Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z prezentacji wynika że serwer dopracowany w 100% ;). Zagrałbym ale nie będę rezygnował z priva na którym mam już topową postać ;)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Z prezentacji wynika że serwer dopracowany w 100% ;). Zagrałbym ale nie będę rezygnował z priva na którym mam już topową postać ;)

nom, nie licząc bugujących się postaci i crashujacego clienta itp.

licznik na stronie zabrany?

58057433.jpg

Opublikowano

fajnie zbugowało mi postać teamu nie ma na stronie nie ma panelu do odbugowania clienta co chwile wywala

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jest teraz serwer off ?

czy ja nie mam czegoś pobranego ? [łatki] ?

Kiedy naprawią rejestracje ?

Minusiki

<3

Opublikowano

Wszystko spoko, Tylko jedno mnie ciekawi. A mianowicie czemu w pytaniach (prezentacja) jest podane, że nie ma petów. A na screenach są?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Kiedy będą inne downloady ?

z Mirror 1 piszę że plik już nie istnieje a z Mirror 2 potrzebuje konto premium ;d ?

Minusiki

<3

Opublikowano

Proszę o nowy hosting pod download clienta, bo obecne do niczego się nie nadają... Zippyshare, coś takiego.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Od wczoraj od 23 czekam na odbugowanie postaci. Miałem wejść po 10 minutach i dalej nie działają :/ Ale osobiście serwer polecam

zbugowani: Ptaszek, Ptaszkowa

Opublikowano

Ja też mam zabugowaną postać i nie wiem co mam zrobić, na stronie nie znalazłem odbugowywania postaci, a chciałbym sobie pograć. A serwer co prawda super, tylko że jak kolega up mam zabugowaną postać.

Opublikowano

Slub taki drogi.. Da sie chociaz teleportowac bufa na mapy gdzie nie ma wymaganego lvla przez obraczke?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...