15-25, gdyż są to te, które opisują Alfheim

Jeżeli komuś się chce liczyć:

10 odcinków po 20 minut (odliczamy outro i intro)

więc jest to 200 minut

200 minut = 3 i 1/3 godziny

Jak nie macie co robić przez taki czas polecam się zaznajomić z fabułą :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

A ja wam radze obejrzec od samego poczatku bo jest to niesamowite i SAO jest bazowane na Alfheim wiec z tego tez mozna sie cos dowiedziec ;p

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...