Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy bedzie tak że będą zasady z czego budować np. osady, domy?Z tym pvp na terenie wioski to szkoda ale przynajmniej uzbroje swoja wioske :D Będą tam mogli zamieszkać tylko 2 rasy : Salamandra i w tej co jest Sagittante( nie pamietam nazwy) będzie tam fosa z lawy kilka pułapek np. latarnia pułapka.Wydaje się że to zwykła latarnia a w rzeczywistości jest tam schowany dozownik . i wiele innych :P

xxx

Opublikowano

A czy bedzie tak że będą zasady z czego budować np. osady, domy?Z tym pvp na terenie wioski to szkoda ale przynajmniej uzbroje swoja wioske :D Będą tam mogli zamieszkać tylko 2 rasy : Salamandra i w tej co jest Sagittante( nie pamietam nazwy) będzie tam fosa z lawy kilka pułapek np. latarnia pułapka.Wydaje się że to zwykła latarnia a w rzeczywistości jest tam schowany dozownik . i wiele innych :P

Nie będzie żadnych zasad co do budowania, że tak powiem freestyle, każdy buduje jak chce.

Archerowy123 nie ref-aj nieswojego tematu, grozi to % :)

Opublikowano

A czy z potworów będzie leciały Yurudo?

Będzie można sprzedawać drop z potworów ale za samo zabijanie się nie dostaje.

Opublikowano

Dobra wiadomość, dokończyłem dzisiaj całkowicie GUI, jednak zostało mi jeszcze parę rzeczy do skończenia.

I taki mały dodatek, kto pamięta? :)

tumblr_mbrr6q4xz41r5tds9o1_1280.jpg

Opublikowano

Up. 1

Anime ;_;

Jest To Anime. . .

Dobra wiadomość, dokończyłem dzisiaj całkowicie GUI, jednak zostało mi jeszcze parę rzeczy do skończenia.

I taki mały dodatek, kto pamięta? :)

tumblr_mbrr6q4xz41r5tds9o1_1280.jpg

A Jeśli można zapytać, jakie to Anime ? :D Mam kilka Godzin wolnych w Weekend i szukam coś co mógłbym pooglądać :)

Opublikowano

Up. 1

Anime ;_;

Jest To Anime. . .

A Jeśli można zapytać, jakie to Anime ? :D Mam kilka Godzin wolnych w Weekend i szukam coś co mógłbym pooglądać :)

To jest Sword Art Online, gorąco polecam, zresztą serwer jest na jego podstawie stworzony, w drugiej serii bohaterowie grają właśnie w ALfheim Online, te rasy i fabuła to nie jest wymyślone, wszystko znajdziesz w tym anime :)

Opublikowano

Kila godzin, dokładnie nie potrafię stwierdzić, ale liczę że w Niedzielę będę mógł otworzyć serwer a jak nie w nią to zaraz po niej jak tylko szybko będzie się dało.

Opublikowano

Kila godzin, dokładnie nie potrafię stwierdzić, ale liczę że w Niedzielę będę mógł otworzyć serwer a jak nie w nią to zaraz po niej jak tylko szybko będzie się dało.

Szkoda myślałem ze przed weekendem

Opublikowano

To jest Sword Art Online, gorąco polecam, zresztą serwer jest na jego podstawie stworzony, w drugiej serii bohaterowie grają właśnie w ALfheim Online, te rasy i fabuła to nie jest wymyślone, wszystko znajdziesz w tym anime :)

Powiadasz, że jest Fajne :D Posłucham twojej rady i obejżę 2-6 odcinków Jutro :)

Opublikowano

Sword Art Online... Super anime. I od razu jak zobaczyłem ten temat bardzo się ucieszyłem. A kiedy serwer wystartuje zbiorę ekipę i wejdziemy.

Polecam plugin RPG Items można dodawać bonusy do broni i ustabilizować dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...