Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor.pl [Dedyk]

Bil3T

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja ci napisze wiesz co to przerwa techniczna ? chyba nie

skąd oni mogą wiedzieć Kiedy się skończy ? np: naprawią jedną rzecz a 4 inne mogą się spierdolić i muszą dodatkowo te 4 rzeczy naprawić co nam daje kilka a nawet kilkanaście minut do tyłu -,- jak się przerwa skończy to odpala

a najlepiej to idz mamie pomóż posprzątać po objedzie i pomyć naczynia chociaż dobry pożytek zrobisz

@ a ty masz chyba jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem .. Chodzilo mu o to ze nie daja zadnego info , wiec moze najpierw przeczyaj kometarz ze 2 razy pozniej komentuj

sygn1.png
Opublikowano

Widać, że jesteś typowym gimbusem... Nie umiesz czekać to wyjdź na podwórko i idź pobawić się w piaskownicy....

Zresztą co za głupi nick " michasiu2277 " -.-

Gimbus to może cie spłodził - konto zrobione w chuj czasu temu a siedze na tym bo inne mam blokade do 18 dzieki zajebistej administracji mpcforum.pl

Opublikowano

Nikt nie musi siedziec caly czas przed kompem wyjdz na dwor przyjdz pozniej bedzie on,a nie sie żalisz :(

Nikt się tutaj, dziecko drogie nie żali. ;) Oznajmiam tylko nie każdy ma czas. Ludzie pracują, robią inne rzeczy a swój wolny czas chcą dobrze wykorzystać.

Jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem, kretynie to nie pisz wcale :) Dołączam tą prośbę to wszystkich dzieci, które nie potrafią czytać między wierszami ;*

Opublikowano

Widać, że jesteś typowym gimbusem... Nie umiesz czekać to wyjdź na podwórko i idź pobawić się w piaskownicy....

Zresztą co za głupi nick " michasiu2277 " -.-

Topowy gimbus to może Ciebie spłodził - nick taki bo konto ch wie skąd a na tym co zazwyczaj siedze zablokowane posty do dziś dzieki zajebistej administracji mpcforum.pl !

Spinasz się jak stringi a Ja tylko podaje wiarygodne i pewne informacje jak już pisałem od wróżki z tvp4

Opublikowano

ja ci napisze wiesz co to przerwa techniczna ? chyba nie

skąd oni mogą wiedzieć Kiedy się skończy ? np: naprawią jedną rzecz a 4 inne mogą się spierdolić i muszą dodatkowo te 4 rzeczy naprawić co nam daje kilka a nawet kilkanaście minut do tyłu -,- jak się przerwa skończy to odpala

a najlepiej to idz mamie pomóż posprzątać po objedzie i pomyć naczynia chociaż dobry pożytek zrobisz

A ty idź słownik poczytać..

tenor.gif

Opublikowano

dekle zasrane kurwa widać że pracują nad serwerem, jeszcze was poinformowali mogli by mieć w was wyjebane za te wasze dziury w mózgach, zero szacunku dla człowieka, pracująd nad serwerem by wam dobrze się grało a ktoś napisze że mają w was wyjebane ...

Opublikowano

Dokładnie... Exp w av2 jest beznadziejny... Zróbcie, żeby łucznicy podchodzili do postaci... Bo tak latać cały czas to jest męczarnia...I poprawcie trochę exp i drop :)

Opublikowano

Gówno nie serwer ! Żegnam :)

z Bogiem

ale po drodze zabierz też swoich kolegów

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...