Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja.  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym przeszed? na wersj? serwera 1.5 oraz usun?? spoutcrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Jesli mam Premium to jak zrobic zebym mial skrzydla ? Bede mogl to zmienic czy cos ?

Oczywiście, każdy będzie mógł sobie ustawić skrzydła, wchodzisz na serwer, klikasz U i wybierasz sobie akcesoria które chcesz sobie ustawić.

• Odpowiedzi 876
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie że kajskus zagra, przynajmniej będzie kogo zabijać :D

Opublikowano

@up Jak obejrzę to całe anime - to będę znał taktyki na all bossy, więc Cię zniszczę botq.

Będę wiedział jak każdego skilla użyc itd itp. Więc zginiesz....

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A jeśli można Zapytać, jakie jest Ip ? :)

I czemu nie działają mi Nowe Bloki, i Postacie ? :D Tzn jak Klikam ''U'' nic się nie wyświetla :C

Opublikowano

Aha czyli bede miec skina ze skrzydlami, uu to musze sobie zmienic na takiego bardziej przypominajacego Sagittante. Dzieki tobie to Anime stanie sie bardzo popularne :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Właśnie, pobrałem tą paczkę i tylko txt pack jest nowy i latanie, ale latać można tylko na creative... Wiem przynajmniej że dodane są laggi (spadek fps)

Opublikowano

A jeśli można Zapytać, jakie jest Ip ? :)

I czemu nie działają mi Nowe Bloki, i Postacie ? :D Tzn jak Klikam ''U'' nic się nie wyświetla :C

Bo to nie jest żaden mod, dzięki spoutcraftowi jest to plugin który znajdziesz na serwerze a nie w kliencie :)

Zaktualizowałem stronkę znowu, dział jak grać i informacje.

Tutaj możecie również obejrzeć mapkę Wyspy Świata na której zaznaczone są lokacje.

mapaserwera.png

Opublikowano

A powiesz od czego tak przymula mc?

Bo domyślnie ustawiłem wam wszystko na najlepszą grafikę, w opcjach sobie to poreguluj.

Opublikowano

Ustawiłem na najniższe wymagania, renderowanie mapy najniższe a dalej mało fpsów, mimo że mam 4GB Ramu, procesor Intel Core i5 2.40 GHz... Nawet txt pack wyłączyłem ;p

Głównie w menu jest mało fpsów... Da się jakoś wyłączyć tą głupią animację w menu startowym?

Opublikowano

Tak da się tą animacje wyłączyć. Jak masz menu logowania Spout-a włącz sobie full ekran i w prawym dolnym rogu znajdziesz taki napis 'Animated' kliknij na niego i po sprawie.

Nie wiem dlaczego Ci laguje, sam mam też 4 gb ramu procesor 2,8 i na najwyższych ciągnie mi te 20 fps i da się grać. Jak Ci to będzie strasznie przeszkadzało to zawsze będzie można wejść na serwer ze zwykłego MC tylko że nie będziesz widział skinów npc, skrzydeł itd ani nicków nad głową ani GUI.

Opublikowano

Ja tam mam 3 gb i na średnich mi idzie normalnie...

Dzięki o odpowiedz dotyczącą Undine ^^

Wodniki mają siedzibę blisko Sprigganów, będzie ciężko :/

Sprawdziłem, mam 40 fps

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Rybeusz dziękuję, ten animated był zbuggowany, ale dzięki tobie naprawiłem.

Opublikowano

Ja tam mam 3 gb i na średnich mi idzie normalnie...

Dzięki o odpowiedz dotyczącą Undine ^^

Wodniki mają siedzibę blisko Sprigganów, będzie ciężko :/

Sprawdziłem, mam 40 fps

Czemu niby? Na Wyspie Świata nie będzie PvP.

A może mieć to jakiś związek z javą 32 bit jak ma się 64 bit system?

Możliwe, zainstaluj najnowszą javę na 64 bit.

Opublikowano

A czy java 64 bit przypadkiem nie zżera dużo RAM-u?

Opublikowano

Ach to mi ulżyło :)

W siedzibach będą teleporty na mapy wojny?

Czy po przejściu przez portal w siedzibach wszystkie rasy będą prze teleportowane w to samo miejsce?

@down

Też tak uważam :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Siema Albi :O Pamiętam cię z Serwa Jednego jako Admina ;-; nie służyłeś sięw Tej Roli Najlepiej : D

A co Do Anime JEst świetne! : D

Przez cały dzień będę je oglądał.

Opublikowano

Ach to mi ulżyło :)

W siedzibach będą teleporty na mapy wojny?

Czy po przejściu przez portal w siedzibach wszystkie rasy będą prze teleportowane w to samo miejsce?

@down

Też tak uważam :)

Nie, teleporty będą w Ratuszu.

Każda rasa będzie miała że tak powiem "miejsce desantu" osobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...