Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nad team speak cały czas pracujemy i dopinamy to wszystko do końca by go oddać wam w jak najlepszym stanie, wszystko dobrze pójdzie to jutro już będzie dostępny. :)

Chetnie moge pomoc

Co do ptk 2/3 nie chcesz miec za latwo?W sklepie mapa zin za 100kk,przepustki beda bezuzyteczne,wszystkie ceny pojda w dol.Czym bedziemy handlowac?

w sumie racja ale nie zablokowali ulepszania u kowala nie np stalki 9 na epika tylko stalki +7 na 8 mozna tym samym w dt

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TS-a to Wy zrobić nie umiecie , bo nawet z licencją problem mieliście ^^:D jak Wam chłopak tłumaczył to się za głowę łapaliście ^^:D

GLELTm4.jpg

Opublikowano

TS-a to Wy zrobić nie umiecie , bo nawet z licencją problem mieliście ^^:D jak Wam chłopak tłumaczył to się za głowę łapaliście ^^:D

To ktoś Ci ładne bzdury naopowiadał. Nie nasza wina, że dostaliśmy lichą licencje, już jest wszystko w porządku, to ty masz koleżke który się na ts nie zna, tłumaczyłem mu ale on i tak wie swoje. :)

Pozdrawiam :)

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Więcej tych emotek najeb.

Kiedy on? :c

Będzie trzeba jakąś łątkę pobierać?

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Więcej tych emotek najeb.

Kiedy on? :c

Będzie trzeba jakąś łątkę pobierać?

Raczej nie potrzebna łatka chyba, bo wszystko było na servie tylko został zwiększony exp/drop no i te autopoty były już wcześniej tylko niedostępne.

Opublikowano

Najlepiej zróbcie autopatchera żeby nie trzeba było pobierać żadnych łatek tylko na autopatchera i gotowe :)

nieee bo to im zajmie caly dzien xD

aaaa do Administracji:

OGARNIJCIE LOCALE ZEBY NIE WYWALALO CLIENTA PRZY TP

Opublikowano

nieee bo to im zajmie caly dzien xD

aaaa do Administracji:

OGARNIJCIE LOCALE ZEBY NIE WYWALALO CLIENTA PRZY TP

Ee może dadzą rade szybciej hehe xD
Opublikowano

Chyba zaraz on :) 360 offline

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Lepiej żeby poczekać trochę dłużej , żeby usunęli to z czym gracze mają problem , niżeli po godzinie zrobili trochę i potem kolejne skargi że coś Wam nie działa .

GLELTm4.jpg

Opublikowano

O co chodzi jak po wybraniu postaci pasek ładuje sie do 1/5 i mi sie wylacza? Dodam ze mam tak jak wchodze do atlantydy v2 a mam juz wystarczajacy Lvl... Pomoze ktos?

Mam clienta jbc

Opublikowano

O co chodzi jak po wybraniu postaci pasek ładuje sie do 1/5 i mi sie wylacza? Dodam ze mam tak jak wchodze do atlantydy v2 a mam juz wystarczajacy Lvl... Pomoze ktos?

Mam clienta jbc

Masz zbugowana postac,wejdz na strone zaloguj sie i odbuguj :)

Opublikowano

Z czego dropi kręty klucz do komnaty smoka (Nie licząc isu ;D )?

I kilka propozycji:

-Zamiast krętego klucza dać stosowną ilość yang jako przepustka

-Dodać biżu 54 do handlarzy (Masakra jest z wydropieniem branzy)

-Zmniejszyć czas odrodzenia wiedźmy,dowódcy,generała np do 30-90 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...