Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

Bil3T

Tuor.pl  

553 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Tuor.pl?

• Tak
      494
    • Nie
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah dobre chłopaki hahhahah 13 minut.

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OriginMen19

Co ty kur*a taki aktywny w tym temacie ? Odpowiadasz na wszystkie pytania, komentujesz każdy post. Zamiast spinać dupsko wyłącz kompa i idź na dwór .

Po pierwsze naucz się pisać mój nick bo nie długo będziesz mi mówił miszczu

Chyba dobrze , że jestem aktywnym przynajmniej otrzymują szybką opowiedz

Ja już byłem na dworze nie wiem jak ty bo coś ci się poje**** w tym zajebany* łbie to ci by się przydało wyjście na dwór z dziewczyną , ale pewnie nie masz bo musisz grać w metina szkoda mi cię dzieciaku i więcej nie będę odpowiadał na takie zaczepki

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

pamiętajcie, że 3 szansy raczej wam (my gracze) już nie damy. bardzo dużo osób w prezentacji i mam nadzieję, że wszystko wyjdzie tak jak planowaliście.. ;d

Nie zawsze się przekłada start z winy Teamu, czasami ovh pada, a jeszcze innym razem co innego

To to coś jeszcze stoi? :unsure:

Teraz hejtujesz bo Twoje serwery były niewypałem, jak wiadomo teraz też coś się stało że nie jesteś w Teamie : ]

Opublikowano

Własnie mam pytanko dlaczego NISMO został wyrzucony ? ;)

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Nie zawsze się przekłada start z winy Teamu, czasami ovh pada, a jeszcze innym razem co inne

Teraz hejtujesz bo Twoje serwery były niewypałem, jak wiadomo teraz też coś się stało że nie jesteś w Teamie : ]

Syntax error: Nie jestem w teamie i nie hejtuje, znam prawdę o tym serwerze i pozwól, zostawię ją dla siebie. W razie czego zawsze może wyjść Tuor S2 ;]

Opublikowano

i kiedy będzie ta jebana reje ? w chuja lecicie ...

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Heh ;d już zaczyna się niepotrzebny spam.

No właśnie NISMO dlaczego?;p

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

18:00 iii????

gowno, wypierdalaj grubasie.

@topic

na strone czekamy na ts rowniez, forum etc zostawcie na bok narazie... niech wystartuje

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

Bardzo was zbawi poczekać jeszcze troche na rejestracje skoro i tak o 19 jest start?

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Czekamy na Start NIE SPIESZCIE się byle by wszystko było dopracowane ^_^

Myślę, że mieli wystarczająco dużo czasu na dopracowania. Jeżeli napisali, iż o tej i o tej wystartuje, tak być powinno, a nie lecą w kulki, wybacz... Jednak, jeśli nie mają 100% pewności, że zdążą wystartować o danej godzinie, to po co ją podają/podali? Mogli napisać tylko datę startu, a godziny nie wyznaczać :]

Na rejestracje czekam do max. 19:00. A potem zobaczy się... :]

Opublikowano

BOŻE KURWA WIADOMO, ŻE BĘDĄ ATAKI NIEDOROBY, BO ZAINTERESOWANIE JEST OGROMNE !!!!

BOŻE KURWA WIADOMO, ŻE BĘDĄ ATAKI NIEDOROBY, BO ZAINTERESOWANIE JEST OGROMNE !!!!

Opublikowano

No właśnie NISMO dlaczego?;p

Nic głębszego, nic nie wartego uwagi, ale jeśli ktoś jest zainteresowanym tuorem s2, który ma prawdziwe parametry i chociaż ma stronę - dajcie znać ;]

Opublikowano

Myślę, że mieli wystarczająco dużo czasu na dopracowania. Jeżeli napisali, iż o tej i o tej wystartuje, tak być powinno, a nie lecą w kulki, wybacz... Jednak, jeśli nie mają 100% pewności, że zdążą wystartować o danej godzinie, to po co ją podają/podali? Mogli napisać tylko datę startu, a godziny nie wyznaczać :]

Na rejestracje czekam do max. 19:00. A potem zobaczy się... :]

Wiesz co każdy ma swoje zdanie.Ja tam wolę poczekać bo serwer będzie ciekawy :angry:

Opublikowano

Kurfa, co wy macie w tym kliencie, że waży on aż 1.2gb?

Zrobicie jakiegoś większego launchera, który będzie zawierał najpotrzebniejsze rzeczy i możliwość swobodnego grania?

Bo ja w życiu tego klienta nie ściągnę, mam neta z dupy.

Opublikowano

NISMO, proszę Cie nie ośmieszaj się :/ Nie jesteś w Team to już hejtujesz i nie kłam, że tak nie jest.

TuorS2 możesz sobie wsadzić w dupsko bo jak widać lecisz tylko na promocję i zarobek "ooo zobaczą nazwę tuor to na pewno będę miał graczy" hmm żałosne i wyjdź.

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...