Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masa ludzi na wh ale ty jesteś glupi ja gram od startu i ani jednej osoby nie spotkałem na wh oczywiście osobiscie chcialem bs ale nie dziala i recznie eq zrobilem

takie ataki jakie sa na serwer to twoj komputer by sie spalil juz a internet by nie bylo

@ mi się bardzo dobrze gra ale oszukali nas z tymi sm ;(

dziala bs

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest na serwie Wieza wygnancow ?

nie, nie ma.

wiadomo do której ta 'przerwa techniczna' ? ;>

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Serwer jest fajny ^^

Bony wchodza smiesznie latwo i tak powinno byc.

BS dziala - nie bede mowil co trzeba zrobic zeby dzialalo bo wystarczy pomyslec 2 minutki i wiemy :)

Znalazlem bug'a i pisalem juz 2 x do Pana GA 360 i niestety nie uzyskalem odpowiedzi.

Ogolnie ludzi na WH jest troszke i to jest -.

Ale serwer jest w 100% do polecenia :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Up prawdę pisze. Jest multum ludzi na wspomagaczach można to zobaczyć w atlantydzie poziom 2 oraz w red lesie...

Btw. co do spambotów na innych serwerach Ja myślę że to ich ta super reklama bo jeżeli na stronie w opisie Ekipy są SGM którzy są odpowiedzialni za eventy i reklame - pierdolą serwer a na innych spamuja.

Wiem wystarczająco i w dupie mam ile wie harnasiek wystarczy mi jego iloraz inteligencji który wynosi 0
Co pisze administracja hmm widziałem już kilka razy ich informacji o ts3 i gówno z tego jest jak harnasiek jest taki tępy że pyta sie graczy czy ktoś ma licencje do ts3

Płaczesz bo ci IP ts-a nie chcialem dać, a licencje potrzebowałem - proste i wynagrodziłbym pewnie, ale z takim bez mózgiem jak ty rozmawiac sie nie da :) Dla twojej wiadomosci teraz licencji nie ma od tak chlopcze.

Pozdrawiam, niedługo bedzie gotowy ts3 i wam go udostepnimy ;)

@up

Moja gildia, jestem dumny z NaViego, prawidłowo! :)

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Serwer w 100 % polecam .

1, BS działa , ale mało kto ogarnie , trzeba się bawić w podmienianie , ustalanie ID zmianek , więc wmiare zabezpieczyli serwerek :).

2. Exp jest ok. Kupiłem 1 PD na 1 h - wbiłem w godzinkę od 83 do 92 w av2 :). Do 95 też nie będzie problemów :)

3. Administracja nie wiem czy ogarnia , ale walczą - Widziałem tylko 1 osobę na WH a gram sporo czasu :) --- WIDZICIE? NAGRYWAJCIE I BĘDĄ BANY :).

4. Dużo ludzi

5. Serwer dopracowany.

6. Ogólnie fajnie sie gra :)

POlecam :)

ps. ile potrwa przerwa? :)

czemu malo kto ogarnie? wystarczy raz zmienic id zmianek i samo sie zmienia....

Opublikowano

Oto piekne zachowanie gildi Masarnia :) Tępic ich !!!! Expie sobie expie az tu nagle ...

http://www.youtube.com/watch?v=U609iEWfiLM

Hmm, masz coś do nas? chyba spoty można sobie przejmować itd? PvP to element tej gry, nie widzę sensu twojego oburzenia :x

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Hmm, masz coś do nas? chyba spoty można sobie przejmować itd? PvP to element tej gry, nie widzę sensu twojego oburzenia :x

wy nupki takie słabe że 3osoby z gildi nie mogły mnie położyć ja mentalem gram haha :) pozdrawiam

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ja jak na razie serwer polecam.Szkoda , że wywala czy są lagi.Niestety każdy serwer , który ma parę dni ma takie problemy więc... Zobaczymy jak będzie później . : )

Opublikowano

no oczywiście. tyle że uprzedź gildię żeby więcej na WH nie cisnęli , bo już widziałem kilka osób z tej gildii. Lecz jeszcze nie pokusiłem się o nagrywanie .

Poza tym perfidne zachowanie WPków , nie ma walki o spota. Jest wpier*alanie się na spota i 0 walki o niego + tylko rzucane rozpro u uciekanie .

zbierają spota i uciekają , pomysl....

13735324352268179080.png

Opublikowano

no oczywiście. tyle że uprzedź gildię żeby więcej na WH nie cisnęli , bo już widziałem kilka osób z tej gildii. Lecz jeszcze nie pokusiłem się o nagrywanie .

Poza tym perfidne zachowanie WPków , nie ma walki o spota. Jest wpier*alanie się na spota i 0 walki o niego + tylko rzucane rozpro u uciekanie .

zbierają spota i uciekają , pomysl....

Mogę Cie zapewnić, że nikt z naszej gildi z wait hacka nie korzysta więc nie pieprz smutów, pozdrawiam.

@top

Mam nadzieje, ze poprawia teraz exp w grocie i dadza ratki lekkie:D Powodzenia!:)

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Mogę Cie zapewnić, że nikt z naszej gildi z wait hacka nie korzysta więc nie pieprz smutów, pozdrawiam.

@top

Mam nadzieje, ze poprawia teraz exp w grocie i dadza ratki lekkie:D Powodzenia! :)

ojj powodzenia. zaczne nagrywać , tak jak mówiłem :)

13735324352268179080.png

Opublikowano

czemu malo kto ogarnie? wystarczy raz zmienic id zmianek i samo sie zmienia....

Masz rację, mam na myśli że każde dziecko nie ma tego ogólnie dostępnego ( sam też z początku nie wiedziałem jak odpalić hiih ) ;x. Ale nie jest tak że każdy ma , bo trzeba chwilkę pokombinowac , a nie tylko wbić i zmieniać :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Więc tak masz racje że pvp to element gry, więc ja nie widzę sensu twojego oburzenia jak kolega napisał żeby was tępić, przecież to element gry.

A tak w ogóle to zachowaniem na serwerze pracuje się na swoją reputacje,i chodzi tu o to że po prostu wasza gildia nie zasługuje na szacunek (bynajmniej ci którzy się na spota wbijają). Kolega chce po prostu poinformować innych że lepiej wam przejąć spota, niż później zostać poszkodowanym przez was.

Opublikowano

@top

Mam nadzieje, ze poprawia teraz exp w grocie i dadza ratki lekkie:D Powodzenia! :)

Nom ratki i ten exp lepszy w grocie by się przydał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...