Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slub taki drogi.. Da sie chociaz teleportowac bufa na mapy gdzie nie ma wymaganego lvla przez obraczke?

200 kk to nie dużo na tym serwerze.

Opublikowano

sora554, dnia 09 Marz 2013 - 00:59, napisał:

server spoko szkoda tylko ze tyle przedmiotow jest w is prawie wszystko mozna tam kupic co powoduje ze gra nie am wiekszego sensu

Niektórzy grają dla zabawy a nie wbic sie na topke

Nie chodzi o topke lecz o sam fakt rywalizacji nawet na pozniejszych etapach gry gdzie topka jest bez znaczenia, tutaj poprostu ta rywalizacja bedzie zniszczona.

I mozecie pisac te blyskotliwe komentarze "nie podoba sie to nie graj" ale jestem pewien ze wiecej niz 300-400 osob nie będzie tutaj grało wlasnie przez IS po co ktos ma grac 2-3 miesiace skoro nowy gracz wejdzie i w tydzien ebdzie mial to samo?.

Kolejny ciekawy server zniszczony przez nieudolnosc administracji.

Opublikowano

Server Świetny , godny uwagi.

Tylko te DDoS'y ;p

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

I powtórka z rozrywki <_<

Dzisiaj weekend więc DDosy będą szły i cały dzień tak jak wczoraj będzie wyglądał :mellow:

Opublikowano

Jebane dzieci maja najebane w glowie.Niszcza kogos prace,bo ktos stworzyl lepszy serwer.Boli mnie to ze przez te ddosy wiele serwerow(dobrych)popadalo.Takich pojebancow to bym wykastrowal i odlaczyl od internetu...Dac dziecku internet.

EDIT@
Ze swojej strony moge powiedziec ze serwer dosyc dobry,mogliby dodac ten item do dropy z atla zeby wejsc na mapke od 95lv bo nie dropi.

Ale wszystko pieknie dopracowane,bugow narazie nie spostrzeglem wiec tez jest git.Narazie sobie spokojnie gram,bez zadnych problemow.

Ogolem:
Serwer:9/10

Administracja:7/10

Co daje u mnie mocne 8

sstwc.jpg

Opublikowano

Serwer jest Znakomity , najlepszy serwer jaki wyszedł do tej pory !

Nie przejmujcie się DDos , konkuręcja za wszelką cene chcę go zniszczyć. Administracja nie może się poddawać !

Zapraszam na Najlepszy Priv Roku 2013 ! :)

Opublikowano

Hmm , oprocz tego ze z wierzchowca nie bije sie wiecej niz z buta ,a powinno , to wszytko jest wporzadku, szamanem bilem po 80 na poczatku gdy powinno sie bic normalnie po 200+ .

Opublikowano

Dla mnie to jest kur** kabaret serwer fajny ale 2 razy wszedłem do DT i 2 razu mi postacie zbugowało :angry: ujmę to w miarę delikatnie bez uzywania wulgaryzmów to jest wkurzające. :angry: Wiec jeśli łalska proszę o odbugowanie moich postaci nick daVinci oraz HelaLodziara.

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Wie może ktoś gdzie dropi ta przepustka na mape 95lv

Bo dropilem na metkach w red lesie i na mobach i jakoś nie chce lotnąć <_<

A w IS nie mam żadnego zamiaru ładować :mellow:

Opublikowano

Widać że administracja kładzie pałę na graczy, nie mam zamiaru pobierać clienta przez 6h z prędkością 30kb/s, wolę pójść do konkurencji i pobrać z prędkością 2mb/s jak powinno iść, i grać po chwili od odnalezienia serwera. Wielki - na start.

Opublikowano

Wie może ktoś gdzie dropi ta przepustka na mape 95lv

Bo dropilem na metkach w red lesie i na mobach i jakoś nie chce lotnąć <_<

A w IS nie mam żadnego zamiaru ładować :mellow:

Dropią z Metków w red lesie i z mobów w atln.

Opublikowano

Dropią z Metków w red lesie i z mobów w atln.

Z mobow nie dropia,przesiedzialem w atla 2h i ani razu nie droplo....

sstwc.jpg

Opublikowano

A na zinach siedziałeś ? Btw. serwer fajny kilka metków w lesie rozwalisz i już masz ulepszacze itp , truty itp dropia z zinów w av2 więc nie trzeba chodzić na ripera :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...