Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie spokojnie serwer startuje - mieli małą sprzeczkę w Team - niestety przy tam popularnym projekcie zdarzają się ludzie nazwę to "nieodpowiednimi" .

Serwer startuje według planów ja wszystkich gorąco zapraszam.

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POKAZ MI GDZIE JEST BLAD A PISANIE BEZ Ż Ó Ą Ę Ł TO RACZEJ NIE SA BLEDAMI ORTOGRAFICZNYMI

Niedowiarek się znalazł? Przykładowo: wlanczanie zamiast włączanie.

Chcesz więcej? Nie ma żadnego problemu, na czerwono pokoloruję wszystkie błędy.

Tak wiesz to skzoda ze nie wiedziales ze swoimi kolegami kiedy serwer byl odpalany pierwszy raz.

druga sprawa sam przyczynialem sie do atakow takze mi ni musisz tlumaczyc ani ja nie musze ci tego udowadniac hahahaha tak ts3 byl tylko nigdzie nie pisalo na czym ten ts stoi chyba wielkich znajomosci nie macie by zaprosic graczy na ts3 jakiegos znajomego ale to juz twoj problem a raczej was pokazujecie amatorskie wlanczanie serwa ktory skonczy sie znow dla was PORAZKA :) to ci obiecuje

Interpunkcję pozwolisz, że przemilczę, ok?

A teraz mała uwaga do administracji: Czas Wam się kończy panowie. Lepiej, by jutro strona i serwer były w lepszym stanie, niż strona obecnie :D.

Opublikowano

Jak widać z teamu odszedł NISMO :)

Wszyscy mogą się domyślić za co został wyrzucony. Ludzie się nie zmieniają i jak mówiłem jest to osoba o specyficznym dziecięcym zachowaniu. Nie obrażając nikogo, niestety taka jest prawda. Teraz już jestem w pełni przekonany, iż serwer ruszy bez żadnych komplikacji i na pewno będzie jednym z najlepszych serwerów w Polsce :)

Dobrze, że ten człowiek opuścił Was.

Zachęcam serdecznie do gry i polecam w tej chwili serwer w całości!

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Lepiej by była bo co? ;] Czas kończy się w chwili śmierci, to jest tylko gra ;] a człowiek to nie maszyna. Jeżeli noga im się powinie i start się wydłuży o kilka godzin czy nawet dni, to nic się nie stanie i myśle, że Ci którzy chcą i będą tu grali to zrozumieją .

A tak btw. 360 napisał, że strona będzie o 17 jutro. ;]

P.S. Client pobrany i czekam na start. Powodzenia Panowie ;]

Opublikowano

Jak widać z teamu odszedł NISMO :)

Wszyscy mogą się domyślić za co został wyrzucony. Ludzie się nie zmieniają i jak mówiłem jest to osoba o specyficznym dziecięcym zachowaniu. Nie obrażając nikogo, niestety taka jest prawda. Teraz już jestem w pełni przekonany, iż serwer ruszy bez żadnych komplikacji i na pewno będzie jednym z najlepszych serwerów w Polsce :)

Dobrze, że ten człowiek opuścił Was.

Zachęcam serdecznie do gry i polecam w tej chwili serwer w całości!

nie mów hop, zanim nie przeskoczysz. najlepszy serwer w Polsce ? teraz żaden taki nie startuje, a każdy kolejny priv jest coraz gorszy.

to jak nie ma Nismo, to nie ma 'NAGRODY GŁÓWNEJ'? ^^'

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Reje będzie włączone jutro o 17.00 :)
Wczoraj pisałem, że dzisiaj podam dokładną godzinę, więc podaje :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Powiem tak , bsa każdy może odpalić , bony też może każdy zrobić ale posługiwać się postacią z bonami oraz jak ze skillami postepowac to juz jest problem , nie pisze tego do tych bardziej obcykanych , ale na pewno nie kazdy wie co i jak ;)

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Powiem tak , bsa każdy może odpalić , bony też może każdy zrobić ale posługiwać się postacią z bonami oraz jak ze skillami postepowac to juz jest problem , nie pisze tego do tych bardziej obcykanych , ale na pewno nie kazdy wie co i jak ;)

Święte słowa ;d

Kakarot napie pamietasz fronta z gla****? :D

Robisz swoją gildie czy nie masz planow? Bo jak nie masz to chodz do nas :D

Bo nie mam z kim no-lajfic na tsie do 5 rano ;/

@topic :

Tylko czekac na start. Mam nadzieje ze nie dacie jakiejs łatki 200mb o godzinie 17 :D Jesli ma byc jakas latka do clienta, tego do ktorego jest link w prezce to dajcie go teraz zebym mogl w nocy sciagnac :D

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Reje będzie włączone jutro o 17.00 :)

Wczoraj pisałem, że dzisiaj podam dokładną godzinę, więc podaje :)

Yym, teraz to Ciebie nie rozumiem... Zrezygnowałeś z posady na tym privie, zamknąłeś temat, a teraz jakby nigdy nic, co tu się dzieje... ? <Ok, przeczytałam tamte posty> :p

No to czekam na start... I oby więcej konfliktów w TEAMie nie było! :)

Opublikowano

polecam serwer ze wzgledu na ogarniety sklad ;>

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Zakładam gildie z ludzmi , ale jak jakies potegi beda to mozna zrobic fuzje w nową gildie :)

Potęgą bedziemy my ;d Wiec bedziesz musial fuzje z inną robic :D

No trudno, wyglada na to ze znow bede musial cie ciskac, a nie byc po twojej stronie :D

Ale no-lajfic na tsie mozemy jak twoi ludzie pojda spac :D

@topic : a forum kiedy bedzie?

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

czekam na łatke a teraz see you later!

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

Jak tu z królestwami? Mam nadzieję że 3 standardowo

i żeby tekstury miast były też standardowe :P bo nie każdy lubi jakieś inne :P

Opublikowano

Potęgą bedziemy my ;d Wiec bedziesz musial fuzje z inną robic :D

No trudno, wyglada na to ze znow bede musial cie ciskac, a nie byc po twojej stronie :D

Ale no-lajfic na tsie mozemy jak twoi ludzie pojda spac :D

@topic : a forum kiedy bedzie?

Kochane fearless jak nie dostaniecie tu EQ z navicata to jak chcecie być potęgą ;] ?

zaznacze, że nie szukam spiny, ale trudno się powstrzymać po takich wypowiedziach tym bardziej, że pokazaliście co potraficie =>

Do dzis wieczór Panowie, Dobranoc ;]

@edit

setny post ;p

Opublikowano

360 A kiedy jakieś forum i ts?

Człowieku zaraz walnę cię czymś ciężkim w tą głupia łepetynę na jaki chuy piszesz ciągle kiedy "ts3 oraz forum" zwracam ci uwagę już 8-9 raz , a ty dalej swoje czy wszyscy w domu zdrowi czy z pamięcią coś nie tak ?

Textury miast, oraz ilość królestw standardowo :)

No i prawidłowo po co jakieś widzi misie dodawać bo to nie ma najmniejszego sensu najwyżej w kolejnych uploadach można , ale z ym się trzymajcie.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...