Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na zinach siedziałeś ? Btw. serwer fajny kilka metków w lesie rozwalisz i już masz ulepszacze itp , truty itp dropia z zinów w av2 więc nie trzeba chodzić na ripera :P

Na zinach z pol godziny lecz tez nic nie droplo ale skoro mowisz ze na zinach to zaraz sie tam przejde.

A wgl mam takie pytanie,jakie bony silny przeciw dzialaja na nowej mapce?:)

sstwc.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam sie , czy w koncu oplaca sie na serwee wbIc , polowa mowi ze serwer jest swietny etc. a polowa ze sa bugi etc(chodzi mi o postacie) Jak myslicie ?

Opublikowano

Zastanawiam sie , czy w koncu oplaca sie na serwee wbIc , polowa mowi ze serwer jest swietny etc. a polowa ze sa bugi etc(chodzi mi o postacie) Jak myslicie ?

Serwer jest fajny mi osobiście bardzo przypadł do gustu. :) I chwalił bym go do końca gdyby nie to że mi wje**** 2 postacie w DT. :angry: Trzymaj sie z tamtąd z daleka i smiało mozesz grać, dużo ludzi w miarę fajny exp :) tyle tylko że nie ma kontaaktu z administracją <_<

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Administracja chyba nie wchodzi na grę od startu servera ... Piszę jakieś 20min że potrzebuje pomocy gdyż zbugowała mi się postać w DT i nie otrzymuje żadnej odpowiedzi ... Przez to straciłem szanse na TOP10 na tym servie ... Może ktoś z łaski swojej wszedłby wkońcu i pomógł osobą które grac nie mogą a jest ich nie mało ! nicki postaci zbugowanych TenSkuty TaSkuta

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

Hmm , serwer wporzadku oprocz tego ze za duzo rzeczy w Item Shopie.

* Jesli dajecie auto poty na start powinny byc u handlarki takze dostepne.

* Rosa na magie w Item shopie - Ci co wydadza juz maja przewage.

* Podstawowy wierzchowiec nie dodaje nic zadnego ataku kolejne z atrybutami po 800 SM czyli 20 zl..

Za duzo rzeczy w ItemShopie powinniscie dac chociaz 6/7 bon u handlarki za rozsadna cene np 100kk zmianki 50kk.

Opublikowano

Administracja chyba nie wchodzi na grę od startu servera ... Piszę jakieś 20min że potrzebuje pomocy gdyż zbugowała mi się postać w DT i nie otrzymuje żadnej odpowiedzi ... Przez to straciłem szanse na TOP10 na tym servie ... Może ktoś z łaski swojej wszedłby wkońcu i pomógł osobą które grac nie mogą a jest ich nie mało ! nicki postaci zbugowanych TenSkuty TaSkuta

Administracja ciągle siedzi na grze np teraz jeden członek teamu odbugowuje postacie jak się do niego napisze jaki nick.

Kurwa mac co za syf nawet się klienta nie da sciągnąć...

Dziwne :P Mi normalnie pobiera.

kiritoc.png

Opublikowano

Gdyby nie lagi i mapa na 95 było by git, proponuje dodać skille z konia :), a tak pozatym miło się gra, Pozdrawiam OgarnijSIe

sygna.png

Opublikowano

Bronie na 75 z zinów? No niby gdzieś muszą dropić bo ich dużo się zrobiło. I takie pytanie czy w miarę dobrze one dropią, czy trzeba się trochę pomęczyć?

Opublikowano

Administracja ciągle siedzi na grze np teraz jeden członek teamu odbugowuje postacie jak się do niego napisze jaki nick.

Był byś taki uprzejmy i podał jego nick. :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Fajny serwer tylko kurfa ogarnijcie te bugi...

Wchodzę na WW prawie ubiłem zjawe a tu logło i postać zbugowana...

Na stronce nie ma nic aby odbugować jak będzie tak dalej to pier*** ten serwer <_<

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Dałoby by rade odblokować postać o nick Samson bo czekam od wczoraj i nie mam pojęcia jak odblokować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...