Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie inne dl bo te obecne są żałosne. :/

polecam pobieranie clienta przez "Internet Download Manager".

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Multiupload leci full łączem.

jeszcze jak 5 minut temu patrzyłem to nie było Multiupload

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bug postaci AV2, albo ogólnie. Osoby które mają luncher POWINNY ściągnąć klienta. Jak ściągniecie klienta odpalicie bd działało wszystko malina :)

No niby 7 min jeszcze :>

/edit: klient ściągał mi się 10 minut. Nikt nit powinien mieć z tym problemów

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Musisz dać tą taką po lewej stronie bo tamta pod logowaniem jakas zbugowana

Smoke Weed.
Witam, jak gram to można spotkać mnie pod nickiem CrossOver. ;)

cfe8e074dd.jpeg

Jp ekipa czeka na braci swych!

Opublikowano

Wiadomo do kiedy przerwa techniczna?

Bo tak czekać bez sensu to nie opłaca się,najlepiej żeby podali godzine mniej wiecej nawet może być wieczorna aby tylko wiedzieć a nie siedzieć przed kompem i czekać bezsensownie.

Opublikowano

Wiadmomo do kiedy przerwa techniczna?

Bo tak czekać bez sensu to nie opłaca się,najlepiej żeby podali godzine mniej wiecej nawet może być wieczorna aby tylko wiedzieć a nie siedzieć przed kompem i czekać bezsensownie.

miała się skończyć parę minut temu. niestety..

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Wiadmomo do kiedy przerwa techniczna?

Zaraz mają niby włączyć, kończą wszystko. Pisałem przed chwilką z 360 : ]

Opublikowano

Witam.

Zauważyłem na serwerze niepokojącą rzecz,może nie tyle niepokojącą co dziwną i nie fair po prostu.

Chodzi o bonusy wbudowane - Blok ciosów,jest go masa do tego kd uchylenia,i Dagger,Body,WP,Smok ,może

gówno zrobić , jest to troche nie fair co do tych klas,żaden hit nie będzie praktycznie wchodzić,gra nie będzie

miała sensu tymi klasami.Proszę o zminimalizowanie owego bonusu do wartości 45% ( bez kd ),w helmie blok ciosów ?

To jest nie fair wobec graczy,gdyż owe klasy są najliczniejsze. Jeśli nie planujecie zmian dajcie znać w tym temacie,to zrobie

nową postać,bo to nie bedzie mialo sensu ( gram daggerem ) .

Pozdrawiam .

To napisze na forum , gdy nie bedzie laggować , co Wy na to ? 360 ! czytaj PW !

Opublikowano

Mam taki problem , dlaczego gdy włączam Tuora na ekranie początkowym mam ścięty obraz (nic nie moge zrobic nawet wybrac channela) i w tyle mam zdj z poprzedniego wlaczonego metina , mam klienta, tylko tutaj sie tak dzieje . wklejałem patch ze strony i to samo, prosze o pomoc

Tutaj jest ss : http://scr.hu/0kd5/gqm4e

Opublikowano

Moglibyście dac jakies info bo z FCB wiadomo bylo ze ok> 15:30 ma byc Online. a mamy juz 16 . Nie pospieszam nikogo ale chce mniej wiecej wiedziec kiedy bedzie mozna sie spodziewac Serwera Online . ;)

Opublikowano

Mam taki problem , dlaczego gdy włączam Tuora na ekranie początkowym mam ścięty obraz (nic nie moge zrobic nawet wybrac channela) i w tyle mam zdj z poprzedniego wlaczonego metina , mam klienta, tylko tutaj sie tak dzieje . wklejałem patch ze strony i to samo, prosze o pomoc

Tutaj jest ss : http://scr.hu/0kd5/gqm4e

Zresetuj PC, wgraj klienta do innego dysku.

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Mam pytanie.

Jak wygląda DMG broni dla WP ?

Opłaca sie wogóle robić z egzo czy z bojowego nadal ma większe DMG ?

Zrobiłem testa bojowy/egzo. Z bojowca ze skila wchodziło 300~400 więcej. Więc bojowy
Opublikowano

Ludzie możecie przestać spamić ??!!! Skończą swoja pracę to będziecie grać .Lepiej nie poganiać jeszcze się nagracie .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...