Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ciągu godziny będzie możliwość obugowanie postaci przez panel gracza na Stronie :)

Weź ty się lepiej się ze mną skontaktuj na na tym ts3 5.175.143.38 , bo zaraz nie wyrobie

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

@up administracja nie jest na zawołanie ciągle ich atakują a ty każesz mu wchodzić powinieneś warna dostać

@

360

moim zdaniem mental epick bron 80lv 2 reka ma bardzo slabe dmg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

echh kochana administracjo , gdzie są te SMy z poprzedniej edycji ?

Miało byc ich "wcale nie mało" .... A za 100sm , to co ja sobie kupie ?! WACIKI ?!

13735324352268179080.png

Opublikowano

Bedzie jakis event Wielkanocny ?

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Przepraszam że tu piszę - lecz z administracją nie ma żadnych kontaktów.

Wiec raz - gdzie jest ts3 serwera który miał pojawić się wczoraj?

Dwa - dlaczego robi go taka osoba która nie ma o tym kompletnego pojęcia (harnasiek)

Trzy - Po co ze Spróchniałych szkatułek dropią pieczęcie skoro są na start?

Cztery - pd`ka nie ma jak zdobyć praktycznie a w av2 od 88 drastycznie spowalnia expa

Pięc - Dlaczego jest tak słaby kontakt? Powinniście wybrać odpowiednie osoby które wam pomogą zabezpieczyć dedyka oraz postawić ts jeżeli ktoś nie daje rady (harnasiek) i walczyć o graczy (kontakt - pomoc)

Dobra tyle... i jeszcze bym napisał coś ale nie chce spamić a już to było.

Jeżeli chcecie postawić ts`a szybko i dobrze zbudowanego to piszcie pw - harnasiek licencje znalazłeś ? :D

Opublikowano

Jak narazie nie polecam. Administracja nie ograrnia. Masa ludzi na WH po red lesie i w grocie. Co chwile wywala z serwera. DUżo bugów.

masa ludzi na wh ale ty jesteś glupi ja gram od startu i ani jednej osoby nie spotkałem na wh oczywiście osobiscie chcialem bs ale nie dziala i recznie eq zrobilem

takie ataki jakie sa na serwer to twoj komputer by sie spalil juz a internet by nie bylo

@ mi się bardzo dobrze gra ale oszukali nas z tymi sm ;(

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Wiec raz - gdzie jest ts3 serwera który miał pojawić się wczoraj? Miałbyc o 14. :) Więć dziś powinien być

Dwa - dlaczego robi go taka osoba która nie ma o tym kompletnego pojęcia (harnasiek) Nie znasz go ;) Zna się na rzeczy.

Trzy - Po co ze Spróchniałych szkatułek dropią pieczęcie skoro są na start? Nie chcesz to nie zbieraj.

Cztery - pd`ka nie ma jak zdobyć praktycznie a w av2 od 88 drastycznie spowalnia expa PD dropi i to ładnie z metków w red.

Pięc - Dlaczego jest tak słaby kontakt? Powinniście wybrać odpowiednie osoby które wam pomogą zabezpieczyć dedyka oraz postawić ts jeżeli ktoś nie daje rady (harnasiek) i walczyć o graczy (kontakt - pomoc) .

Jeżeli chcecie postawić ts`a szybko i dobrze zbudowanego to piszcie pw - harnasiek licencje znalazłeś ? :D

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Dodajcie licznik online osób na stronie, wszystkie ch zliczone.

Co z Petami? Dropią czy jak?

Dodajcie na stronie lub forum Kalendarz Eventów czyli z góry zaplanowane eventy w określone dni/godziny, aby każdy mógł się załapać.

masakra gram sobie na innych priwach i tam spam bot " zapraszam na tuor.pl masakra jakaś

Administracja tego nie robi, więc miej pretensje do tych co reklamują.

Wiec raz - gdzie jest ts3 serwera który miał pojawić się wczoraj?

Dwa - dlaczego robi go taka osoba która nie ma o tym kompletnego pojęcia (harnasiek)

Trzy - Po co ze Spróchniałych szkatułek dropią pieczęcie skoro są na start?

Cztery - pd`ka nie ma jak zdobyć praktycznie a w av2 od 88 drastycznie spowalnia expa

Pięc - Dlaczego jest tak słaby kontakt? Powinniście wybrać odpowiednie osoby które wam pomogą zabezpieczyć dedyka oraz postawić ts jeżeli ktoś nie daje rady (harnasiek) i walczyć o graczy (kontakt - pomoc)

1. Pojawi się dzisiaj, czytaj troszkę co pisze Administracja.

2. Mało, wiesz pewnie sam lepszy nie jesteś.

3. Dropią z Nich różne pieczęcie, nie tylko ta którą otrzymujemy na start.

4. Nie można dropnąć? Hahahahahah... w ciągu 2h wydropiłem ponad 10 pd w red lesie : ], a to nie koniec dropu.

5. Co ty masz z kontaktem? Administracja odpisuje fakt czasem z opóźnieniem, ale ciągle pracuję i coś poprawiają.

Opublikowano

Serwer w 100 % polecam .

1, BS działa , ale mało kto ogarnie , trzeba się bawić w podmienianie , ustalanie ID zmianek , więc wmiare zabezpieczyli serwerek :).

2. Exp jest ok. Kupiłem 1 PD na 1 h - wbiłem w godzinkę od 83 do 92 w av2 :). Do 95 też nie będzie problemów :)

3. Administracja nie wiem czy ogarnia , ale walczą - Widziałem tylko 1 osobę na WH a gram sporo czasu :) --- WIDZICIE? NAGRYWAJCIE I BĘDĄ BANY :).

4. Dużo ludzi

5. Serwer dopracowany.

6. Ogólnie fajnie sie gra :)

POlecam :)

ps. ile potrwa przerwa? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

masa ludzi na wh ale ty jesteś glupi ja gram od startu i ani jednej osoby nie spotkałem na wh oczywiście osobiscie chcialem bs ale nie dziala i recznie eq zrobilem

takie ataki jakie sa na serwer to twoj komputer by sie spalil juz a internet by nie bylo

@ mi się bardzo dobrze gra ale oszukali nas z tymi sm ;(

Up prawdę pisze. Jest multum ludzi na wspomagaczach można to zobaczyć w atlantydzie poziom 2 oraz w red lesie...

Btw. co do spambotów na innych serwerach Ja myślę że to ich ta super reklama bo jeżeli na stronie w opisie Ekipy są SGM którzy są odpowiedzialni za eventy i reklame - pierdolą serwer a na innych spamuja.

Dodajcie licznik online osób na stronie, wszystkie ch zliczone.

Co z Petami? Dropią czy jak?

Dodajcie na stronie lub forum Kalendarz Eventów czyli z góry zaplanowane eventy w określone dni/godziny, aby każdy mógł się załapać.

Administracja tego nie robi, więc miej pretensje do tych co reklamują.

1. Pojawi się dzisiaj, czytaj troszkę co pisze Administracja.

2. Mało, wiesz pewnie sam lepszy nie jesteś.

3. Dropią z Nich różne pieczęcie, nie tylko ta którą otrzymujemy na start.

4. Nie można dropnąć? Hahahahahah... w ciągu 2h wydropiłem ponad 10 pd w red lesie : ], a to nie koniec dropu.

5. Co ty masz z kontaktem? Administracja odpisuje fakt czasem z opóźnieniem, ale ciągle pracuję i coś poprawiają.

Wiem wystarczająco i w dupie mam ile wie harnasiek wystarczy mi jego iloraz inteligencji który wynosi 0
Co pisze administracja hmm widziałem już kilka razy ich informacji o ts3 i gówno z tego jest jak harnasiek jest taki tępy że pyta sie graczy czy ktoś ma licencje do ts3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...